fbpx

Eva Gade

”Når vi starter med at ændre på de helt små og enkle ting i vores dagligdag, gør det typisk den allerstørste positive forskel, som derefter breder sig som ringe i vandet.”

Min baggrund for at arbejde med stress

Jeg er specialiseret i angst og stress problematikker (fx tankemylder, angst, søvnproblemer, lavt selvværd, problemer med at mærke sig selv og problemer med at sige fra). 

Hele mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med mennesker – lige fra starten af min karriere som gymnasielærer i tysk og spansk til min nuværende karriere som coach og master NLP- og hypnoterapeut.

Siden 2009 har jeg gennem mit virke som coach og terapeut beskæftiget mig mere og mere med stressramte mennesker i alle aldre, da det desværre bliver mere og mere aktuelt i vores nuværende samfund.

Det brænder jeg for …

For mig er det utroligt vigtigt, at vi sammen får afmystificeret psykisk sygdom og stress, således at tabuet omkring det bliver brudt ned. Mit personlige mål og aller højeste ønske er, at tabuet forsvinder fuldstændigt, således at stress og psykisk sygdom bliver lige så naturligt og almindeligt at tale om som fysisk sygdom.

Min tilknytning til Thauer Stresscenter

Jeg har samarbejdet med Thauer Stresscenter siden 2016, hvor jeg fungerer som hypnoterapeut, mindfulness instruktør og foredragsholder.

Tag kontakt på info@thauer.dk

Ønsker du en Stressfri Hverdag?

Få adgang til viden om stress, behandling og forebyggelse samt mulighed for at deltage på gratis online foredrag.

Når du får tilsendt vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 tættere på en Stressfri Hverdag, så får du adgang til viden og værktøjer formidlet med ét fokus: Ja, det er muligt at undgå stress! Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Send os en mail på info@thauer.dk, så sætter vi dig på listen.

For de sociale

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk