Stresscoaching til virksomheder

Stresscoaching i World Trade Center – Ballerup, Skanderborg og online via nettet.

Er du leder, chef eller HR-konsulent, og søger du effektiv specialhjælp til håndtering af stress blandt medarbejderne, så læs videre nedenfor.

Læs om stressbehandling til privatpersoner her >

 

stresscoaching

Hvad siger andre ...

”Mine medarbejder har fået redskaber, de tror på og kan stå inde for sig selv. Som leder er jeg blevet bevidst om medarbejdernes behov og hvordan jeg kan støtte og hjælpe dem videre, samt hvilke krav, der er til mig som leder, når de kommer tilbage. Samarbejdet med Rikke har været tillidsfuldt med en god dialog. Den ærlige og åbne tilgang har gjort det nemmere i forholdet til mine medarbejdere. Jeg vil altid anbefale Thauer Stresscenter – især til dem, hvor ansvar og faglighed på arbejdet overstiger, hvad man menneskelligt kan overkomme.«

... siger Bodil, der er leder for 120 medarbejdere

Brug for stresscoaching til medarbejderne?

Stress kan hurtigt blive dyrt, uanset om der er tale om arbejdsrelateret stress eller ej: En stresssygemelding varer i gennemsnit to måneder, og inden medarbejderen er helt oppe i gear igen, kan det sagtens koste op mod 1 million, eller endnu flere millioner hvis vedkommende er leder.

En stresset medarbejder slider unødigt på kollegerne, så de heller ikke arbejder effektivt. Op til en sygemelding bruger kollegerne ekstra tid på at sikre, at den stressramte kommer igennem dagen, og mens vedkommende er “syg”, har kollegerne ekstra opgaver. Dette gælder også, selv om du hyrer en vikar.

Og endeligt kræver det ekstra af hele teamet at få en stresssygemeldt tilbage på arbejde igen. Hvis vedkommende overhovedet kommer tilbage. For hver femte stresssygemeldte stopper helt i deres nuværende stilling. Så det er mange ressourcer og know how, du risikerer at miste.

Udover hvad psykisk stress koster i kroner og ører, så arbejder stressede medarbejdere ikke effektivt hverken op til en sygemelding, eller 6-12 måneder efter de er vendt tilbage til jobbet.

Hos Thauer Stresscenter har vi siden 2012 specialiseret os i at behandle stress, og vi samarbejder tæt med de virksomheder, hvor de stressramte er ansat.

Vi har udviklet en række værktøjer, der gør, at den stressramte kan komme tilbage på arbejde efter 7-9 behandlinger. Det er mindre end en arbejdsdag! Det tør vi godt kalde effektivt.

Har du et akut behov for stresscoaching, eller vil du gerne være på forkant, så ring allerede nu til Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller send en mail rikke@thauer.dk.

Stresscoaching, der virker – sådan her:

Før behandlingen begynder, tester vi den stressramte gennem en grundig stress-screening:

Vi vurderer:

 • Stressniveauet.
 • Trivselsniveauet.
 • Hvad årsagen til stressbelastningen er.
 • Hvornår det er realistisk, at klienten igen er fri for stresssymptomer.
 • Hvilken behandlingsform, der vil være mest effektiv.

Screeningen giver så mange svar på, hvor problemerne ligger, at nogle slet ikke får brug for behandlingen, fordi de selv kan se, hvor de skal sætte ind, og hvad de skal være opmærksom på.

Det særlige ved vores firmaaftaler er, at vi ikke alene hjælper den sygemeldte tilbage i løbet af kort tid og ofte forebygger kronisk stress. Vi har også en kontinuerlig kontakt med dig. Derfor får du både et referat fra screeningen og de efterfølgende samtaler, så du ved, hvornår du kan regne med din medarbejder igen. Referatet indeholder udelukkende fakta om behandlingen og ingen personlige oplysninger.

Udover at du selvfølgelig gerne vil følge med i, hvordan det går, er det også vigtigt, at du er med i forløbet, for at medarbejderen kan komme effektivt tilbage på arbejdspladsen og bidrage igen og undgår et tilbagefald. Derfor er det ikke muligt for virksomheder at købe stresscoaching uden at have kontakten med os samtidig.

Den løbende dialog giver dig også et godt indblik, hvad stress er, og kan i sig selv være med til, at du er bedre rustet til at reagere på stress fremover.

Thauer Stresscenter råder over flere forskellige typer behandlere. Udover vores stresseksperter, som er uddannet på vores egen stressuddannelse og har samtaler med klienterne, har vi også behandlere med speciale i krop eller søvn. Det gør, at vi skræddersyr et program efter den enkeltes situation, og alle samarbejder på tværs i teamet. Alle forløb tilrettelægges af indehaver Rikke Maj Thauer.

Thauer Stresscenter hører til i Ballerup, og de fleste specialister har lokaler tæt på centret. Det er også muligt at booke samtaler i Århus. Klienter over hele landet kan benytte alle behandlere i teamet.

Mens din medarbejder går i forløb hos os, kan du frit kontakte os hvis du har spørgsmål ifm. stress eller stresssygemeldingen.

Pris for stresscoaching

 • Stress-screening: 3.995 kr. ekskl. moms.
 • Behandlingspakke: 19.995 kr. ekskl. moms.
 • Indslusnings- og behandlingspakke: 24.995 kr. ekskl. moms. 

Begge pakker indeholder:

 • Afklarende telefonsamtale med medarbejderen.
 • Stress-screening á 90 minutter.
 • Individuel handlingsplan.
 • Individuel ANTISTRESS værktøjskasse til medarbejderen.
 • Hotline med svar indenfor 24 timer til dig.
 • Løbende kontakt til HR eller nærmeste leder i form af referat efter hver samtale.

Herudover indeholder pakkerne:

Behandlingspakke

 • Stress-screening.
 • 5 sessioner.
 • 2 tværfaglige behandlinger.

(Anbefales til medarbejdere, der viser begyndende tegn på stress og til medarbejdere som måske allerede er sygemeldte, men hvor arbejdspladsen selv ønsker at stå for indslusningsforløbet.)

Indslusnings- og behandlingspakke

 • Stress-screening.
 • 5 sessioner.
 • 2 tværfaglige behandlinger.
 • Indslusnings-screening.
 • 3 indslusningssamtaler af 30 minutter.
 • En konkret indslusningplan til medarbejderens nærmeste leder.

(Anbefales til medarbejdere, der viser tydelige tegn på stress og som måske allerede er sygemeldte og hvor arbejdspladsen ønsker hjælp til et vellykket indslusningsforløb.)

Enkelte sessioner

Ønskes afklaring eller lign., så kan man også bestille enkelt sessioner.

 • Stress-screening på 90 min. 3.995 kr.
 • Ledersparring på 60 min. 2.995 kr.

Book stresscoaching nu

Har du et akut behov for stresscoaching, eller vil du gerne være på forkant, så ring allerede nu til Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller send en mail rikke@thauer.dk.

Vores stresseksperter

Thauer Stresscenter ligger i Ballerup, og vi har de fleste behandlere i området omkring Ballerup. Du kan også få samtaler online og hos vores stressspecialist i Århus.

www.thauer.dk_Rikke Maj Thauer_small_SH

Rikke Maj Thauer

Direktør & stressekspert

Psykolog Ellen Boesen

Ellen Helle Boesen

Psykolog & Ph. D.

www.thauer.dk_Susanne_1

Susanne Tørnkvist

Specialist i stress - Århus

Vores øvrige behandlere

Eva Gade_sh

Eva Gade

Master hypnoterapeut

www.thauer.dk_charlotte

Charlotte Rehn

Afspændingsmassør

www.thauer.dk_henrik greve

Henrik Greve

Body-SDS behandler

Ønsker du en Stressfri Hverdag?

Få adgang til viden om stress, behandling og forebyggelse samt mulighed for at deltage på gratis online foredrag.

Når du får tilsendt vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 tættere på en Stressfri Hverdag, så får du adgang til viden og værktøjer formidlet med ét fokus: Ja, det er muligt at undgå stress! Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk