Stress Summit 2020

Er du presset eller stresset, og har du ikke tid til at deltage, så se med alligevel!!!

Det er første gang, at Stress Summit (en række online topmøder, hvor du får vigtig viden om stress) afholdes i Danmark. Det er gratis for alle at deltage!

Det er mit ønske, at denne mulighed for vidensdeling, værktøjer og metoder vil sprede sig som ringe i vandet og nå så mange som muligt.

Forestil dig, hvordan vores samfund ville se ud, hvis flere mennesker viste, hvordan de kan undgå stress og styrke deres mentale sundhed.

Jeg ønsker med disse online topmøder at skubbe dig og din opfattelse om stress i en ny retning.

  • Stress Summit 2020 starter torsdag 6. august og afsluttes torsdag 17. december.
  • Hver uge vil du modtage en e-mail fra mig torsdag morgen med dit personlige link til Stress Summit oplægget den aften.
  • Alle oplæg afholdes fra kl. 20:00 – 21:00 + spørgetid, og de optages, så du kan gense dem de efterfølgende 24 timer.

Vær med fra starten – tilmeld dig gratis i dag.

.

Når du får tilsendt adgang til optagelserne, tilmelder du dig samtidig vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 til et liv uden stress gennem viden og værktøjer. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Hvorfor en Stress Summit?

Der er mange veje til Rom … og der er ligeså mange veje til at kunne forebygge stress og komme ud af stress, men hvilken vej skal du vælge som menneske og som arbejdsplads til dine medarbejdere?

Gennem de sidste 9 år har jeg arbejdet med stress. Jeg har hørt de mest fantastiske historier om menneskers recovery efter stress, og jeg har også hørt alle skrækhistorierne om mennesker, der er blevet fyret, invalideret og føler sig kasseret pga. stress.

Stress behøver ikke være et problem i vores liv, i virksomhederne og i samfundet!

Vi har i årtier forsøgt at forstå, forklare og forebygge stress hos os selv og andre, men nu står vi her i 2020 og vi har som samfund ikke knækket koden på stress – endnu.

Ved at dele vores viden og erfaringer, er jeg sikker på, at vi kan få skabt nye perspektiver på stress, som kan hjælpe endnu flere mennesker til at undgå det.

Jeg har samlet en gruppe dygtige behandlere, trænere, coaches, psykologer og forskere, der på frivillig basis har valgt at dele ud af deres viden, så vi sammen kan bekæmpe stress. Du kan godt glæde dig til de oplæg, der venter på dig hen over de næste 5 måneder.

Tilmeld dig gratis med ét klik.

.

Når du får tilsendt adgang til optagelserne, tilmelder du dig samtidig vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 til et liv uden stress gennem viden og værktøjer. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Jeg har brug for din hjælp!

Kender du 1-2 personer i din vennekreds, familie eller på din arbejdsplads, der kunne drage fordel af denne foredragsrække?

Så del denne unikke mulighed med dem ved at dele dette link med dem: https://thauer.dk/stress-summit-2020/

Har du selv styr på din stress?

Få svaret i et gratis kapitel fra Rikkes nye bog!

Når du får tilsendt et kapitel fra bogen Stress er også dit eget ansvar, tilmelder du dig samtidig vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 til et liv uden stress gennem viden og værktøjer. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk