fbpx

Bliv ekspert på din egen og andres stress

I Klub Stressfri finder du viden og værktøjer til at forebygge, spotte og håndtere stress i hverdagen leveret af stressekspert Rikke Maj Thauer og hendes team af videnseksperter – psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte.

I hele 2023 har du GRATIS adgang til Klub Stressfri – basis. Du kan forvente at modtage informationer om nye tiltag, online og fysiske events samt mulighed for at deltage i vores øvrige arrangementer. Normalpris 99 kr./mdr. eller 999 kr./år.

Du kan bruge klubben til at få viden om:

  • hvordan du forebygger (tilbagevendende) stress
  • hvordan du kommer helt ud af stress
  • hvordan du hjælper og støtter andre

Er du kvinde?

Er du mand?

Hvem er initiativtager bag Klub Stressfri?

Rikke Maj Thauer er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bestseller, som allerede har gjort + 4.000 læsere klogere på stress.

Siden 2018 har hun rejst rundt i hele Danmark og talt for flere end 25.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og direkte formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Dette er også kendetegnet for hendes udvælgelse af oplægsholdere og samarbejdspartnere i Klub Stressfri.

Når du ønsker at blive kontaktet vedr. forebyggelsesindsatser til virksomhedens ledere og medarbejdere , så tag kontakt via tlf. 61 65 08 88 eller skrive til rikke@thauer.dk

Ansøgning til stressuddannelsen