fbpx

Nu er Jeannette ‘rask’ igen

Af stressekspert Rikke Maj Thauer

44-årige Jeannette blev ramt af stress for to år siden. For at blive rask forsøgte hun alt – fra kostomlægninger til alternative behandlinger som healing, akupunktur og æteriske olier, men det blev en stressdagbog, der gjorde forskellen.

NB: Denne artikel har tidligere være bragt i Familiejournalen  3. februar 2020.

En simpel dagbog

Jeannette vigtigste værktøj nu og fremover er ANTISTRESS-dagbogen.

Hun siger bl.a.

Under mit forløb hos Rikke, blev jeg blandt andet introduceret til ANTISTRESS-dagbogen. Jeg fik styr på min dag, og jeg kunne nemmere afkode, hvad der drænede mig, og så ændre på det. I virkeligheden er det ret simpelt, og nu har jeg ført dagbogen i over et halvt år.

Du kan OGSÅ komme i gang med ANTISTRESS-dagbogen

Du kan downloade dagbogen, når du er medlem i Klub Stressfri – det er ganske gratis!

Hvem er stresseksperten?

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bog, som allerede har gjort over 4.000 læsere klogere på stress. Læs mere her >

Siden 2018 har hun talt for flere end 25.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Uanset hvilke spørgsmål du har i forhold til stress, behandling af stress m.v., så skriv til Rikke her  eller ring til hende på tlf. 88 77 60 04.

Følg med

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 61 65 08 88
info@thauer.dk