fbpx
Østdansk Landboforening og stress

Medarbejderne fik værktøjerne til at håndtere en presset hverdag

Af stressekspert Rikke Maj Thauer

Hos Østdansk landboforening handler det om at rådgive og hjælpe landbrugssektoren og herunder især de danske landmænd. Og det kræver overskud. Mentalt overskud og ro til at bevæge sig ubesværet imellem helikopterperspektiv og fokus på detaljerne. Dér bliver rådgivningen nemlig bedst. Så hvad gør ledelsen når de ser at medarbejderne er pressede? De investerer selvfølgelig i den ekspertviden og de værktøjer de har brug for, for at forblive de skarpeste rådgivere til landbruget i Danmark.
Østdansk udtalelse

Sætter stress på dagsordenen – et statement overfor medarbejderne

”Vi bookede Rikke til at afholde en workshop for os med fokus på stress da vi oplevede en del pressede medarbejdere, som havde brug for at få nogle konkrete værktøjer til at håndtere en til tider presset hverdag.

Og samtidig ønskede vi at få sat stress på dagsorden i virksomheden, for at synliggøre at det er noget vi som virksomhed tager alvorligt.”

Siger HR ansvarlige Christina Stæhr Lindegaard som grunden til at hun bookede en workshop hos Thauer Stresscenter.

 

På 3 timer kan jeres medarbejdere få effektive stress-værktøjer

Workshoppen hos Østdansk Landboforening var et mix af konkret viden, værktøjer og gruppearbejde, og blev rammesat til 3 timer:

  • Hvordan spotter og afhjælper stress.
  • Konkrete værktøjer den ramte kan bruge før, under og efter stressen.
  • Gruppearbejde for at få værktøjerne under huden.

Og som Christina opsummerede:

”Efter workshoppen har vi kun ros til Rikke – alle, både medarbejdere og ledelse er meget tilfredse med udbyttet af Rikkes 3 timer. Rikke er meget fangende og deler sit budskab i et sprog som alle forstår.

Det hele er meget konkret og lavpraktisk og nemt efterfølgende at arbejde videre med.”

 

Book en workshop og kom stressramte medarbejdere i forkøbet

Virksomheden står stærkere overfor konkurrenter og i kapløbet om de bedste medarbejdere når stress ikke er en del af medarbejderbilledet.

Som Christina siger:

”Vi vil anbefale Rikke til både store og små virksomheder, som har brug for at få sat stress på dagsordenen.

Det betyder meget for medarbejderne at de føler sig hørt og at man som virksomhed viser at man tager stress og medarbejdernes helbred og velbefindende alvorligt.”

Læs mere om workshoppen som Østdansk Landboforening bookede her >

Få adgang til konkret viden om stress og enkle værktøjer til håndtering

Forestil dig, hvordan vores samfund ville se ud, hvis flere mennesker vidste, hvordan de styrker deres mentale trivsel og får mere overskud, bedre søvn og mindre stress.

Stressekspert Rikke Maj Thauer er initiativtager til trivselscenter.dk, hvor du får inspiration, relevant viden, værktøjer og metoder – til 0 kr.

Hvem er stresseksperten?

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bog, som allerede har gjort næsten 4.000 læsere klogere på stress. Læs mere her >

Siden 2018 har hun talt for flere end 25.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Kontakt

Uanset hvilke spørgsmål du har i forhold til stress, behandling af stress m.v., så kontakt Rikke via en af nedenstående kanaler:

Indsend dine kontaktoplysninger og jeg kontakter dig

Ansøgning til stressuddannelsen