fbpx

Susanne Tørnkvist

”Stress bliver kun farligt, når vi ikke gør noget ved det!”

Lad os derfor nedbryde barrierer og fjerne tabuer omkring stress, så det bliver helt naturligt at søge og få effektiv hjælp tidligt. Det er sund fornuft – både menneskeligt og økonomisk!

Min baggrund for at arbejde med stress

Jeg er uddannet certificeret specialist i stress og mental sundhed fra Thauer Stresscenter, certificeret i psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden, samt uddannet civiløkonom fra CBS. I mange år har jeg som HR-ansvarlig og i ledergrupper været tæt på og forsøgt at hjælpe stressramte medarbejdere og ledere, men har savnet effektive værktøjer. I 2018 blev jeg så selv ramt af stress, og fandt i den forbindelse ny viden om stress og en effektiv værktøjskasse – viden og værktøjer jeg havde manglet i 15 år! Efter 30 år med fokus på strategi, ledelse, HR, kommunikation og marketing har jeg derfor uddannet mig til stress-specialist med det klare formål, at hjælpe så mange som muligt til at styre udenom stress samt virksomheder med at skabe trivsel og en stress-fri virksomhedskultur.

Det brænder jeg for…

Jeg ønsker at være med til at knække stresskurven i DK. Lad os stå sammen om at dele viden, erfaringer, gode råd og praktiske værktøjer, der effektivt kan hjælpe den enkelte med at styre udenom eller ud af stress – og virksomheder med at skabe trivsel og mentalt sunde arbejdspladser.

Min tilknytning til Thauer Stresscenter

Jeg har samarbejdet med Thauer Stresscenter siden 2019, hvor jeg fungerer som stress-specialist, foredragsholder og behandler af stress.

Tag kontakt på info@thauer.dk

Få adgang til konkret viden om stress og enkle værktøjer til håndtering

Forestil dig, hvordan vores samfund ville se ud, hvis flere mennesker vidste, hvordan de styrker deres mentale trivsel og får mere overskud, bedre søvn og mindre stress.

Stressekspert Rikke Maj Thauer er initiativtager til trivselscenter.dk, hvor du får inspiration, relevant viden, værktøjer og metoder – til 0 kr.

Hvem er stresseksperten?

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bog, som allerede har gjort næsten 4.000 læsere klogere på stress. Læs mere her >

Siden 2018 har hun talt for flere end 25.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Kontakt

Uanset hvilke spørgsmål du har i forhold til stress, behandling af stress m.v., så kontakt Rikke via en af nedenstående kanaler:

Indsend dine kontaktoplysninger og jeg kontakter dig

Ansøgning til stressuddannelsen