fbpx

Stresstest

Tag vores online stresstest og mål dit stressniveau

Er du stresset? Det kan vores stresstest hjælpe dig med at finde ud af. Stresstesten er udviklet specielt med henblik på at give en indikation af dit stressniveau.

  • Stress kan være svært at spotte da symptomerne er mange og ofte kommer snigende med tiden.
  • Stresssymptomer som søvnløshed, uro, irritation og træthedsfølelse er bare nogle få symptomer, der kan være tegn på stress.
  • Da stresssymptomerne både kan være psykiske og fysiske, kan det være svært at skelne mellem stress og andre sygdomme.

Stresstesten herunder sammenkobler de mest udbredte symptomer og hjælper dig, med at få svar på hvorvidt du er stresset eller ej.

Når du får tilsendt adgang til vores stresstest, tilmelder du dig samtidig vores populære nyhedsbrev, som allerede guider  flere tusinde til et liv uden stress gennem viden og værktøjer. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Hvem er stresseksperten?

Rikke Maj Thauer har siden 2012 har drevet Thauer Stresscenter, hvor hun holder foredrag om stress, stresskurser, uddanner stressspecialister på stresscoachuddannelse og behandler mennesker for stress i tæt samarbejde sit team, der består af flere tværfaglige stresseksperter.

Rikke Maj Thauer holder foredrag om stress i hele landet og har hjulpet mere end 200 forskellige danske virksomheder med at gå forrest i kampen mod stress.

I 2019 udgav hun bogen ”Stress er også dit eget ansvar”, som er baseret på research af flere hundrede personlige stressforløb og spørgeundersøgelser blandt stressramte og deres arbejdspladser.

Sådan forebygger og håndterer man stress på arbejdspladsen

Få værktøjerne til at sikre, at dine medarbejdere ved, hvordan de skal reagere på stresssymptomer.

Få lavet en trin for trin guide eller en trivselsindsats med enkle værktøjer af stressekspert Rikke Maj Thauer og tag ansvar for din arbejdsplads.

Vi har allerede hjulpet +200 virksomheder

Fra Rikkes landsdækkende foredragskampagne støttet af Velliv foreningen

Foredrag om stress, stressforebyggelse og stresshåndtering

Vil du sikre, at dine medarbejdere fremover ved, hvordan de skal reagere på stresssymptomer?

  • 25.000 har allerede deltaget i foredraget om arbejdsrelateret stress.
  • Foredraget bygger på bogen Stress er OGSÅ dit ansvar, skrevet af Rikke Maj Thauer, foredragsholder, forfatter og indehaver af Thauer Stresscenter.
  • Netop det, at stress også er den enkeltes ansvar, er en af de vigtigste pointer i forhold til stress. Med den erkendelse får dine medarbejdere både ansvaret for deres egen situation og indblik i, at de altid kan gøre noget. Uanset hvilken situation de er i.

Har du lyst til at gøre en forskel på din arbejdsplads?

Kontakt os og fortæl, hvilke udfordringer med stress som du og/eller dine medarbejdere står over for.

Ring til Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller skriv til hende her.

Ansøgning til stressuddannelsen