Søger du effektiv stressbehandling?

Stresscoaching i Ballerup og Skanderborg.

Måske er du i tvivl, om du har stress.

Alene det, at du har klikket dig ind på den her side, kunne godt give svaret. Det kan også være, at du kan nikke genkendende til de her stresssymptomer:

 • Uro i kroppen
 • Ondt i maven
 • Svimmelhed
 • Hovedpine eller migræne
 • Forhøjet blodtryk
 • Hårtab
stresscoaching

Når du søger effektiv behandling, er du kommet til de rette. For vi får sygemeldte tilbage på arbejde på maks. 7 stressbehandlinger.

Har du problemer med stress uden at være sygemeldt, anbefaler vi selvfølgelig, at du begynder behandlingen hurtigst muligt, så du kan undgå en sygemelding eller kronisk stress.

Hvis du har stress, undrer du dig sikkert over, at du har fået svært ved at overskue selv de mindste opgaver. Opgaver du knap nok tænkte over før. Og du oplever måske også, at du ofte bliver ved med at skubbe de større opgaver foran dig.

Det kan også være, at du er mere træt eller tænker på helt andre emner, end du plejer. Og du har svært ved at kende dig selv, for du er jo normalt handlekraftig og god til at træffe beslutninger effektivt og holde hovedet koldt i pressede situationer. Men det, at mennesker forandrer sig, er også et tegn på stress.

Det skal du tage alvorligt, for stress er alvorligt og invaliderende, hvis det står på for længe. Har du stress, skal du i behandling – jo før jo bedre, for det vil forkorte din stressperiode.

Netop nu kan du måske selv overskue din situation, men hvis du ikke stopper op i tide, bliver din stresstilstand sikkert værre, og du risikerer at miste kontrollen. Og måske dit arbejde. For faktum er, at hver femte stresssygemeldte ikke kommer tilbage til det samme arbejde igen.

Ofte er det særligt svært for energiske og ressourcestærke mennesker at acceptere, at de også kan blive ramt af stress. Og frygten for at stå af toget, kan få mange til at udskyde at søge hjælp.

Er du ramt af stress, har du måske et stort ønske om at komme tilbage til dit vanlige liv hurtigst muligt. Men det, vi ser i behandlingen, er, at stressramte finder ud af, at de slet ikke skal tilbage til præcist det samme liv. Men til en variant af livet, hvor de bruger deres ressourcer bedre. Som en bonus melder mange også om, at de kan bruge stressværktøjerne til at arbejde mere effektivt.

Måske har du svært ved at se dig selv som en, der har stress.

Du kan tage vores stresstest her, og få svaret.

.

Bliv behandlet for stress hos førende eksperter

Hos Thauer Stresscenter kan du få behandling for din stress, uanset om du selv betaler, eller om du får din virksomhed til at betale for stresscoaching. Og mange virksomheder vil gerne betale for at få dig tilbage på fuld styrke hurtigst muligt, især hvis der er tale om arbejdsrelateret stress. Hvis du kontakter os, tager vi gerne snakken med din arbejdsgiver for dig.

Vi er nogle af Danmarks førende specialister i stresshåndtering. Siden 2012 har vi udviklet effektive og simple stressværktøjer, som har hjulpet mange tusinde danskere til at håndtere stress.  Både de ca. 15.000, der har deltaget i vores kurser og foredrag og de ca. 300 enkeltpersoner, vi har behandlet for psykisk stress.

Thauer Stresscenter er stiftet af Rikke Maj Thauer, og i takt med at efterspørgslen på effektiv behandling steg, har centret nu et helt team af stressbehandlere. Både stressspecialister, der er uddannet på vores egen stressuddannelse, og specialister i krop og søvn. Fordi vi råder over flere kompetencer indenfor stresshåndtering, kan vi sammensætte et forløb for dig, hvor du bliver behandlet af flere forskellige behandlere, der på hver sin måde understøtter det, du har brug for.

Når du begynder i stressbehandling hos os, indleder vi med en stress-screening. Den giver os svar på, hvor stresset du er, og hvor godt du trives. Herefter gennemgår vi sammen med dig, hvordan din stress er opstået, og du får et estimat på, hvornår du kan forvente at være symptomfri igen.

Måske giver screeningen dig så godt et overblik over situationen, at du ikke får brug for stressbehandling, men får lettere ved at bruge dine ressourcer optimalt, fordi du kan se dit eget stressmønster. Det bekræfter jo netop, at det ikke er svært at behandle og forebygge stress, og at alt behandling af stress handler om at få de rette værktøjer til at overskue og planlægge sit liv.

Viser stress-screeningen, at du har brug for behandling, anbefaler vi et forløb på 5 samtaler udover stress-screeningen samt:

 • 2 tværfaglige behandlinger, hvor kroppen kommer i balance og evt. bekymringer mindskes.
 • ANTISTRESS-dagbøger til 9 uger.
 • Individuel tilpasset værktøjskasse.
 • Individuel strategi for, hvordan du kommer tilbage på arbejde.
 • Onlinekurset “Få styr på din stress”. Kan både bruges til pårørende, der gerne vil vide, hvad du går igennem, og du kan bruge onlinekurset på et senere tidspunkt i dit liv, hvor du gerne vil genopfriske værktøjerne, så du kan blive på sporet (som har en værdi af 2.995 kr.).

Priser for stressbehandling

 • Pris for stressbehandlingspakken:  12.995 kr. eller 5 rater á 2.795 kr.

Du kan også købe samtalerne enkeltvis:

 • Stress-screening på 90 minutter: 2.495 kr.
 • Samtale på 60 minutter 1.850 kr.
 • Indslusningssamtaler efter stressbehandlingsforløbet på 60 minutter 1.250 kr.

Book stressbehandling nu

Har du et akut behov for stresscoaching, eller vil du gerne være på forkant, så ring allerede nu til Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller send en mail rikke@thauer.dk.

Vores stresseksperter

Thauer Stresscenter ligger i Ballerup, og vi har de fleste behandlere i området omkring Ballerup. Du kan også få samtaler hos vores stressspecialist i Skanderborg.

www.thauer.dk_Rikke Maj Thauer_small_SH

Rikke Maj Thauer

Direktør & stressekspert

Psykolog Ellen Boesen

Ellen Helle Boesen

Psykolog & Ph. D.

www.thauer.dk_Susanne_1

Susanne Tørnkvist

Specialist i stress - Skanderborg

Vores certificerede stressbehandlere

www.thauer.dk_Bettina Mattsson_stress-specialist

Bettina Mattsson

Specialist i stress

www.thauer.dk_charlotte

Charlotte Rehn

Specialist i stress - Østerbro

Vores øvrige behandlere

Eva Gade

Eva Gade

Master hypnoterapeut

www.thauer.dk_henrik greve

Henrik Greve

Body-SDS behandler

www.thauer.dk_Tina Hemmeløff Andersen_stress-specialist

Tina Hemmeløff

Manuvision behandler

Har du selv styr på din stress?

Få svaret i et gratis kapitel fra Rikkes nye bog!

Når du får tilsendt et kapitel fra bogen Stress er også dit eget ansvar, tilmelder du dig samtidig vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 til et liv uden stress gennem viden og værktøjer. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk