fbpx

Susanne Tørnkvist

”Stress bliver kun farligt, når vi ikke gør noget ved det!”

Lad os derfor nedbryde barrierer og fjerne tabuer omkring stress, så det bliver helt naturligt at søge og
få effektiv hjælp tidligt. Det er sund fornuft – både menneskeligt og økonomisk!

Min baggrund for at arbejde med stress

Jeg er uddannet certificeret specialist i stress og mental sundhed fra Thauer Stresscenter, certificeret i psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden, samt uddannet civiløkonom fra CBS.

I mange år har jeg som HR-ansvarlig og i ledergrupper været tæt på og forsøgt at hjælpe stressramte medarbejdere og ledere, men har savnet effektive værktøjer. I 2018 blev jeg så selv ramt af stress, og fandt i den forbindelse ny viden om stress og en effektiv værktøjskasse – viden og værktøjer jeg havde manglet i 15 år!

Efter 30 år med fokus på strategi, ledelse, HR, kommunikation og marketing har jeg derfor uddannet mig til stress-specialist med det klare formål, at hjælpe så mange som muligt til at styre udenom stress samt virksomheder med at skabe trivsel og en stress-fri virksomhedskultur.

Det brænder jeg for…

Jeg ønsker at være med til at knække stresskurven i DK. Lad os stå sammen om at dele viden, erfaringer, gode råd og praktiske værktøjer, der effektivt kan hjælpe den enkelte med at styre udenom eller ud af stress – og virksomheder med at skabe trivsel og mentalt sunde arbejdspladser.

Min tilknytning til Thauer Stresscenter

Jeg har samarbejdet med Thauer Stresscenter siden 2019, hvor jeg fungerer som stress-specialist, foredragsholder og behandler af stress.

Tag kontakt på info@thauer.dk

Følg med

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 61 65 08 88
info@thauer.dk