Thauer Stresscenter

Thauer Stresscenter er startet af Rikke Maj Thauer i 2012, fordi hun selv savnede enkle, konkrete og virkningsfulde værktøjer og metoder til at komme ud af og undgå stress.

Jeg lærte hele tiden en masse om behandling, men jeg blev mere optaget af, hvordan vi som samfund kan få folk til at undgå at blive stresset. Jeg er af den overbevisning, at vi som mennesker er nødt til at tage skeen i egen hånd. Vi skal kunne tilpasse os udviklingen i verden, men det er vigtigt for os at acceptere, at vi har nogle begrænsninger.

Vi er Danmarks første tværfaglige stresscenter

I Thauer Stresscenter tænker vi stress som en naturlig biologisk reaktion på noget, der er blevet for meget. Derfor behandler vi også stress med flere forskellige fagligheder.

I vores behandlinger vægter vi en kvalificeret og høj faglighed, og derfor bliver alle behandlinger varetaget af stressekspert Rikke Maj Thauer, vores certificerede specialister i stress og mental sundhed, vores psykolog med speciale i stress, angst og depression samt ved behov vores samarbejdspartnere indenfor krops- og hypnoterapi.

Vi får rigtig mange medarbejdere ud af stress og indsluset på arbejdspladsen igen. 

Ud over behandling af stress uddanner vi ledere og medarbejdere på alle niveauer til at undgå stress og stress-sygemeldinger.

Dette gør vi gennem foredrag, workshops, kurser og via vores stressuddannelser med certificering.

Client Logo
Charlotte Lindebod HR-Manager i privat virksomhed

”Tidligere havde jeg ikke konkrete værktøjer, når jeg skulle tale med stressede medarbejdere. Jeg var mere fokuseret på, hvor jeg kunne skaffe ekstern hjælp til dem. I dag kører jeg selv et forløb med dem. Efter jeg har deltaget på Thauers stressuddannelse, er jeg er proaktiv og behandlende, inden det går galt.”

Client Logo
Erling H. Wulff HR-Chef, Transportministeriet

”Tidligere har jeg haft en begrænset viden i forhold til håndtering af stress. Med de værktøjer jeg har i dag, ville jeg have håndteret mange situationer anderledes førhen. Jeg er især blevet styrket i forhold til at tage de svære samtaler med medarbejdere. Stressuddannelsen har gjort mig klogere, og den har givet mig konkret viden og håndgribelige værktøjer.”

Client Logo
Michelle Nathasia Packert Arbejdsmiljøchef, Region Hovedstadens Apotek

”Rikke har givet vores arbejdsmiljøorganisation en grundliggende information om hjernens biologiske påvirkning i forbindelse med stress. Hun har også introduceret os til konkrete værktøjer til forebyggelse/håndtering af stress. Inden Rikke holdt foredrag, havde vi ingen konkrete værktøjer. Medarbejderne er meget tilfredse med at have fået brugbare værktøjer med hjem, som de kan bruge med det samme.”

Client Logo
Bettina Mattson IT-Funktionschef, Region Sjælland

”Vi har haft flere stress-sygemeldte medarbejdere, og ønskede at håndtere det bedre end tidligere. Rikke er god til dialog, og hendes viden og koncept er relevant for både TR, AMT, HR og for ledere. Jeg anbefaler hende i hele mit netværk.”

Client Logo
Birgitte Abildgaard Bestyrelsesmedlem, Finansforbundet Kreds Øst

”Tilbagemeldingerne på Rikkes foredrag ”Er stress OGSÅ dit eget ansvar?” har været fantastiske. Vores medlemmer har fået konkrete ord og værktøjer som de kan bruge så snart de forlader foredraget.”

Client Logo
Pia Trøigaard Jakobsen Kursuskoordinator - HK-Privat

”Før jeg kendte til Rikkes foredrag og værktøjer, oplevede jeg, at det kunne være voldsomt at stå med stressede medlemmer. Nu er min berøringsangst i forhold til stress er faldet, og de værktøjer, jeg formidler, kan medlemmerne bruge direkte i hverdagen. Det uoverskuelige er blevet overskueligt.”

Client Logo
Erling H. Wulff HR-chef - Transportministeriet

”Rikke holdt et foredrag om stress for ministeriets ansatte, hvilket betød, at alle blev mere opmærksomme på de tidlige symptomer på stress. I dag oplever vi, at flere ansatte henvender sig til HR for at få hjælp i tide. Vi oplever, at vores medarbejdere er blevet mere opmærksomme på de tidlige stresssymptomer efter foredraget. Rikke tog udgangspunkt i vores ønsker og var meget lydhør.”

Client Logo
Tina Hemmeløff Manuvision kropsterapeut, selvstændig

”Jeg behandler en bred vifte af mennesker som kropsterapeut, og ønskede en stærkere profil omkring stressbehandling. Stressuddannelsen har givet mig meget viden og mange redskaber, og så er den meget struktureret. Der er klare mål med det vi lærer, og underviserne er troværdige. Jeg mener uddannelsen er meget relevant for min egen faggruppe, men også for ledere, HR-chefer og alle, som ønsker mere konkret viden om stress, belastninger og behandling.”

Vores kunder er ...

Stress er sundt – i moderate mængder!

Gennem Thauer Stresscenter ApS har Rikke Maj Thauer siden 2012 haft mennesker i stressbehandling. Gennem sine foredrag, kurser og uddannelser har hun undervist flere tusinde ledere og medarbejdere til at forebygge, spotte og håndtere stress hos sig selv og andre.

De sidste 5 år har hun høstet mange erfaringer, lavet research og undersøgelser ift., hvad der hurtigst får et menneske ud af stress og tilbage på arbejdet igen. Denne viden sammenfattede hun i 2019 til bogen “Stress er OGSÅ dit eget ansvar“.

Vores tilgang til stress er:

  • Stress er ikke en sygdom.
  • Det skal opleves enkelt at komme ud af stress.
  • Du har også selv et ansvar for at undgå stress.
  • Du har en fri vilje, som kan give dig større handlefrihed.
  • Du har et valg, når du oplever “noget” presser dig.
  • Det stressede liv forsvinder, når du vælger at ændre livsstil.

Hvem er Thauer Stresscenter?

www.thauer.dk_Rikke Maj Thauer_small_SH

Rikke Maj Thauer

Direktør & stressekspert

Psykolog Ellen Boesen

Ellen Helle Boesen

Psykolog & Ph. D.

20170912 Kræftens Bekæmpelse. Medarbejderportræt. Lise-Lotte Neumann Wolff

Lise Lotte Wolff

Specialist i søvn & stress

Vores alternative behandlere

Eva Gade

Eva Gade

Master hypnoterapeut

www.thauer.dk_henrik greve

Henrik Greve

Body-SDS behandler

www.thauer.dk_Tina Hemmeløff Andersen_stress-specialist

Tina Hemmeløff

Manuvision behandler

Vores certificerede stressbehandlere

www.thauer.dk_Bettina Mattsson_stress-specialist

Bettina Mattsson

Specialist i stress - Køge

www.thauer.dk_charlotte

Charlotte Rehn

Specialist i stress - Lyngby

www.thauer.dk_Susanne_1

Susanne Tørnkvist

Specialist i stress - Skanderborg

Gør som over 12.000 andre!

Få viden og værktøjer til at forebygge og håndtere stress. Kom på gratis foredrag LIVE eller online. Få relevante tilbud og besked om nye kursusdatoer. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik > 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk