fbpx

Lær, hvordan du minimerer stress på din arbejdsplads

Få redskaberne til at sikre, at dine medarbejdere ved, hvordan de skal reagere på stresssymptomer. Få lavet en trin for trin guide af stressekspert Rikke Maj Thauer og tag ansvar for din arbejdsplads.

Vi har allerede hjulpet +200 virksomheder

Fra Rikkes foredrag “Dit arbejdsliv – dit ansvar”

Foredrag om stress, stressforebyggelse og stresshåndtering

Vil du sikre, at dine medarbejdere fremover ved, hvordan de skal reagere på stresssymptomer?

  • 25.000 har allerede deltaget i foredraget om arbejdsrelateret stress.
  • Foredraget bygger på bogen ”Stress er OGSÅ dit ansvar”, skrevet af Rikke Maj Thauer, foredragsholder, forfatter og indehaver af Thauer Stresscenter.
  • Netop det, at stress også er den enkeltes ansvar, er en af de vigtigste pointer i forhold til stress. Med den erkendelse får dine medarbejdere både ansvaret for deres egen situation og indblik i, at de altid kan gøre noget. Uanset hvilken situation de er i.

Har du lyst til at gøre en forskel på din arbejdsplads?

Så kontakt os og fortæl, hvilke udfordringer med stress som du og/eller dine medarbejdere står over for.

Hvem er Rikke? 

Stressekspert Rikke Maj Thauer har siden 2012 har drevet Thauer Stresscenter, hvor hun holder foredrag om stress, stresskurser, uddanner stressspecialister på stresscoachuddannelse og behandler mennesker for stress i tæt samarbejde sit team, der består af flere tværfaglige stresseksperter.

Rikke Maj Thauer holder foredrag om stress i hele landet og har hjulpet mere end 200 forskellige danske virksomheder med at gå forrest i kampen mod stress.

I 2019 udgav hun bogen ”Stress er også dit eget ansvar”, som er baseret på research af flere hundrede personlige stressforløb og spørgeundersøgelser blandt stressramte og deres arbejdspladser.

"Jeg vil gerne anbefale Rikke til alle, der har behov for at sætte stress og stressforebyggelse på dagsordenen, og som vægter konkrete værktøjer frem for floffy fyldord med høje lixtal.

Uanset, hvor man er som virksomhed i processen med at sætte stress på dagsordenen, så vil Rikke kunne bidrage og medvirke til at skabe værdi sammen med dem."

Adserballe og Knudsen HR-konsulent Dianna N. Hansen

”Tilbagemeldingerne på Rikkes foredrag har været fantastiske. Vores medlemmer har fået konkrete ord og værktøjer som de kan bruge så snart de forlader foredraget.”

Finansforbundet Kreds Øst Bestyrelsesmedlem Birgitte Abildgaard

”Rikke holdte et foredrag om stress for ministeriets ansatte, hvilket betød, at alle blev mere opmærksomme på de tidlige symptomer på stress. I dag oplever vi, at flere ansatte henvender sig til HR for at få hjælp i tide.”

Transport- og Boligministeriet HR-chef Erling H. Wulff

”Før jeg kendte til Rikkes foredrag og værktøjer, oplevede jeg, at det kunne være voldsomt at stå med stressede medlemmer.

Nu er min berøringsangst i forhold til stress er faldet, og de værktøjer, jeg formidler, kan medlemmerne bruge direkte i hverdagen. Det uoverskuelige er blevet overskueligt.”

HK Danmark Kursuskoordinator Pia Trøigaard Jakobsen

”Vi har haft flere stress-sygemeldte medarbejdere, og ønskede at håndtere det bedre end tidligere. Rikke er god til dialog, og hendes viden og koncept er relevant for både TR, AMT, HR og for ledere. Jeg anbefaler hende i hele mit netværk.”

Region Sjælland IT-Funktionschef Bettina Mattson

”Selvom vi har en stresspolitik, blev vi opmærksomme på, at vi ikke løbende har fået talt sammen om, hvordan vi bedst hjælper og støtter hinanden. Det gav foredraget os et fornyet fokus på.

Rikke var god til at inddrage medarbejderne i foredraget. Alle kan være med og vi fik tid til at tale og sparre med hinanden undervejs.”

Timesystems A/S HR- og Teamleder Puk Lysell Selnø

”Der har været mange positive tilbagemeldinger på foredraget. Vores medarbejdere har efterfølgende talt meget om indholdet i konkrete situationer. De føler, de kan bruge ting fra foredraget i dagligdagen.

Det var et levende foredrag, hvor der både var dialog blandt de tilhørende og mellem Rikke og salen. Det var mega godt.”

A/S Zolutions - Art & Design Regnskabschef Jette Frydkjær

Vores kunder er bl.a.:

Workshop for medarbejdere

“Vi havde fornøjelsen af at få besøg af Rikke til en workshop for vores medarbejdere samt en workshop for lederne.

Det var enormt spændende, at få en større indsigt i hvad stress er, og hvad det har af betydning og omkostning, både menneskeligt og fagligt.

Tilbagemeldingerne fra deltagerne var, at de syntes det var rigtig godt, og de har bestemt kunne relatere og reflektere over mange af de informationer der blev givet. De varmeste anbefalinger herfra.”

– HR konsulent Lotte Fensmark Bentzen, D4

Høj faglig kvalitet

“Jeg har på vores organisations vegne benyttet Thauer Stresscenter Aps til en del opgaver de seneste år. Både konkrete individuelle stressforløb på lederniveau og senest til intern undervisning for vores bestyrelser.

Der bliver altid leveret på en meget grundig og faglig kvalificeret facon, og altid i tæt sammenhæng med de aktuelle problematikker vi oplever.

Jeg kan kun anbefale Thauer Stresscenter på det varmeste.”

– Generalsekretær Ebbe Lorenzen, Livsværk

Ansøgning til stressuddannelsen