Søger du effektiv stressbehandling?

Stresscoaching i Ballerup, Århus og online via nettet.

Måske er du i tvivl, om du har stress.

Alene det, at du har klikket dig ind på den her side, kunne godt give svaret. Det kan også være, at du kan nikke genkendende til nogle af de her stresssymptomer:

 • Uro i kroppen
 • Ondt i maven
 • Svimmelhed
 • Hovedpine eller migræne
 • Spændinger og smerter
 • Hårtab
stresscoaching

Hvad siger andre ...

”Snak med en, der taler, så du kan forstå det hele. For mig var det altafgørende at tale med Rikke fra Thauer Stresscenter, fordi det blev nemt at forstå. Samtidig prikkede hun til mig og rykkede mig – hun var ikke bange for at sige tingene, som de var. Hun gik ikke med listesko.”

... siger Ole

"Rikke taler samme sprog som mig: Jeg fik forklaret fakta omkring kroppen, som jeg havde brug for. Når man får det sort på hvidt, er det vildt at se, at man har negligeret symptomerne og jeg følte, at det var en reel sygdom. Rikke var ankeret, der koordinerede og samlede op så jeg ikke selv skulle tage stilling til eller finde den rette behandlingsform. Det er en hjælp på rejsen med en, der har styringen og klare forventninger til, hvor vi er i processen. Det er som at have en Kaptajn med!"

... siger Lise

"Rikke satte spot på stressen med konkrete redskaber, et nyt perspektiv og handlemønster. Jeg fik et visuelt overblik over min stress og blev bekræftet i, at det jeg følte gav mening. Det var trygt at arbejde sammen med Rikke, da jeg havde tillid til, at hun vidste, hvad der skulle til. Hun gav tydelige retningslinjer og viste vejen, så jeg kun fokuserede på mit eget ansvar og arbejde i processen. I dag betegner jeg ikke længere mig selv, som kronisk stresset, men er symptomfri."

... siger Tina

Få GRATIS 1:1 sparring

Du kan få 15 min. gratis 1:1 sparring på din nuværende situation med stressekspert Rikke Maj Thauer og 10% på vores behandlingspakker, når du er medlem i Klub Stressfri Hverdag.

Når du søger effektiv behandling, er du kommet til de rette. For vi får sygemeldte tilbage på arbejde på maks. 7 stressbehandlinger.

Har du problemer med stress uden at være sygemeldt, anbefaler vi selvfølgelig, at du begynder behandlingen hurtigst muligt, så du kan undgå en sygemelding eller kronisk stress.

Hvis du har stress, undrer du dig sikkert over, at du har fået svært ved at overskue selv de mindste opgaver. Opgaver du knap nok tænkte over før. Og du oplever måske også, at du ofte bliver ved med at skubbe de større opgaver foran dig.

Det kan også være, at du er mere træt eller tænker på helt andre emner, end du plejer. Og du har svært ved at kende dig selv, for du er jo normalt handlekraftig og god til at træffe beslutninger effektivt og holde hovedet koldt i pressede situationer. Men det, at mennesker forandrer sig, er også et tegn på stress.

Det skal du tage alvorligt, for stress er alvorligt og invaliderende, hvis det står på for længe. Har du stress, skal du i behandling – jo før jo bedre, for det vil forkorte din stressperiode.

Netop nu kan du måske selv overskue din situation, men hvis du ikke stopper op i tide, bliver din stresstilstand sikkert værre, og du risikerer at miste kontrollen. Og måske dit arbejde. For faktum er, at hver femte stresssygemeldte ikke kommer tilbage til det samme arbejde igen.

Ofte er det særligt svært for energiske og ressourcestærke mennesker at acceptere, at de også kan blive ramt af stress. Og frygten for at stå af toget, kan få mange til at udskyde at søge hjælp.

Er du ramt af stress, har du måske et stort ønske om at komme tilbage til dit vanlige liv hurtigst muligt. Men det, vi ser i behandlingen, er, at stressramte finder ud af, at de slet ikke skal tilbage til præcist det samme liv. Men til en variant af livet, hvor de bruger deres ressourcer bedre. Som en bonus melder mange også om, at de kan bruge stressværktøjerne til at arbejde mere effektivt.

Måske har du svært ved at se dig selv som en, der har stress.

Du kan tage vores stresstest her, og få svaret.

Bliv behandlet for stress hos førende eksperter

Hos Thauer Stresscenter kan du få behandling for din stress, uanset om du selv betaler, eller om du får din virksomhed til at betale for stresscoaching. Og mange virksomheder vil gerne betale for at få dig tilbage på fuld styrke hurtigst muligt, især hvis der er tale om arbejdsrelateret stress. Hvis du kontakter os, tager vi gerne snakken med din arbejdsgiver for dig.

Vi er nogle af Danmarks førende specialister i stresshåndtering. Siden 2012 har vi udviklet effektive og simple stressværktøjer, som har hjulpet mange tusinde danskere til at håndtere stress.  Både de ca. 15.000, der har deltaget i vores kurser og foredrag og de ca. 300 enkeltpersoner, vi har behandlet for psykisk stress.

Thauer Stresscenter er stiftet af Rikke Maj Thauer, og i takt med at efterspørgslen på effektiv behandling steg, har centret nu et helt team af stressbehandlere. Både stressspecialister, der er uddannet på vores egen stressuddannelse, og specialister i krop og søvn. Fordi vi råder over flere kompetencer indenfor stresshåndtering, kan vi sammensætte et forløb for dig, hvor du bliver behandlet af flere forskellige behandlere, der på hver sin måde understøtter det, du har brug for.

Behandlingen starter med en stress-screening

Når du begynder i stressbehandling hos os, indleder vi med en stress-screening. Den giver os svar på, hvor stresset du er, og hvor godt du trives. Herefter gennemgår vi sammen med dig, hvordan din stress er opstået, og du får et estimat på, hvornår du kan forvente at være symptomfri igen.

Måske giver screeningen dig så godt et overblik over situationen, at du ikke får brug for stressbehandling, men får lettere ved at bruge dine ressourcer optimalt, fordi du kan se dit eget stressmønster. Det bekræfter jo netop, at det ikke er svært at behandle og forebygge stress, og at alt behandling af stress handler om at få de rette værktøjer til at overskue og planlægge sit liv.

Viser stress-screeningen, at du har brug for behandling, anbefaler vi behandlingspakken som indeholder:

 • 5 yderligere samtaler, hvor vi arbejder med afklaring og værktøjer til hverdagsmestring.
 • 2 tværfaglige behandlinger hos vores krops- eller hypnoterapeut.
 • ANTISTRESS-dagbøger til 9 uger.
 • Individuel tilpasset værktøjskasse.
 • Onlinekurset “Få styr på din stress”. Kan både bruges til pårørende, der gerne vil vide, hvad du går igennem, og du kan bruge onlinekurset på et senere tidspunkt i dit liv, hvor du gerne vil genopfriske værktøjerne, så du kan blive på sporet (som har en værdi af 2.995 kr.).

Priser for stressbehandling

 • Pris for behandlingspakken:  12.995 kr. eller 5 rater á 2.795 kr.
 • Pris for mønsterbryderpakken (4 samtaler) 6.995 kr. Ring for yderligere oplysninger på netop denne pakke på tlf. 61 65 08 88.

Du kan også købe samtalerne enkeltvis:

 • Stress-screening på 90 minutter: 2.995 kr.
 • Samtale på 60 minutter 1.850 kr.
 • Indslusningssamtaler efter stressbehandlingsforløbet på 60 minutter 1.250 kr.

Få 10% i rabat på behandlingspakken, når du er medlem i Klub Stressfri Hverdag.

Book stressbehandling nu

Har du et akut behov for stresscoaching, eller vil du gerne være på forkant, så ring allerede nu til Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller send en mail rikke@thauer.dk.

Vores stresseksperter

Thauer Stresscenter ligger i Ballerup, og vi har de fleste behandlere i området omkring Ballerup. Du kan også få samtaler online og hos vores stressspecialist i Århus.

www.thauer.dk_Rikke Maj Thauer_small_SH

Rikke Maj Thauer

Direktør & stressekspert

Psykolog Ellen Boesen

Ellen Helle Boesen

Psykolog & Ph. D.

www.thauer.dk_Susanne_1

Susanne Tørnkvist

Specialist i stress - Århus

Vores øvrige behandlere

Eva Gade_sh

Eva Gade

Master hypnoterapeut

www.thauer.dk_charlotte

Charlotte Rehn

Afspændingsmassør

www.thauer.dk_henrik greve

Henrik Greve

Body-SDS behandler

Ønsker du en Stressfri Hverdag?

Få adgang til viden om stress, behandling og forebyggelse samt mulighed for at deltage på gratis online foredrag.

Når du får tilsendt vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 tættere på en Stressfri Hverdag, så får du adgang til viden og værktøjer formidlet med ét fokus: Ja, det er muligt at undgå stress! Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk