fbpx

Rikke Maj Thauer

“Har du ikke tid til pauser nu, skal du afsætte tid til stress senere.”

Min baggrund for at arbejde med stress

I 2011 blev jeg ramt af mit 2. stresskollaps mens jeg fungerede, som leder i det private erhvervsliv. Jeg besluttede mig for at sadle om og arbejde målrettet på, at knække koden på stress. 

Samme år blev jeg certificeret stresscoach hos en anerkendt erhvervspsykolog og i 2015 etablerede jeg samarbejde med Psykiatrifonden og blev certificeret instruktør i Psykisk førstehjælp (et internationalt og evidensbaseret program).

I 2012 åbnede jeg Thauer Stresscenter, hvor jeg behandler stressramte samt underviser ledere, HR og arbejdsmiljø i de enkle og virkningsfulde værktøjer jeg har udviklet.

Det brænder jeg for …

Jeg vil gerne vise danskerne, at det er muligt at undgå at blive ramt af stress. For mig er det endvidere vigtigt at vi minimerer antallet, der får brug for stressbehandling samt at vi optimerer de eksisterende behandlingstilbud, så de er langt mere effektive også ift. den tilbagevendende stress.

Min tilknytning til Thauer Stresscenter

Til daglig ejer og driver jeg Thauer Stresscenter ApS, der har til huse i WTC Healthcare Center i Ballerup. Her behandler vi stressramte mennesker samt uddanner ejerledere, ledere med personaleansvar, arbejdsmiljø og selvstændige coaches og terapeuter på vores  stresscoachuddannelse med certificering. Vi laver også forebyggende aktiviteter internt i virksomheder samt giver sparring til ledere.

Siden 2012 har jeg lavet research af flere hundrede personlige stressbehandlinger og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som jeg i 2019 sammenfattede i bogen “Stress er også dit eget ansvar”.

Når du har spørgsmål til stress, foredrag, behandling og forebyggelse, så kan du kontakte mig direkte på:

Tlf. 61 65 08 88 – rikke@thauer.dk

Få adgang til konkret viden om stress og enkle værktøjer til håndtering

Forestil dig, hvordan vores samfund ville se ud, hvis flere mennesker vidste, hvordan de styrker deres mentale trivsel og får mere overskud, bedre søvn og mindre stress.

Stressekspert Rikke Maj Thauer er initiativtager til trivselscenter.dk, hvor du får inspiration, relevant viden, værktøjer og metoder – til 0 kr.

Hvem er stresseksperten?

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bog, som allerede har gjort næsten 4.000 læsere klogere på stress. Læs mere her >

Siden 2018 har hun talt for flere end 25.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Kontakt

Uanset hvilke spørgsmål du har i forhold til stress, behandling af stress m.v., så kontakt Rikke via en af nedenstående kanaler:

Indsend dine kontaktoplysninger og jeg kontakter dig

Ansøgning til stressuddannelsen