fbpx

Stressforebyggelse for virksomheden og medarbejderen

Oplever du også konsekvenserne af stress på arbejdspladsen?

Få skræddersyet rådgivning og værktøjer til at håndtere stress samt skab et sundere arbejdsmiljø.

Det siger andre...

Vi kontaktede Rikke, som har kørt to online foredrag for os, med det formål at give os nogle værktøjer til at håndtere Corona-tiden. Alle har fået noget individuelt ud af de to foredrag. De enkle værktøjer, som Rikke gav os, bliver brugt flittigt og har været medvirkende til, at alle har fået det bedre – med hinanden og på tværs af afdelinger. Rikke er meget behagelig og professionel at arbejde sammen med, og jeg vil anbefale andre virksomheder – store som små – at kontakte Rikke, hvis der er brug for hjælp ift. at forebygge og afhjælpe stress.

Lars Gøtke Underdirektør - DSB Ejendomme

Tidligere havde jeg ikke konkrete værktøjer, når jeg skulle tale med stressede medarbejdere. Jeg var mere fokuseret på, hvor jeg kunne skaffe ekstern hjælp til dem. I dag kører jeg selv et forløb med dem. Efter jeg har deltaget på Thauers stressuddannelse, er jeg er proaktiv og behandlende, inden det går galt.

Charlotte Lindebod HR-Manager - Privat virksomhed

Tidligere har jeg haft en begrænset viden i forhold til håndtering af stress. Med de værktøjer jeg har i dag, ville jeg have håndteret mange situationer anderledes førhen. Jeg er især blevet styrket i forhold til at tage de svære samtaler med medarbejdere. Stressuddannelsen har gjort mig klogere, og den har givet mig konkret viden og håndgribelige værktøjer.

Erling H. Wulff HR-Chef - Transportministeriet

Rikke har givet vores arbejdsmiljøorganisation en grundliggende information om hjernens biologiske påvirkning i forbindelse med stress. Hun har også introduceret os til konkrete værktøjer til forebyggelse/håndtering af stress. Inden Rikke holdt foredrag, havde vi ingen konkrete værktøjer. Medarbejderne er meget tilfredse med at have fået brugbare værktøjer med hjem, som de kan bruge med det samme.

Michelle Nathasia Packert Arbejdsmiljøchef - Region Hovedstadens Apotek

Vi har haft flere stress-sygemeldte medarbejdere, og ønskede at håndtere det bedre end tidligere. Rikke er god til dialog, og hendes viden og koncept er relevant for både TR, AMT, HR og for ledere. Jeg anbefaler hende i hele mit netværk.

Bettina Mattson IT-Funktionschef - Region Sjælland

Tilbagemeldingerne på Rikkes foredrag ”Er stress OGSÅ dit eget ansvar?” har været fantastiske. Vores medlemmer har fået konkrete ord og værktøjer som de kan bruge så snart de forlader foredraget.

Birgitte Abildgaard Bestyrelsesmedlem - Finansforbundet Kreds Øst

Før jeg kendte til Rikkes foredrag og værktøjer, oplevede jeg, at det kunne være voldsomt at stå med stressede medlemmer. Nu er min berøringsangst i forhold til stress er faldet, og de værktøjer, jeg formidler, kan medlemmerne bruge direkte i hverdagen. Det uoverskuelige er blevet overskueligt.

Pia Trøigaard Jakobsen Kursuskoordinator - HK-Privat

Jeg behandler en bred vifte af mennesker som kropsterapeut, og ønskede en stærkere profil omkring stressbehandling. Stressuddannelsen har givet mig meget viden og mange redskaber, og så er den meget struktureret. Der er klare mål med det vi lærer, og underviserne er troværdige. Jeg mener uddannelsen er meget relevant for min egen faggruppe, men også for ledere, HR-chefer og alle, som ønsker mere konkret viden om stress, belastninger og behandling.

Tina Hemmeløff Manuvision kropsterapeut, selvstændig

Jeg vil gerne anbefale Rikke til alle, der har behov for at sætte stress og stressforebyggelse på dagsordenen, og som vægter konkrete værktøjer frem for floffy fyldord med høje lixtal. Uanset, hvor man er som virksomhed i processen med at sætte stress på dagsordenen, så vil Rikke kunne bidrage og medvirke til at skabe værdi sammen med dem.

Dianna N. Hansen HR-konsulent - Adserballe og Knudsen

Vi har brugt Rikke Maj Thauer til en generel temadrøftelse omkring: Forebyggelse af stress - hvem har ansvaret? Baggrunden var, at vi i gerne ville være på forkant med stressforebyggelse i HK A-kasse. Efter temadrøftelsen fik vi et meget klart billede af, hvor vi kan lægge en indsats i forhold til stressforebyggelse. Det blev tydeligt hvor, og på hvilke niveauer, vi hver især skulle sætte ind – ledelse, kollegaer og tillidsvalgte. Der er mange konsulenter, der gerne vil fortælle, hvordan vi skal behandle stress, men hovedfokus hos Rikke Maj Thauer var at undgå det.

Maj-Britt Stidsen HK Danmark

Efter foredraget med Rikke Maj Thauer, var der mange positive tilbagemeldinger. Tilhørerne syntes, det var et super godt foredrag, og vores egne medarbejdere har efterfølgende talt meget om indholdet i konkrete situationer. De føler, de kan bruge ting fra foredraget i dagligdagen. Vi er generelt blevet mere opmærksomme på, hvordan andre agerer, når de har travlt og føler sig presset. Rikke inddrager publikum. Det var et levende foredrag, hvor der både var dialog blandt de tilhørende og mellem Rikke og salen. Det var mega godt.

Jette Frydkjær Petersen A/S Zolutions - Art & Design

Foredraget gav os en fornyet opmærksomhed på området. Selvom vi har en stresspolitik, blev vi opmærksomme på, at vi ikke løbende har fået talt sammen om, hvordan vi bedst hjælper og støtter hinanden. Det gav foredraget os et fornyet fokus på. Rikke var god til at inddrage medarbejderne i foredraget. Alle kan være med og vi fik tid til at tale og sparre med hinanden undervejs.

Puk Lysell Selnø Timesystems

Stressede medarbejdere kan have alvorlige konsekvenser

Stressede medarbejdere er en udfordring, der kan have dybe konsekvenser for både den enkelte og virksomheden som helhed. En stresssygemelding varer i gennemsnit to måneder, og inden medarbejderen er helt oppe i gear igen, kan det sagtens koste op mod 1 million. Og endnu mere hvis vedkommende er leder.

Vi forstår vigtigheden af at håndtere stress på arbejdspladsen proaktivt og effektivt. Derfor tilbyder vi rådgivning fra førende stresseksperter og vores tværfaglige specialistteam, der kan hjælpe med at skabe et sundt arbejdsmiljø og reducere risikoen for stressrelaterede sygemeldinger.

Vores mål er at give den enkelte og virksomheden de nødvendige værktøjer og strategier til at håndtere stress på arbejdspladsen og dermed mindske antallet af stressramte medarbejdere.

Stress- coaching, -kurser, -workshops og -foredrag

Nedenfor finder du et bredt udvalg af ydelser, der kan hjælpe dig med at håndtere og forebygge stressramte medarbejdere og ledere.

Vi tilbyder alt fra praktiske redskaber, der nemt kan integreres i dagligdagen, til skræddersyet rådgivning, der passer til din virksomheds behov.

Se de prædefinerede muligheder eller kontakt Rikke

Stresskursus til ledere

Vil du undgå stress blandt dine medarbejdere? 

Tag det første skridt mod stressforebyggelse ved at give dine ledere og arbejdsmiljøgrupper et kursus, hvor de lærer at spotte stress i dens tidlige faser.

 Vores kursus giver deltagerne konkrete stressværktøjer, der sikrer, at medarbejderne kommer effektivt tilbage på arbejde efter en stresssygemelding. 

Stressforedrag

Bliv bedre rustet til at håndtere stress med vores foredrag om stress, stressforebyggelse og stresshåndtering.

Vores mål er at sikre, at dine medarbejdere fremover ved, hvordan de skal reagere på stresssymptomer og trives på arbejdspladsen.

Gennem vores foredrag får du ikke blot konkret viden, men også håndgribelige værktøjer .

Psykisk førstehjælp på arbejdspladsen

På dette 2 dages kursus, vil du lære at spotte og håndtere stress, kriser og psykisk sygdom med en evidensbaseret tilgang, i samarbejde med psykiatrifonden.

På kurset vil man få indsigt i, hvad stress er, samt lære effektive strategier til at håndtere og forebygge stress.

Stresscoaching til medarbejdere

Er du leder, chef eller HR-konsulent, og søger du effektiv specialhjælp til håndtering af stress blandt medarbejderne?

Hos Thauer Stresscenter har vi fået flere hundrede mennesker helt ud af stress. Gennem vores specialiserede tilgang og et program på ca. 10 behandlinger, svarende til mindre end to arbejdsdage.

Den mentale sundhedsdag

Internt arrangement med fokus på medarbejdernes her-og-nu behov ift. trivsel, mental sundhed og forebyggelse af stress.

På den mentale sundhedsdag sætter vi fokus på at adressere og håndtere stress, samtidig med at vi tilbyder en række værktøjer til at styrke medarbejdernes mentale sundhed.

Arbejdsmiljødag

En dag hvor du kan sætte stress og stressforebyggelse på dagsordenen. Arbejdsmiljødagen sætter fokus på organisationens aktuelle udfordringer, og klæder arbejdsmiljørepræsentanterne på, til at håndtere disse.

 Gennem workshops, oplæg og interaktive øvelser vil arbejdsmiljørepræsentanter blive klædt på til at identificere og tackle disse udfordringer på en effektiv måde

 

Kontakt os om et virksomhedsevent

Ring til Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller skriv, for at høre mere om mulighederne for et virksomhedsevent.

Send en besked til Rikke

Jeg svarer indenfor 48 timer.

Ansøgning til stressuddannelsen