fbpx

Der er startet en antistress-bevægelse i Danmark … vil du med på bølgen?

Af stressekspert Rikke Maj Thauer

Omdrejningspunktet i min antistress-verden er at vi selv undgår at blive ramt af stress,  samtidig med at vi også passer på andre omkring os (familien, vennerne og kollegerne).

På mindre end 2 år har jeg holdt foredrag for mere end 10.000 mennesker. Foredragene handler om at forebygge, spotte og håndtere stress hos sig selv og andre. Jeg håber, at de populære foredrag kan blive starten på en antistress-bevægelse i vores samfund, så derfor er min ambition, at nå ud til et samlet publikum på 100.000 mennesker inden udgangen af 2020.

Vil du OGSÅ gerne undgå stress?

Tag med på gratis foredrag og få viden om:

 • Hvad stress i virkeligheden er.
 • Historien om “noget”.
 • Hvorfor Ulla godt kan være en belastende kollega.
 • … og hvordan en simpel lille ANTISTRESS dagbog på 9 uger, kan være med til at genskabe dit gode humør, overblikket i din hverdag og få bugt med din træthed.

Nogle af de 10.000 som allerede har deltaget siger:

 • Jeg fandt faktisk ud af på foredraget, at jeg ikke er så hårdt ramt, som jeg troede!
 • Jeg skal lære at prioritere og vælge, hvad jeg har tid og energi til.
 • Foredraget har givet mig håbet om, at jeg kan blive stressfri.
 • Jeg har fået en klar forståelse for biologien bag stress, og hvad jeg helt konkret selv kan gøre!
 • Jeg starter ud med ANTISTRESS dagbogen, da jeg har brug at få øje på, hvad det er, der belaster mig i hverdagen.
 • Jeg selv er nød til at gøre noget aktivt for at komme videre, jeg er træt af alt det navlepilleri.
 • Jeg vil være bedre til at tage tingene i et langsommere tempo. Det gik op for mig til foredraget, at det er en væsentlig del, når man kæmper med stress!

De fleste af mine foredrag har heldigvis stor tilslutning, og det er ikke ualmindeligt, at der deltager alt fra 100-300 mennesker.

Dette kan være overvældende for nogen, især hvis man er ramt af stress. Derfor har jeg ansat Jesper og Flemming, som er eksperter i ONLINE streaming, og som hjælper mig med at få de fleste af mine foredrag sendt direkte hjem i stuen eller på kontoret, så flest mulige – også de travle og de stressramte – kan få glæde af den viden og de enkle værktøjer, jeg underviser i.

Vil du OGSÅ med til gratis foredrag og være med på bølgen, så kan du læse mere og se ledige datoer her >

Ses vi?

PS. Jeg får løbende henvendelser fra virksomheder, der gerne vil booke foredrag internt til deres medarbejdere/kolleger. Dette er OGSÅ en mulighed, som du kan læse mere om her >

Hvem er stresseksperten?

Rikke Maj Thauer er førende stressekspert og forfatter. Hun har sidste år haft over 10.000 tilmeldte til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Rikke har siden 2012 lavet research af flere hundrede personlige stressforløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkom i 2019. Læs mere her >

Stresscoaching til virksomheder

Uanset hvilke spørgsmål du har i forhold til stress, behandling af stress m.v., så skriv til Rikke her  eller ring til hende på tlf. 88 77 60 04.

Ønsker du en Stressfri Hverdag?

Få adgang til viden om stress, behandling og forebyggelse samt mulighed for at deltage på gratis online foredrag.

Når du får tilsendt vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 tættere på en Stressfri Hverdag, så får du adgang til viden og værktøjer formidlet med ét fokus: Ja, det er muligt at undgå stress! Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Send os en mail på info@thauer.dk, så sætter vi dig på listen.

For de sociale

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk