fbpx

Anders Fanø

”Hold dine tanker positive, fordi dine tanker bliver dine ord. Hold dine ord positive, fordi dine ord bliver din adfærd. Hold din adfærd positiv, fordi din adfærd bliver dine vaner. Hold dine vaner positive, fordi dine vaner bliver dine værdier. Hold dine værdier positive, fordi dine værdier bliver din skæbne.” – Mahatma Gandhi

Min baggrund for at arbejde med trivsel

Gennem min karriere har jeg arbejdet i en bred vifte af industrier, herunder medico, belysning, livsstil og fremstillingssektoren, ligesom jeg har undervist. Min uddannelsesmæssige baggrund inkluderer en bachelorgrad i Pædagogik fra Københavns Universitet, hvor jeg skrev BA-opgave om vidensbaserede erhvervsgruppers modstand mod forandringer. Dette har rustet mig med en god forståelse af forandringsprocesser og de udfordringer der kan ligge i det.

Jeg har en coach uddannelse hos EmpowerMind med en ICI-certificering (International Association of Coaching Institutes). Dette har styrket min evne til at guide individer og teams gennem udfordrende situationer, samt hjælpe til afklaring af individuelle værdier, mål og ønsker.

For øjeblikket læser jeg en Master i Organisationspsykologi på Roskilde Universitetscenter (RUC) i perioden 2022-2024. En uddannelse som styrker min viden om de menneskelige faktorer ved at arbejde i teams og grupper.

Det brænder jeg for …

Min passion er at hjælpe mennesker og teams med at være afklaret omkring egen værdier, herunder: 

  • At arbejde med kommunikation fra et modtagerorienteret perspektiv
  • At blive en god lytter, som forstår sine omgivelser
  • At arbejde med vejen til og opfyldelse at målsætninger og planer 
  • At understøtte at det gode samarbejde etableres og udleves

Jeg favner mangfoldigheden i arbejdet fra overordnet organisationsudvikling, facilitering af små og store grupper til individuelle udviklingsforløb.

Min tilknytning til Thauer Stresscenter

Jeg har samarbejdet med Thauer Stresscenter siden 2023, hvor jeg fungerer som organisationskonsulent og  foredragsholder.

Tag kontakt på info@thauer.dk

Følg med

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 61 65 08 88
info@thauer.dk