fbpx

Gratis workshop

Her finder du beskrivelsen af min gratis workshop om stress:

Sådan undgår du stress-sygemeldinger i virksomheden. 

Du kan ENTEN deltage i Ballerup ELLER via online streaming (LIVE via Youtube). 

Hvad siger nogle af de 1.000 andre, der har deltaget?

“Rikke er jordnær, autentisk, ligefrem som foredragsholder, og så har hun humor :o)”.

Michael, der er leder siger:

“Super godt og meget lærerigt. Virkelig en aha at få så konkret viden om, hvad stress i virkeligheden er og, hvad det gør ved os mennesker”.

Lene, der er pædagog siger:

Flot, at en workshop kan give så konkrete værktøjer – jeg får lyst til mere, fordi det virker meningsgivende og relevant for min hverdag”.

Marianne, der er leder siger:

“Fantastisk foredrag – Rikke fik mig til at tage et valg, som jeg længe har tænkt over. Hun er veltalende og ved utrolig meget om stress”.

John, der er buschauffør siger:

“Mange flere burde få denne viden. Det virker overskueligt at forebygge, når værktøjerne er så enkle”.

Rikke, der er psykoterapeut siger:

“Virkelig godt og godt formidlet. Jeg vil helt sikkert anbefale foredraget, som giver gode praktiske og let anvendelige metoder”.

Jon, der er socialrådgiver siger:

“Virkelig godt – glad for jeg kom. Der var meget brugbar og konkret viden lige til at bruge i min hverdag, både til mig selv og overfor medarbejdere”.

Karen, der er HR-Partner siger:

“Super godt og informativt. Det satte virkelig tanker i gang”.

Tom, der er indkøbsansvarlig siger:

“Et super foredrag med en levende og engageret foredragsholder der formidler et svært stof, så alle kan være med”.

Anne, der er leder siger:

“God relevant info på tværs af ledere, arbejdsmiljø og medarbejdere. Der er info til alle niveauer i virksomheden”.

Søren, der er arbejdsmiljørepræsentant siger:

“Helt nede på jorden, ligetil og tillidsvækkende foredragsholder, der var god til at give nogle konkrete redskaber i stedet for kun at analysere”.

Lone, der er leder siger:

WORKSHOP kl. 17:00 - 19:00

Sådan undgår du stress-sygemeldinger i virksomheden

Metoden, der faktisk virker!

Flere og flere virksomheder er begyndt at få øjnene op for tankegangen “Stress er OGSÅ dit eget ansvar”. Denne tankegang giver dig som arbejdsgiver muligheden for at tage ansvar SAMMEN MED medarbejderen for at skabe et sundt arbejdsmiljø og styrke den mentale sundhed i virksomheden.

“Jeg vil gerne anbefale Rikke til alle, der har behov for at sætte stress og stress-forebyggelse på dagsordenen, og som vægter konkrete værktøjer frem for floffy fyldord med høje lixtal. Uanset, hvor man er som virksomhed i processen med at sætte stress på dagsordenen, så vil Rikke kunne bidrage og medvirke til at skabe værdi sammen med dem.” … siger HR-konsulent Dianna N. Hansen fra Adserballe og Knudsen.

”Jeg deltog på en intern workshop (i vores virksomhed) som repræsentant for vores HR-afdeling, og jeg synes, at det var rigtig godt. Som HR-partner har jeg hørt mange udtale sig om dette emne, og jeg synes faktisk, at dette var det første oplæg, som fokuserede så meget på det operationelle og gjorde det så håndgribeligt. Jeg kunne godt se på nogle af medarbejderne, at de havde ”frygtet” noget andet og næsten helt slappede af, da Rikke begyndte på oplægget, og de fandt ud af hendes tilgang til emnet.” … siger anonym HR-Partner fra offentlig virksomhed.

Gør som over 1.000 andre allerede har gjort:

Målgruppe: Denne workshop er for dig, der arbejder professionelt med mennesker fx. ejerledere, ledere med personaleansvar, arbejdsmiljøkonsulenter, HR, selvstændige coaches og terapeuter og alle andre interesserede, der ønsker enkle værktøjer som forebygger stress-sygemeldinger hos andre mennesker.

Deltag på denne gratis workshop med stressekspert Rikke Maj Thauer og psykolog Ellen Boesen. Du får adgang til en række veldokumenterede værktøjer til at forebygge og håndtere stress hos andre formidlet på en let og overskuelig måde. Workshoppen afholdes uden beregning.

Kom med til en inspirerende workshop og bliv klogere på:

  • Hvad der sker i hjernen, i kroppen og i psyken, når man påvirkes af stress.
  • Hvad de 5 største udfordringer/frustrationer er, ved at være leder til en stressramt medarbejder.
  • Konkret viden om, hvilke mønstre der fastholder mennesker i stress.
  • Intro til en metode der faktisk virker, når man vil undgå stress-sygemeldinger i virksomheden.
  • Intro til vores stressuddannelse med certificering hos Thauer Stresscenter.
  •  

Find den næste workshop her:

06.04.2020 i Ballerup: Book din plads her >

06.04.2020 ONLINE streaming: Book adgang her >

Hvem er dine oplægsholdere?

Rikke Maj Thauer, der er stressekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, arbejdsmiljø, medarbejdere og selvstændige coaches og konsulenter til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret.

Rikke har siden 2012 lavet research af flere hundrede personlige stressbehandlinger og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkom i 2019. Læs mere om bogen her >

Ellen Boesen, der er Cand. Psych. og Ph.d. med speciale indenfor stress, angst og depression. Ellen har over 25 års erfaring, som autoriseret psykolog bl.a. med specialer indenfor krise- og traumehåndtering samt supervision. Hun har taget flere efteruddannelsesforløb indenfor Compassion og har en bred viden indenfor psykologi og arbejdspsykologiske problemstillinger.

www.thauer.dk_Rikke Maj Thauer_small_SH

Rikke Maj Thauer

Stressekspert & instruktør i Psykisk Førstehjælp

Psykolog Ellen Boesen

Ellen Helle Boesen

Psykolog & Ph. D.

Ansøgning til stressuddannelsen