fbpx

Nu er Jeannette ‘rask’ igen

Af stressekspert Rikke Maj Thauer

44-årige Jeannette Skibye blev ramt af stress for to år siden. For at blive rask forsøgte hun alt – fra kostomlægninger til alternative behandlinger som healing, akupunktur og æteriske olier, men det blev en stressdagbog, der gjorde forskellen.

NB: Denne artikel har tidligere være bragt i Familiejournalen  3. februar 2020.

En simpel dagbog

Jeannette vigtigste værktøj nu og fremover er ANTISTRESS-dagbogen.

Hun siger bl.a.

Under mit forløb hos Rikke, blev jeg blandt andet introduceret til ANTISTRESS-dagbogen. Jeg fik styr på min dag, og jeg kunne nemmere afkode, hvad der drænede mig, og så ændre på det. I virkeligheden er det ret simpelt, og nu har jeg ført dagbogen i over et halvt år.

 

Du kan OGSÅ komme i gang med ANTISTRESS-dagbogen

Du kan få ubegrænset adgang ANTISTRESS-dagbogen i denne pakke.

 

Du får helt konkret:

  • MP4 videovejledning, hvor jeg fortæller i detaljer, hvordan du kommer i gang med at bruge ANTISTRESS-dagbogen i din hverdag.
  • Skriftlig vejledning til ANTISTRESS-dagbogen.
  • PDF af ANTISTRESS-dagbogen, så du selv kan printe det antal du ønsker.

BONUS 1: Værktøjet; min butik/din butik

BONUS 2: Video af tidligere foredrag, hvor jeg gennemgår ANTISTRESS-dagbogen (igen), hvor min tidligere klient Thomas fortæller sin historie, og hvor vores hypnotisør Eva Gade laver en demo af “stålkuglen”, der giver mere styrke til at sige fra.

I alt samlet værdi 595 kr.

Få ubegrænset adgang for 195 kr.

Tak, fordi du læste med!

Rikke Maj Thauer

Hvem er stresseksperten?

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bog, som allerede har gjort næsten 3.000 læsere klogere på stress. Læs mere her >

Siden 2018 har hun talt for flere end 20.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Stresscoaching til virksomheder

Uanset hvilke spørgsmål du har i forhold til stress, behandling af stress m.v., så skriv til Rikke her  eller ring til hende på tlf. 88 77 60 04.

Ønsker du en Stressfri Hverdag?

Få adgang til viden om stress, behandling og forebyggelse samt mulighed for at deltage på gratis online foredrag.

Når du får tilsendt vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 tættere på en Stressfri Hverdag, så får du adgang til viden og værktøjer formidlet med ét fokus: Ja, det er muligt at undgå stress! Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Send os en mail på info@thauer.dk, så sætter vi dig på listen.

For de sociale

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk