fbpx

Det var mit ansvar at sige fra!

Af stressekspert Rikke Maj Thauer

Jeg skulle arbejde 80 timer om ugen, men det var mit ansvar at sige fra, siger Thomas, der er blandt de mange danskere, som har været ramt af stress.

NB: Denne artikel har tidligere være bragt i B.T. 15. april 2019 ifbm. udgivelse af min bog: Stress er OGSÅ dit eget ansvar.

Hvem er stresseksperten?

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bog, som allerede har gjort over 4.000 læsere klogere på stress. Læs mere her >

Siden 2018 har hun talt for flere end 25.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Uanset hvilke spørgsmål du har i forhold til stress, behandling af stress m.v., så skriv til Rikke her  eller ring til hende på tlf. 88 77 60 04.

Ansøgning til stressuddannelsen