fbpx

Der er startet en antistress-bevægelse i Danmark … vil du med på bølgen?

Af stressekspert Rikke Maj Thauer

Omdrejningspunktet i min antistress-verden er at vi selv undgår at blive ramt af stress,  samtidig med at vi også passer på andre omkring os (familien, vennerne og kollegerne).

På mindre end 2 år har jeg holdt foredrag for mere end 10.000 mennesker. Foredragene handler om at forebygge, spotte og håndtere stress hos sig selv og andre. Jeg håber, at de populære foredrag kan blive starten på en antistress-bevægelse i vores samfund, så derfor er min ambition, at nå ud til et samlet publikum på 100.000 mennesker inden udgangen af 2020.

Vil du OGSÅ gerne undgå stress?

Tag med på gratis foredrag og få viden om:

 • Hvad stress i virkeligheden er.
 • Historien om “noget”.
 • Hvorfor Ulla godt kan være en belastende kollega.
 • … og hvordan en simpel lille ANTISTRESS-dagbog på 9 uger, kan være med til at genskabe dit gode humør, overblikket i din hverdag og få bugt med din træthed.

Nogle af de 10.000 som allerede har deltaget siger:

 • Jeg fandt faktisk ud af på foredraget, at jeg ikke er så hårdt ramt, som jeg troede!
 • Jeg skal lære at prioritere og vælge, hvad jeg har tid og energi til.
 • Foredraget har givet mig håbet om, at jeg kan blive stressfri.
 • Jeg har fået en klar forståelse for biologien bag stress, og hvad jeg helt konkret selv kan gøre!
 • Jeg starter ud med ANTISTRESS-dagbogen, da jeg har brug at få øje på, hvad det er, der belaster mig i hverdagen.
 • Jeg selv er nød til at gøre noget aktivt for at komme videre, jeg er træt af alt det navlepilleri.
 • Jeg vil være bedre til at tage tingene i et langsommere tempo. Det gik op for mig til foredraget, at det er en væsentlig del, når man kæmper med stress!

De fleste af mine foredrag har heldigvis stor tilslutning, og det er ikke ualmindeligt, at der deltager alt fra 100-300 mennesker.

Dette kan være overvældende for nogen, især hvis man er ramt af stress. Derfor har jeg ansat Jesper og Flemming, som er eksperter i ONLINE streaming, og som hjælper mig med at få de fleste af mine foredrag sendt direkte hjem i stuen eller på kontoret, så flest mulige – også de travle og de stressramte – kan få glæde af den viden og de enkle værktøjer, jeg underviser i.

PS. Jeg får løbende henvendelser fra virksomheder, der gerne vil booke foredrag internt til deres medarbejdere/kolleger. Dette er OGSÅ en mulighed, som du kan læse mere om her >

Få adgang til konkret viden om stress og enkle værktøjer til håndtering

Forestil dig, hvordan vores samfund ville se ud, hvis flere mennesker vidste, hvordan de styrker deres mentale trivsel og får mere overskud, bedre søvn og mindre stress.

Stressekspert Rikke Maj Thauer er initiativtager til trivselscenter.dk, hvor du får inspiration, relevant viden, værktøjer og metoder – til 0 kr.

Hvem er stresseksperten?

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bog, som allerede har gjort næsten 4.000 læsere klogere på stress. Læs mere her >

Siden 2018 har hun talt for flere end 25.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Kontakt

Uanset hvilke spørgsmål du har i forhold til stress, behandling af stress m.v., så kontakt Rikke via en af nedenstående kanaler:

Indsend dine kontaktoplysninger og jeg kontakter dig

Ansøgning til stressuddannelsen