fbpx

Mentorforløb hos en stressekspert

Har du brug for en mentor, som du løbende kan sparre med eller én, der kan hjælpe dig med udviklingen af dit næste koncept indenfor stressforebyggelse?

 

Flere og flere kontakter mig, fordi de ønsker hjælp til at blive bedre til at kunne forebygge og håndtere stress, enten i rollen som leder, HR, AMR, fordi de er selvstændige indenfor stress eller fordi de for nylig har taget min stressuddannelse med certificering, og i dag arbejder som internt og eller ekstern stress-specialist.

 

 

 

Hvad kan et mentor forløb hjælpe dig med?

 

 

Skal jeg også hjælpe dig og være din mentor?

Jeg ved at mange ansatte, så vel som selvstændige, har store ambitioner ift. at komme ud over rampen med de forebyggende indsatser. Men det kan nogle gange være svært, at nå helt i mål – selv!

 

 

 

Hvordan foregår det?

Vi starter med en afklarende samtale (ca. 1 time), hvor vi sammen finder frem til indenfor, hvilke områder du har behov for sparring og så laver vi en klar plan for det videre forløb.

 

Herefter kan vi tale sammen én gang hver 14 dag, én gang om måneden (ca. 1 time) eller hvornår det passer dig og du oplever du har et behov.

 

Et mentorforløb afholdes enten i mit stresscenter i Ballerup eller via tlf.

 

 

 

Hvad koster et mentorforløb? (60 min.)

 

Deltagere som har gennemført stressuddannelsen med certificering kan få mentorforløb til nedsat pris. Kontakt mig direkte på rikke@thauer.dk for yderligere oplysninger.

 

Mentorforløbet er momsfritaget for private og som virksomhed, er prisen ekskl. moms.

 

Du kan booke et mentorforløb ved at kontakte mig på rikke@thauer.dk eller tlf. 61 65 08 88.

 

 

 

Ansøgning til stressuddannelsen