fbpx
Stress er også dit eget ansvar

Læs bagsiden …

Rikke Maj Thauer er førende stressekspert og instruktør i Psykisk førstehjælp.  Siden 2012  har hun lavet research af flere hundrede personlige stressforløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun nu har sammenfattet til en bog.

Alt hvad du har brug for at vide for at kunne forebygge og håndtere stress i hverdagen – både privat og på jobbet – får du leveret i bogen “Stress er også dit eget ansvar”. 

Som læser får du indblik i en antistress-metode, der er opbygget over forskningsbaseret viden overført til erfaringsbaserede og konkrete værktøjer. Den giver dig mulighed for refleksion, som igen giver dig mulighed for at gå fra en livsstil, der skaber stress, til en antistress-livsstil, der opretholder en sund balance i din hverdag.

Trin-for-trin får du at vide hvad du skal gøre – og hvornår du skal gøre det. Du bliver ført sikkert igennem en velafprøvet antistress-metode, som virker.

Metoden arbejder med de emotionelle og kognitive centre i hjernen, således at du opnår en større selvindsigt omkring egne stress-symptomer og hvad som stresser dig, samt udvider dit handlerum i forhold til at gøre noget ved det.

De erfaringer og analyser, som Rikke sammenfatter i denne bog, viser, at den korteste vej ud af stress er konkret viden, enkle værktøjer til livsstilsændringer tilsat en god portion sund fornuft.

Og så tror Rikke fuldt og fast på, at stress i moderate mængder kan være sundt og forbedre det enkelte menneskes motivation og livsmod.

Ansøgning til stressuddannelsen