fbpx

Danmarks stærkeste opslagsværk mod stress

Bestseller læst af +4.000

Forebyg stress hos dig selv, en pårørende eller hos en medarbejder. Du får her en samling af dokumenterede metoder til at undgå stress, formidlet på en let og overskuelig måde.

Fås som fysisk bog, E-Bog og lydbog.

Bogen til bekæmpelse af stress-sygemeldinger

Med bogen i hånden guides du til, hvordan du undgår stress hos dig selv, en pårørende eller hos en medarbejder på din arbejdsplads. Du får en samling af dokumenterede metoder til at undgå stress, formidlet på en let og overskuelig måde.

 

E-Bogen:
Stress er også
dit eget ansvar

kr149
kr 99
 • E-Bogen “Stress er også dit eget ansvar”

Lydbog:
Stress er også dit eget ansvar

kr299
kr 149
 • Lydbog “Stress er også dit eget ansvar”​
 • BONUS: E-Bogen (værdi 99,-)
Lyd + E-bog

Bogpakken: Stress er også dit eget ansvar

kr498
kr 249
 • Fysisk bog “Stress er også dit eget ansvar”
 • Lydbog “Stress er også dit eget ansvar”
 • BONUS: E-Bogen (værdi 99,-)
HELE pakken

I denne bog får du:

 • Hjælp til at slippe ud af stress-spiralen.

 • Overskuelighed, da den er opbygget så du kan læse de kapitler, der er relevante for dig.

 • Praktiske råd til, hvordan du hjælper i rollen som pårørende, leder og kollega.

 • Over 10 konkrete værktøjer, du kan bruge direkte i din hverdag.

Umiddelbare reaktioner på bogen:

 • Der finde mange bøger om stress, men jeg holder mig til denne.
 • Nu giver det mening.
 • Nu kan jeg se en vej ud.
 • Værktøjerne er jo nemme at bruge.
 • Som leder føler jeg mig mere tjekket og forberedt.
 • Jeg har læst bogen ikke én, men to gange. Den hjælper mig hver dag og jeg arbejder med værktøjerne. 

Hvad siger læserne?

"Før jeg læste bogen, følte jeg mig stresset. Nu tænker jeg mere over hverdagens sammensætning, og jeg bruger bogen i min dagligdag."

... siger Birgitte, der er læge

"Bogen er meget tilgængelig og praktisk anvendelig. Den er rigtig god, at bruge som opslagsværk og jeg anbefaler den til alle, der vil vide mere om stress, hvad enten man selv er ramt af stress og/eller ønsker at hjælpe andre med stress."

... siger Erling, der er HR-chef

“Du beskriver og formidler så det er til at forstå, og du har givet mig meget stof til eftertanke. Ja, stress er også mit ansvar og jeg vil gerne arbejde videre med det."

... siger Annette Hansen

"Bogen har givet mig få enkle værkstøjer, og jeg har nu fået et overblik og erkendt at jeg skal have hjælp. Den er enkelt skrevet, og kan bruges som opslagsbog. Kommer der snart en 2'er :o)"

... siger Pia, der er koordinator

"Jeg vidste meget om stress, men nu har jeg fået sat flere konkrete ord på. Jeg synes bogen adskiller sig ved at den er så faktuel, og så er den koblet op på cases."

... siger Katrine, der er sundhedsfaglig fastholdelseskonsulent

"Bogen er superfin som opslagsværk og forklaringerne på, hvad det er der foregår ved stress, er enkle, let forståelige og afliver myten om, at det er farligt som "lægmand" at blande sig i (fx) kollegaers dårlige trivsel."

... siger Annette, der er administrativ koordinator

"Det er en god bog, der kan bruges som opslagsbog, og så er den skrevet i et forståeligt sprog. Jeg anbefaler den til alle, der på en eller anden måde arbejder med mennesker. Alle burde læse den."

...siger Mona, der er dyrepasser

"Meget SPOT ON. Det havde været rigtig godt, hvis jeg havde haft denne viden tidligere, og havde haft en chef eller kollega, der turde sige noget til mig, inden jeg røg helt ned".

... siger Karin Bartholdt Hansen

"Din bog er så berigende og fantastisk. Kan bruge så meget, både til mig selv og andre. Jeg glæder mig meget til at høre dit gratis foredrag."

... siger Susan, der er lægesekretær

"Jeg har været usikker på, hvordan jeg reelt holdt "stressen for døren". Bogen er BRUGBAR med simple værktøjer og viden om, at det jeg oplever også sker for andre."

... siger Mona

"Jeg kunne genkende mig selv flere steder i bogen, og jeg vidste godt, at jeg arbejdede for meget og alt for længe pr. dag. Jeg er blevet opmærksom på, at jeg er MEGET ansvarlig, nok også for ansvarlig."

... siger (Anonym udtalelse).

Vi skal turde snakke om det!

“At stoppe op og kigge ind i selv og ærligt mærke, hvordan man har det, er noget man skal lære. Der er rigtig mange, der ikke tør mærke det, for de er bange for svaret… og pludselig en dag er det for sent.”

Hvorfor investere i en fysisk bog?

 • Du har et fysisk opslagsværk, du nemt kan orientere dig i.

 • Du kan lave dine egne noter og understregninger i bogen.

 • Bogen er på én og samme tid en håndbog og arbejdsbog!

 • Kapitel 7 lærer dig at finde den rigtige behandling.

 • Med bogen på hylden har du en rådgiver ved hånden!

Forsendelse af bogen

Bogen bliver sendt direkte til dig, på den adresse du oplyser ved betaling. Der er lagt 50 kr. på prisen, som dækker forsendelsesomkostninger i Danmark. Skulle du ønske at få bogen tilsendt en virksomhed eller udlandet, så skal du skrive til info@thauer.dk.

 

Ønsker du at give bogen væk i gave, skal du indtaste oplysninger på den person, som du ønsker modtager bogen under “Det er en anden end mig, der skal have produktet”, og så sender vi den direkte til vedkommende. 

Læs vores handelsbetingelser >

Hvem er forfatteren bag bogen?

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bestseller, som allerede har gjort +4.000 læsere klogere på stress.

Siden 2012  har hun lavet research af flere hundrede personlige stressforløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun i 2019 sammenfattede til denne bog.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og direkte formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Alt, hvad du har brug for at vide for at kunne forebygge, spotte  og håndtere stress i hverdagen hos dig selv og andre, får du leveret i bogen.

Bogen er udgivet af Thauer Publishing. Læs om forlaget her >

Ansøgning til stressuddannelsen