fbpx

Tør du vente?

Af stressekspert Rikke Maj Thauer

Stress er eksploderet i Danmark, og hvis du ikke selv har været ramt, kender du garanteret en håndfuld tæt på dig.

Vi drukner i snakke om stress og stressbehandling. Der bliver lavet strategier, politikker og stressberedskaber på arbejdspladserne. Der bliver lavet aftaler med sundhedsforsikringer, og medierne bugner af artikler. Men problemet har aldrig været større. Stresstallene stiger og stiger. Vi gør altså IKKE det rigtige ENDNU.

WHO påpeger at stress (med følgesygdomme som angst og depression) vil være en af største sygdomsbyrder i de kommende år. DET bliver dyrt. Dyrt for virksomheder, samfund og for den enkeltes livskvalitet. Måske for dig. Eller din virksomhed.

I stedet for at fodre stressbehandlere med stresssyge danskere, bør du og din virksomhed OGSÅ rette blikket mod at undgå stress. For JO – det er muligt at sige NEJ til stress.

Tør du vente med at handle?

Løsningen på stress er at UNDGÅ stress. Det er umiddelbart en logisk, men ikke desto mindre provokerende sætning. Og måske stejler du endda over den! Men tænk nu, hvis det er muligt? Tænk hvis det handler om at have den rigtige viden? At lære folk, hvordan de undgår det uanset årsagerne til stressen?

Det anslås, at mindst 35.000 danskere melder sig syge hver dag på grund af stress. Begynd at regn på det. Det er svimlende summer af penge.

Vil din virksomhed OGSÅ handle nu?

Virksomheder har lige nu muligheden for at sætte sejlet på en ny måde og dermed ændre stresskursen hos deres medarbejdere. Lær dine medarbejdere at sige NEJ stress. At undgå det.

Book et foredrag med Rikke Maj Thauer, førende stressekspert og forfatter til bogen: Stress er OGSÅ dit eget ansvar.

Foredraget: “Stress er OGSÅ dit eget ansvar, men det er ikke din egen skyld” foregår hos jer og giver jeres ansatte en ny her og nu tilgang, der sikrer, at stresskurven knækker.

“Jeg vil gerne anbefale Rikke til alle, der har behov for at sætte stress og stress-forebyggelse på dagsordenen, og som vægter konkrete værktøjer frem for floffy fyldord med høje lixtal. Uanset, hvor man er som virksomhed i processen med at sætte stress på dagsordenen, så vil Rikke kunne bidrage og medvirke til at skabe værdi sammen med dem.” … siger HR-konsulent Dianna N. Hansen fra Adserballe og Knudsen.

”Jeg deltog på en intern workshop (i vores virksomhed) som repræsentant for vores HR-afdeling, og jeg synes, at det var rigtig godt. Som HR-partner har jeg hørt mange udtale sig om dette emne, og jeg synes faktisk, at dette var det første oplæg, som fokuserede så meget på det operationelle og gjorde det så håndgribeligt. Jeg kunne godt se på nogle af medarbejderne, at de havde ”frygtet” noget andet og næsten helt slappede af, da Rikke begyndte på oplægget, og de fandt ud af hendes tilgang til emnet.” … siger anonym HR-Partner fra offentlig virksomhed.

”Tilbagemeldingerne på Rikkes foredrag har været fantastiske. Vores medlemmer har fået konkrete ord og værktøjer som de kan bruge så snart de forlader foredraget.” Birgitte Abildgaard, bestyrelsesmedlem, Finansforbundet Kreds Øst

Guide dine medarbejdere udenom stress

Giv bogen som medarbejdergave. Stress er OGSÅ dit ansvar” kan bestilles i pakker af 5, 10, 25, 50 eller 100 bøger til en særlig pris.

Mange medarbejdere går ned med stress efter nytår og efter sommerferien. Vær med til at sikre, at det modsatte sker hos jer! Jeg garanterer, at de vil tænke anderledes, hvis du går denne vej.

Vil du vide mere om foredrag og/eller købe bogpakker til virksomheden, så … send mig en mail på rikke@thauer.dk

Få adgang til konkret viden om stress og enkle værktøjer til håndtering

Forestil dig, hvordan vores samfund ville se ud, hvis flere mennesker vidste, hvordan de styrker deres mentale trivsel og får mere overskud, bedre søvn og mindre stress.

Stressekspert Rikke Maj Thauer er initiativtager til trivselscenter.dk, hvor du får inspiration, relevant viden, værktøjer og metoder – til 0 kr.

Hvem er stresseksperten?

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bog, som allerede har gjort næsten 4.000 læsere klogere på stress. Læs mere her >

Siden 2018 har hun talt for flere end 25.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Kontakt

Uanset hvilke spørgsmål du har i forhold til stress, behandling af stress m.v., så kontakt Rikke via en af nedenstående kanaler:

Indsend dine kontaktoplysninger og jeg kontakter dig

Ansøgning til stressuddannelsen