fbpx

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup
Direktør Rikke Maj Thauer
CVR. 38518437
P-nr. 1022305111
Tlf. +45 61 65 08 88

Betaling af kurser, uddannelser og konferencer

Thauer Stresscenter ApS modtager betaling med Dankort, VISA, Mastercard, American Ekspres, MobilePay og Forbrugsforbrugsforeningen. Betalingen bliver trukket på dit kort samme dag som du tilmelder dig kurset/uddannelsen/konferencen.

Betaling af kurser, uddannelser og konferencer kan også ske ved bankoverførsel, der vil fremgå af fremsendt faktura, med en betalingsfrist på 7 dage. Ved bankoverførsel bedes du skrive fakturanummer.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og tillægges 25% moms, medmindre du køber plads på kursus, uddannelse og konference som privatperson, da er prisen momsfritaget. 

Thauer Stresscenter ApS krypterer alle dine kortoplysninger. Det betyder at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

Levering af kurser og uddannelser

Thauer Stresscenter ApS leverer dit kursus/uddannelse på de(n) dag(e) du er tilmeldt. Vi forebeholder os ret til at udsætte åbne kurser/uddannelser med mindre end 10 deltagere.

Thauer Stresscenter tager endvidere forbehold for, at uforudsete omstændigheder kan komme i vejen for afholdelse af kurset/uddannelsen. Hvis uforudsete omstændigheder måtte indtræffe, vil du straks blive underrettet herom. Ved uforudsete omstændigheder forstås forhold, som er uden for Thauer Stresscenters kontrol og som påvirker afholdelsen.

Du vil i så fald få en tilsvarende plads på et kursus/uddannelse med en senere opstartsdato.

Levering af konferencer

Der tages forbehold for ændringer i programmer, som er uden for Thauer Stresscenters kontrol, og som påvirker afholdelsen af den pågældende konference. Hvis ændringer skulle forekomme, vil du straks blive underrettet herom. Ændringer i programmet berettiger ikke til refundering af billetten. 

Vi gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende. Du er velkommen til at afsætte billetten til anden side, dog skal vi kende navnet på den nye deltager senest 48 timer før afholdelse.

Fortrydelsesret, afbud og klageret

Der er 14 dages fortrydelsesret på dit købte kursus/uddannelse. Hvis du fortryder, får du naturligvis det fulde beløb refunderet indenfor tidsfristen. Du skal blot sende en mail til info@thauer.dk med dit navn, evt. firmanavn, fakturanummer og dine bankoplysninger. Eventuelle omkostninger forbundet med tilbageførelsen, vil blive fratrukket beløbet.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 7 dage efter købet. Meddelelsen skal være skriftlig pr. mail info@thauer.dk og i denne bedes du tydeligt gøre opmærksom på, hvorfor du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ved udeblivelse eller afbud evt. på grund af sygdom samme dag, kan du mod et gebyr på 1.000 kr. ekskl. moms flytte opstartsdato for kurser/uddannelse, dog inden for samme type kursus/uddannelse og indenfor en periode på 12 måneder. Thauer Stresscenter kan dog ikke garantere, at afholdelse af samme kursus/uddannelse er mulig.

Vi gør opmærksom på, at din tilmelding til konferencer er bindende. Du er velkommen til at afsætte billetten til anden side, dog skal vi kende navnet på den nye deltager senest 48 timer før afholdelse.

Du har mulighed for at indsende en skriftlig klage over dit køb til info@thauer.dk, og din klageret er på 2 år fra betalingsdatoen.

Betaling af bøger, onlinekurser og stressbehandling

Thauer Stresscenter ApS modtager betaling med Dankort, VISA, Mastercard, American Ekspres, MobilePay og Forbrugsforbrugsforeningen. Betalingen bliver trukket på dit kort samme dag, som du køber (forudbestiller) bogen, online kurset eller booker stressbehandlingen.

Betaling af bøger, online kurser og stressbehandling kan også ske ved bankoverførsel, der vil fremgå af fremsendt faktura, med en betalingsfrist på 7 dage. Ved bankoverførsel bedes du skrive fakturanummer.

Ved køb af bøger tillægges prisen et forsendelsesgebyr på 50 kr. pr. bog i Danmark.

Levering af bøger, online produkter og stressbehandling

Bøger

Thauer Stresscenter ApS fremsender din bog (bøger) efter betalingen er gennemført, og du vil modtage bogen med posten senest 7 hverdage herefter på den adresse, som du oplyser ved betaling.

Online produkter

Thauer Stresscenter ApS frigiver dit online produkt efter betaling, og du har ubegrænset adgang til produktet ifølge produktbeskrivelsen herefter.

Levering af digitale produkter sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link tilsendt i email.

Stressbehandling

Thauer Stresscenter ApS leverer din stressbehandling på de(n) dag(e) der er aftalt. Vi forebeholder os ret til at ændre tidspunkter ved sygdom eller uforudsete omstændigheder, som ligger udenfor Thauer Stresscenters kontrol. Du vil i så fald få en tilsvarende samtale på et senere tidspunkt.

Fortrydelsesret og klageret

Der er 14 dages fortrydelsesret på bøger. Hvis du fortryder får du naturligvis det fulde beløb refunderet indenfor tidsfristen. Du skal blot sende bogen retur uåbnet og ubrugt til Thauer Stresscenter ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup. Eventuelle omkostninger forbundet med tilbageførelsen, vil blive fratrukket beløbet.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 7 dage efter købet. Meddelelsen skal være skriftlig pr. mail info@thauer.dk, og i denne bedes du tydeligt gøre opmærksom på, hvorfor du ønsker at benytte  din fortrydelsesret.

På alle Thauer Stresscenter ApS’s digitale og online produkter, er der ingen returret, ligesom du heller ikke kan springe fra, hvis du vælger at betale via rater, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Dette gælder alle digitale produkter (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar, workshops osv). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter. 

Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det betyder, at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt og abonnementet derved i brug. Dette gælder alle digitale produkter (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar). 

Du har mulighed for at indsende en skriftlig klage over dit køb til info@thauer.dk, og din klageret er på 2 år fra betalingsdatoen.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, uddannelser, workshops, events, konferencer samt digitale produkter tilhører Thauer Stressecenter ApS. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt.

Thauer Stresscenter ApS forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter og/eller afbryde et hvert samarbejde, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til Dem personligt og/eller Deres virksomhed, og kan ikke overdrages til en anden virksomhed eller privat person. Enhver form for videregivelse af produktet/produkterne er ikke tilladt. Det er heller ikke tilladt for Dem, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis De ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det Deres ansvar, at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Køb af et online-produkt ved Thauer Stresscenter ApS  inkluderer med mindre andet aftales 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Thauer Stresscenter ApS. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets/arbejdsark og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive Thauer Stresscenter ApS’s online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til formidling via undervisning og foredrag samt til stressbehandling uden forudgående tilladelse.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse:

Thauer Stresscenter ApS tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, afgiftsændringer, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører samt arbejdskonflikter.
Desuden tager Thauer Stresscenter ApS forbehold for at måtte melde afbud pga. evt sygdom eller andre pludseligt opståede begivenheder, som kræver et afbud fra Thauer Stresscenter ApS’s side.
Desuden tager Thauer Stresscenter ApS forbehold for kundens evt. manglende forståelse for og brug af materialet og undervisningen.

Sprog

Disse handelsbetingelser er udfærdiget på dansk.

Thauer Stresscenter ApS kan dog frit vælge, hvorvidt al anden kommunikation (både mundtlig og skriftlig), herunder undervisningsmateriale og -sprog, skal være på dansk eller engelsk.

Disclaimer

Thauer Stresscenter ApS skriver og bruger og underviser i den viden, vi har lært på vores mange uddannelser og kurser, og om vores personlige betragtninger og erfaringer, og det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

Persondatapolitik

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål, at kunne optage dig på et af vore kurser/uddannelser/konferencer. Personoplysningerne registreres hos Thauer Stresscenter ApS og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer dine kortoplysninger krypteret. Det betyder at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Oplysninger afgivet til Thauer Stresscenter ApS videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme oplysninger.

Som registreret hos Thauer Stresscenter ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i den forbindelse rettes til Thauer Stresscenter ApS på mail info@thauer.dk.

Ansøgning til stressuddannelsen