fbpx

Stress Dagen 2021

Torsdag 10. juni 2021 – kl. 8:30 – 17:00

Danmarks største “helt nede på jorden” stresskonference

Oplægsholdere
 • Hjerneforsker Troels W. Kjær, der træner din hjerne.
 • HR-konsulent Dianna Lenschau fra Adserballe & Knudsen, der vandt arbejdsmiljøprisen 2019.
 • Forfatter og foredragsholder René Nielsen, der trods det utænkelige udmærker sig ved meget lidt fokus på begrænsninger.
 • Sundhedsstrateg Regitze Siggard fra Velliv og sangterapeut Anne Ryom, der styrker din kreative hjernemuskel.
 • Produktchef Thomas Johansen, der efter 3 stresskollaps gik helt nye veje og endelig kom ud af stress.
 • Manipulator Jan Hellesøe, der fuckr med dn hjrne.

Early bird pris indtil 30. april – KUN 2.995 kr. 

(Normalpris 3.995 kr. ekskl. moms.)

Garanti

I takt med at Danmark åbner mere op, er det igen muligt at være sammen om vidensdeling og efteruddannelse. Det ser vi som et positivt tegn på, at vores samfund er på vej i den rigtige retning igen.

Stress Dagen 2021 afholdes selvfølgelig med hensyntagen til alle myndighedernes anbefalede restriktioner og retningslinjer *). Vi sørger bl.a. for håndsprit, portionsanrettet mad og siddepladser med god afstand. World Trade Center kan rumme 150 mennesker.

Bliver konferencen udsat, har du mulighed for at beholde din billet til samme pris eller vælge at få refunderet hele beløbet.

*)Iflg. Sektorpartnerskabets retningslinjer, er der særlig indretning ved inden- og udendørs arrangementer med fast eller midlertidig sædeopstilling i lokaler og lokaliteter, hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned. Fx konferenceaktiviteter eller store selskaber på en restaurant. Der kan maksimalt tillades op til 500 personer til det enkelte arrangement. Læs mere her >

Praktiske informationer

Dato
Torsdag 10. juni 2021

Sted 
World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Tid 
08.30 – 17.00

Målgruppe

Stress Dagen er for alle, der på nogen måde er påvirket af eller arbejder med stress i hverdagen. Du kan være ansat i en privat virksomhed eller i det offentlige. Du er virksomhedsejer, leder, medarbejder eller selvstændig konsulent. Arbejder du med ledelse, HR, arbejdsmiljø, stress og organisationsudvikling, så er Stress Dagen 2021 oplagt for dig. 

Er du udstiller?

Ønsker du at udstille på Stress Dagen 2021, så kontakt Thauer Stresscenter på tlf. 88 77 60 04 eller skriv til os på info@thauer.dk.

Priser pr. deltager

 • Normalpris 3.995 kr. ekskl. moms.
 • Early bird pris indtil 30. april – KUN 2.995 kr. 
 • Mængderabatter gældende indtil 30. april 2021
  1 – 4 deltagere 2.995,00
  Over 5 deltagere 2.596,75 (-35% på normalprisen).
  Over 10 deltagere 2.397,00 (-40% på normalprisen).
 • Deltagelse som privatperson book din billet her >

Er du udstiller?

Ønsker du at udstille på Stress Dagen 2021, så kontakt Thauer Stresscenter på
tlf. 88 77 60 04 eller skriv til os.

På Stress Dagen 2021 kan du blive klogere på:

 • Hvordan du kan få en knivskarp hjerne.
 • Hvordan man kan indrette arbejdspladsen til også at håndtere mænds mentale sundhed.
 • Hvordan kreativitet kan styrke hjernen og forebygge stress.
 • Hvordan tværfaglig stressbehandling kan være det “missing link” på vej tilbage i job.

Baggrund for Stress Dagen 2021

Stress Dagen 2021 kommer til at indeholde konkrete budskaber, neurovidenskab, illusioner, innovation og kreativitet som redskaber i forebyggelsesarbejdet, strategisk tilgang i arbejdet med stress og personlige historier fra det virkelige liv.

Thauer Stresscenter har iværksat Danmarks mest håndgribelige stresskonference. Konferencen er for alle, der på nogen måde er påvirket af eller arbejder med stress i hverdagen. Fokus er; hvad du kan gøre i lige præcis din situation med særligt øje for, at du kan være med til at tage stresshåndtering til det næste niveau.

Program for Stress Dagen 2021

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Kl. 8:30

Registrering

Let morgenmad i udstillerområde samt mulighed for at besøge udstillerne.

Kl. 9:00 – 9:15

Velkommen til Stress Dagen 2021
Stress er OGSÅ dit eget ansvar

Taler: Stressekspert, forfatter og dirigent Rikke Maj Thauer

Er stress også dit eget ansvar – selvom det ikke nødvendigvis er din egen skyld? 

Hvornår ligger ansvaret for stress hos os selv, og hvornår skal vi fralægge os ansvaret, selvom det går ud over andre.

Alt for mange rammes fortsat af stress, men hvis ansvar er det, når en medarbejder/kollega går ned med arbejdsrelateret stress, og du som leder ikke så det eller undlod at handle på det, fordi du ikke havde tid, eller fordi du ikke vidste, hvad du skulle stille op!

Rikke Maj Thauer åbner Stress Dagen 2021 med et oplæg om ansvarlighed i rollen som leder, kollega og medarbejder.

Kl. 9:15 – 10:20

Træn din hjerne og bliv knivskarp

Taler: Hjerneforsker og overlæge Troels W. Kjær

Hvad kan din hjerne holde til? – og hvad er dens mulige kapacitet? 

Når vi påvirkes af stress overbelastes hjernen, men hvor lang tid kan vi holde til overbelastning, og hvor lang tid går der, før hjernen igen er normal?

Med udgangspunkt i hjerneforskning fortæller Troels W. Kjær om konsekvenser ved overbelastning, men også om hjernetræning, der forbedrer din hukommelse, koncentrationsevne og dit overblik, således at hverdagen bliver mere overskuelig.

På dette foredrag afprøves metoder, der optimerer hjernen LIVE i salen.

Kl. 10:20 – 11:00

Håndtering af stress og trivsel i en mandeverden

Taler: HR-Konsulent Dianna Lenschau fra Adserballe og Knudsen

Hvad er forskellen på håndtering af stress og trivsel hos kvinder og mænd? Og kan stresshåndtering overhovedet være for rigtige mænd? 

Adserballe og Knudsen vandt i 2019 arbejdsmiljøprisen, fordi de har formået at skabe en kultur, hvor der i høj grad tages hensyn til mænds mentale sundhed på arbejdspladsen.

Virksomheden arbejder målrettet med det, de kalder”den menneskelige bundlinje”. Hvad det er, og hvilke erfaringer de har gjort sig i arbejdsmiljøarbejdet, kan du høre HR-konsulent Dianna Lenschau fortælle om på dette foredrag.

Kl. 11:00 – 11:30

Formiddagspause

Lette forfriskninger i udstillerområde samt mulighed for at besøge udstillerne.

Kl. 11:30 – 12:30

Halv mand – helt menneske

Taler: Forfatter og foredragsholder René Nielsen

Tænk det utænkelige. At vågne op på et sygehus og ved selvsyn konstatere, at begge dine ben er væk. Et scenarie, der får dagligdagens udfordringer, forandringer og små konflikter til at blegne.

Det utænkelige blev virkeligheden for René Nielsen, der i dette foredrag fortæller om sit livs vigtigste erkendelse – nemlig den, at han aldrig nogensinde ville få sine ben tilbage. Uanset hvad han gjorde, uanset hvem han bebrejdede, uanset hvor meget bitterhed han kunne mobilisere.

René udmærker sig ved at have meget lidt fokus på begrænsninger. Livet har lært ham, at der ikke er meget, der er umuligt, hvis man har den rigtige indstilling og er motiveret.

Kl. 12:30 – 13:15

Frokostpause

Let buffet i udstillerområde samt mulighed for at besøge udstillerne.

Kl. 13:15 – 14:15

Styrk din kreative hjernemuskel

Talere: Sundhedsstrateg Regitze Siggard fra Velliv og sangterapeut Anne Ryom

Kan din kreative side virkelig bruges til at forebygge og håndtere stress? Og vil du vide, hvordan du helt konkret bruger din hjerne mere innovativt?

Når stressen rammer mindskes de innovative og kreative kompetencer, og de fleste vil som konsekvens miste overskuddet og evnen til at tænke nyt og udviklende på arbejdspladsen.

Men der er brug for nytænkning i vores virksomheder bl.a. for at styrke konkurrenceevnen, og det stiller krav  til dig som medarbejder/leder. Du skal kunne tænke nyt og gå nye veje både på egen hånd og i fællesskab med andre.

På dette foredrag vil du gennem oplæg, musik og elementer fra improvisation få inspiration til at indarbejde nye gode vaner i arbejdslivet, som styrker din kreative hjernemuskel.

Kl. 14:15 – 15:15

Tværfaglig stressbehandling

Talere: Produktchef Thomas Johansen, Stressekspert Rikke Maj Thauer, psykolog Ellen Boesen og Body-SDS behandler Henrik Greve.

Hvem er den bedste til at behandle stress? Det er et spørgsmål, som kun den enkelte stressklient kan svare på – og kun for sig selv!

Mød Thomas Johansen, som et levende bevis på, at man kan komme HELT ud af stress, selvom man som 39 årig har 3 stresskollaps bag sig.

Thomas havde tidligere modtaget samtaleterapi gennem sin sundhedsordning, men gennembruddet kom, da han sagde ja til at modtage en helhedsorienteret stressbehandling, hvor der blev vendt op og ned på den mere traditionelle tankegang indenfor behandling af stress.

Gennem de sidste 6 år har Rikke Maj Thauer udsat sine klienter for eksperimenter. Hun fandt ret hurtigt ud af, at når man arbejder tværfagligt, så reducerer det tiden i stress. Sygemeldingsperioden og vejen tilbage til arbejdspladsen bliver også kortere, og medarbejderen undgår i højere grad, at stress bliver et tilbagevendende problem.

Kl. 15:15 – 15:45

Eftermiddagspause

Lette forfriskninger i udstillerområde samt mulighed for at besøge udstillerne.

Kl. 15:45 – 16:45

Stress fuckr med dn hjrne

Taler: Manipulator Jan Hellesøe

Hvem styrer din hjerne, når du påvirkes af stress? – og kan du stole på dine egne beslutninger, eller er din sunde fornuft forduftet?

Vi mennesker har jo vores egen fri vilje – eller har vi? Kan vi i virkeligheden selv styre og manipulere vores tanker og handlinger omkring grænsesætning og pytknapper?

Manipulation forbindes af mange med noget negativt, men når du bruger det bevidst på dig selv, kan du reducere stress effektivt.

Oplev, når Jan Hellesøe demonstrerer, hvor meget du manipuleres med af dine omgivelser, og hvor lidt du i virkeligheden har kontrol over.

Kl. 16:45 – 17:00

Afrunding af Stress Dagen 2022.

Taler: Stressekspert, forfatter og dirigent Rikke Maj Thauer

Rikke Maj Thauer afslutter Stress Dagen 2021 og afslører programmet for Stress Dagen 2022.

Er du udstiller?

Ønsker du at udstille på Stress Dagen 2021, så kontakt Thauer Stresscenter på
tlf. 88 77 60 04 eller skriv til os.

Foreløbige udstillere på Stress Dagen 2021

 • Body-SDS behandler Henrik Greve
 • Hypnoterapeut Eva Gade
 • Massør Charlotte Rehn
 • PauseAble
 • Thauer Stresscenter 

Følg med

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 61 65 08 88
info@thauer.dk