fbpx

Rikke Maj Thauer

“Har du ikke tid til pauser nu, skal du afsætte tid til stress senere.”

Min baggrund for at arbejde med stress

I 2011 blev jeg ramt af mit 2. stresskollaps mens jeg fungerede, som leder i det private erhvervsliv. Jeg besluttede mig for at sadle om og arbejde målrettet på, at knække koden på stress. 

Samme år blev jeg certificeret stresscoach hos en anerkendt erhvervspsykolog og i 2015 etablerede jeg samarbejde med Psykiatrifonden og blev certificeret instruktør i Psykisk førstehjælp (et internationalt og evidensbaseret program).

I 2012 åbnede jeg Thauer Stresscenter, hvor jeg behandler stressramte samt underviser ledere, HR og arbejdsmiljø i de enkle og virkningsfulde værktøjer jeg har udviklet.

Det brænder jeg for …

Jeg vil gerne vise danskerne, at det er muligt at undgå at blive ramt af stress. For mig er det endvidere vigtigt at vi minimerer antallet, der får brug for stressbehandling samt at vi optimerer de eksisterende behandlingstilbud, så de er langt mere effektive også ift. den tilbagevendende stress.

Min tilknytning til Thauer Stresscenter

Til daglig ejer og driver jeg Thauer Stresscenter ApS, der har til huse i WTC Healthcare Center i Ballerup. Her behandler vi stressramte mennesker samt uddanner ejerledere, ledere med personaleansvar, arbejdsmiljø og selvstændige coaches og terapeuter på vores  stresscoachuddannelse med certificering. Vi laver også forebyggende aktiviteter internt i virksomheder samt giver sparring til ledere.

Siden 2012 har jeg lavet research af flere hundrede personlige stressbehandlinger og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som jeg i 2019 sammenfattede i bogen “Stress er også dit eget ansvar”.

Når du har spørgsmål til stress, foredrag, behandling og forebyggelse, så kan du kontakte mig direkte på:

Tlf. 61 65 08 88 – rikke@thauer.dk

Ønsker du en Stressfri Hverdag?

Få adgang til viden om stress, behandling og forebyggelse samt mulighed for at deltage på gratis online foredrag.

Når du får tilsendt vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 tættere på en Stressfri Hverdag, så får du adgang til viden og værktøjer formidlet med ét fokus: Ja, det er muligt at undgå stress! Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Send os en mail på info@thauer.dk, så sætter vi dig på listen.

For de sociale

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk