fbpx

Stresscoaching til virksomheder

Stresscoaching i World Trade Center – Ballerup, Århus og online via nettet.

Er du leder, chef eller HR-konsulent, og søger du effektiv specialhjælp til håndtering af stress blandt medarbejderne, så læs videre nedenfor.

Læs om stressbehandling til privatpersoner her >

Bodil er leder for 120 medarbejdere og siger …

Mine medarbejdere har fået redskaber, de tror på og kan stå inde for sig selv. Som leder er jeg blevet bevidst om medarbejdernes behov og hvordan jeg kan støtte og hjælpe dem videre, samt hvilke krav, der er til mig som leder, når de kommer tilbage. Samarbejdet med Rikke har været tillidsfuldt med en god dialog. Den ærlige og åbne tilgang har gjort det nemmere i forholdet til mine medarbejdere.

Jeg vil altid anbefale Thauer Stresscenter – især til dem, hvor ansvar og faglighed på arbejdet overstiger, hvad man menneskelligt kan overkomme.

Bettina nægtede at erkende sin stress

Det var først, da Bettina fik et ultimatum fra sin nuværende chef, at hun opsøgte hjælp og fandt ud af, hvor stresset hun egentlig var, og hvad det gjorde ved hendes omgivelser og hende selv. Læs hele blog-indlægget om Bettina her >

Brug for stresscoaching til medarbejderne?

Stress kan hurtigt blive dyrt, uanset om der er tale om arbejdsrelateret stress eller ej: En stresssygemelding varer i gennemsnit to måneder, og inden medarbejderen er helt oppe i gear igen, kan det sagtens koste op mod 1 million, eller endnu flere millioner hvis vedkommende er leder.

En stresset medarbejder slider unødigt på kollegerne, så de heller ikke arbejder effektivt. Op til en sygemelding bruger kollegerne ekstra tid på at sikre, at den stressramte kommer igennem dagen, og mens vedkommende er “syg”, har kollegerne ekstra opgaver. Dette gælder også, selv om du hyrer en vikar.

Og endeligt kræver det ekstra af hele teamet at få en stresssygemeldt tilbage på arbejde igen. Hvis vedkommende overhovedet kommer tilbage. For hver femte stresssygemeldte stopper helt i deres nuværende stilling. Så det er mange ressourcer og know how, du risikerer at miste.

Udover hvad psykisk stress koster i kroner og ører, så arbejder stressede medarbejdere ikke effektivt hverken op til en sygemelding, eller 6-12 måneder efter de er vendt tilbage til jobbet.

Hos Thauer Stresscenter har vi siden 2012 specialiseret os i at behandle stress, og vi samarbejder tæt med de virksomheder, hvor de stressramte er ansat.

Vi har udviklet en række værktøjer, der gør, at den stressramte kan komme tilbage på arbejde efter ca. 10 behandlinger. Det er mindre end to arbejdsdage! Det tør vi godt kalde effektivt.

Har du et akut behov for stresscoaching, eller vil du gerne være på forkant, så ring allerede nu til Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller send en mail rikke@thauer.dk.

Til dig som er leder, og har din medarbejder i et behandlingsforløb hos Thauer Stresscenter

Få bl.a. svar på, hvad sker der, når du henviser en medarbejder?

Det var mit ansvar at sige fra!

Jeg skulle arbejde 80 timer om ugen, men det var mit ansvar at sige fra, siger Thomas, der er blandt de mange danskere, som har været ramt af stress. Læs artiklen fra B.T. her >

Stresscoaching, der virker – sådan her:

Før behandlingen begynder, tester vi den stressramte gennem en grundig stress-screening:

Vi vurderer:

 • Stressniveauet
 • Trivselsniveauet
 • Hvad årsagen til stressbelastningen er
 • Hvornår det er realistisk, at klienten igen er fri for stresssymptomer
 • Hvilket behandlingsforløb, der vil være mest effektivt.
 

Screeningen giver så mange svar på, hvor problemerne ligger, at nogle slet ikke får brug for behandlingen, fordi de selv kan se, hvor de skal sætte ind, og hvad de skal være opmærksom på.

Det særlige ved vores firmaaftaler er, at vi ikke alene hjælper den sygemeldte tilbage i løbet af kort tid og ofte forebygger kronisk stress. Vi har også en kontinuerlig kontakt med dig. Derfor får du både et referat fra screeningen og de efterfølgende samtaler, så du ved, hvornår du kan regne med din medarbejder igen. Referatet indeholder udelukkende fakta om behandlingen og ingen personlige oplysninger.

Udover at du selvfølgelig gerne vil følge med i, hvordan det går, er det også vigtigt, at du er med i forløbet, for at medarbejderen kan komme effektivt tilbage på arbejdspladsen og bidrage igen og undgår et tilbagefald. Derfor er det ikke muligt for virksomheder at købe stresscoaching uden at have kontakten med os samtidig.

Den løbende dialog giver dig også et godt indblik, hvad stress er, og kan i sig selv være med til, at du er bedre rustet til at reagere på stress fremover.

Thauer Stresscenter råder over et tværfagligt team og flere forskellige typer behandlere. Udover vores stresseksperter, som er uddannet på vores egen stressuddannelse og har samtaler med klienterne, har vi også behandlere med speciale i mentaltræning, krop eller søvn. Det gør, at vi skræddersyr et forløb efter den enkeltes situation, og alle samarbejder på tværs i teamet. Alle forløb tilrettelægges af indehaver  Rikke Maj Thauer.

Thauer Stresscenter hører til i Ballerup, og de fleste specialister har lokaler tæt på centret. Det er også muligt at booke samtaler i Århus. Klienter over hele landet kan benytte alle behandlere i teamet.

Mens din medarbejder går i forløb hos os, kan du frit kontakte os hvis du har spørgsmål ifm. stress eller stresssygemeldingen.

Priser for stresscoaching

 • Stress-screening: 3995,-
 • Behandlingspakke: 19995,-
 • Indslusnings- og behandlingspakke: 24995,-
 

Begge pakker indeholder:

 • Afklarende telefonsamtale med medarbejderen
 • Stress-screening á 90 minutter
 • Individuel handlingsplan
 • Individuel ANTISTRESS værktøjskasse til medarbejderen
 • Hotline med svar indenfor 24 timer til dig som leder
 • Løbende kontakt til HR eller nærmeste leder i form af referat efter hver samtale.
 

Du kan tilkøbe samtaler enkeltvis efter endt behandlingsforløb:

 • Session (60 min.) 1295,-
 • Tværfaglige behandlinger 1295,-
 

Alle priser er ekskl. moms.

BEMÆRK: Hvis din medarbejder har udviklet angst/depression eller fx har ADHD/ADD, vil forløbet typisk ikke kunne gennemføres indenfor ovenstående tids- og beløbsramme. 

Såfremt forløbet må forlænges, vil dette blive meddelt dig som arbejdsgiver, så snart behandler er bekendt dette.

Herudover indeholder pakkerne:

Behandlingspakke

 • 1 stress-screening
 • 5 sessioner
 • Op til 6 tværfaglige behandlinger
 • 1 session om forebyggelses af tilbagevendende stress.

(Anbefales til medarbejdere, der viser begyndende tegn på stress og til medarbejdere som måske allerede er sygemeldte, men hvor arbejdspladsen selv ønsker at stå for indslusningsforløbet.)

Indslusnings- og behandlingspakke

 • 1 stress-screening
 • 5 sessioner
 • Op til 6 tværfaglige behandlinger
 • 1 session om forebyggelses af tilbagevendende stress
 • 1 indslusnings-screening
 • 4 indslusningssamtaler á 30 minutter
 • En konkret indslusningsplan til medarbejderens nærmeste leder, som løbende revideres.

(Anbefales til medarbejdere, der viser tydelige tegn på stress og som måske allerede er sygemeldte og hvor arbejdspladsen ønsker hjælp til et vellykket indslusningsforløb.)

Book stresscoaching nu

Har du et akut behov for stresscoaching, eller vil du gerne være på forkant, så ring allerede nu til Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller skriv til hende her.

Vores tværfaglige behandlerteam

Thauer Stresscenter ligger i Ballerup, og vi har de fleste behandlere i området omkring Ballerup. Du kan også få samtaler online og hos vores behandlere i Århus.

www.thauer.dk_for virksomheder

Rikke Maj Thauer

Stressekspert (Ballerup og online)

Ellen Helle Boesen_sh

Ellen Helle Boesen

Psykolog & Ph.d. (Ballerup)

Anders fano

Anders Fanø

Stress specialist & organisationspsykologisk konsulent (Ballerup og online)

Tina_sh

Tina Molke Klit

Stress specialist (Århus og online)

Eva Gade_sh

Eva Gade

Master hypnoterapeut (Hørsholm og online)

www.thauer.dk_charlotte

Charlotte Rehn

Afspændingsmassør (Ballerup)

www.thauer.dk_henrik greve

Henrik Greve

Body-SDS behandler (Ballerup)

Jimmy

Jimmy Wamberg

Stress specialist & Økonomisk mentor (Møn og online)

Thea sh

Thea Grastrup

Totum Kropsterapeut (Rungsted)

Søren Malmstrøm

Søren Malmstrøm

Totum Kropsterapeut (Århus)

Send en besked til Rikke

Jeg svarer indenfor 48 timer.

Ansøgning til stressuddannelsen