Siemens gør det. Danske Bank gør det. Lokaltog gør det.
Striben af virksomheder, der benytter stressekspert Rikke Maj Thauers værktøjer til bekæmpelse af stress, vokser støt.
Læs artikel i Børsen her >

 

 

 

Specialist i stress og mental sundhed

 

Hold 7 har opstart torsdag 27. februar 2020

 

 

 

Charlotte Lindebod, HR-Manager i Siemens

”Jeg har taget stressuddannelsen med certificering. Tidligere havde jeg ikke konkrete værktøjer, når jeg skulle tale med stressede medarbejdere. Jeg var mere fokuseret på, hvor jeg kunne skaffe ekstern hjælp til dem. I dag kører jeg selv et forløb med dem. Jeg er proaktiv og behandlende, inden det går galt. Jeg er blevet mere professionel i min håndtering af stressramte medarbejdere. Min virksomhed sender også et vigtigt signal til medarbejderne, når de selv har en uddannet stress-specialist. De tager ansvar. Rikke er en autoritet, der ved, hvad hun taler om. Min tiltro til kvaliteten og kompetencerne på uddannelsen har været høj, og derfor anbefaler jeg den til alle i mit netværk.”

 

 

Tina Hemmeløff, selvstændig kropsterapeut

Jeg har taget Rikkes stressuddannelse med certificering, fordi jeg behandler en bred vifte af mennesker som kropsterapeut. Jeg ønskede at have en stærk profil omkring stress og stressbehandling. Jeg har fået meget viden og mange redskaber på uddannelsen, og så har jeg fået indsigt i kompleksiteten af emnet stress. Stressuddannelsen er meget struktureret. Der er klare mål, og Rikke er en meget troværdig underviser. Jeg mener uddannelsen er meget relevant for min egen faggruppe, men også for ledere, HR-chefer og alle dem, som ønsker at vide noget mere konkret om stress, belastninger og behandling.”

 

 

Erling H. Wulff, HR-chef

Jeg har taget stressuddannelsen med certificering hos Thauer Stresscenter. Jeg havde brug for, at vores organisation fik tilført konkret viden om håndtering af stress. Uddannelsen har gjort mig klogere, og den har givet mig håndgribelige værktøjer. Jeg fandt ud af, at jeg tidligere har haft en begrænset viden i forhold til håndtering af stress. Med den viden jeg har i dag, ville jeg have håndteret mange situationer anderledes førhen. Jeg er især blevet styrket i forhold til at tage de svære samtaler med medarbejdere. Rikke er meget personlig uden at blive privat – hun er professionel. Jeg vil anbefale hende til mit netværk.”

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes uddannelsen

 

 

 

 

Hvorfor tage en stressuddannelse?

Det er nærmest umuligt at undgå, at have stress inde på livet i dag i en eller anden form. Man møder det på arbejdspladsen, blandt venner og familie eller oplever selv stress symptomer. Du oplever det sikkert selv, uanset om du er leder, arbejdsmiljørepræsentant, HR, coach, kollega eller har mærket stress på egen krop. 

 

Mange ved en masse om stress og håndtering, men oplever alligevel, at der mangler nogle praksisnære værktøjer, der kan benyttes i en travl hverdag.

 

Det er ikke uden grund at vores uddannelse, som “Specialist i stress og mental sundhed“, er blevet så populær for den indeholder:

 

 

 

Indhold og form

Uddannelsen forløber over 8 dage og er opdelt i 4 moduler fra kl. 9:00 – 16:00, 2 x 3 timers supervision og 1 dag til certificering. Undervisningen vil være en blanding af viden, øvelser, træning, feedback og supervision.

 

 

Modul 1 (2 dage) – 27/2 + 28/2-2020

 

Modul 2 (1 ,5 dag) – 26/03 + 27/03-2020

 

Modul 3 (2 dage) – 23/04 +24/04-2020

 

Modul 4 (1,5 dag) – 18/05 + 19/05-2020

 

Certificering (1 dag) – 26/06-2020

 

 

Ekstra 2 dages modul: Psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden – Anbefales!

 

Læs mere om kursus i Psykisk førstehjælp her >

 

 

 

Ja tak, jeg ønsker en udvidet modulbeskrivelse

 

 

 

 

 

Målgruppe

Begrænset antal pladser.

Hvert hold på uddannelsen har 12 pladser, og derfor tilbyder vi ledere med personaleansvar, arbejdsmiljøkonsulenter, HR, selvstændige coaches og terapeuter og alle andre interesserede, der ønsker enkle værktøjer, nye kompetencer og ”papir” på det, du kan indenfor praktisk stresshåndtering, et rum for læring, refleksion og udvikling, hvor du kan studere stress sammen med ligesindet.

 

 

 

 

Tidspunkt

Alle dage er der undervisning fra kl. 9.00-16.00, og der vil være morgenmad og kaffe alle dage fra kl. 8.30.

 

 

 

 

Sted

Uddannelsen afholdes i Thauer Stresscenter, World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

 

 

 

 

Pris for uddannelsen

Du kan finde priser her >

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes

 

 

 

 

Kan uddannelsen også bookes internt i virksomheden?

Alle vores åbne kurser og uddannelser tilbydes også som interne hold i virksomheden, og indholdet kan ligeledes målrettes jeres specifikke ønsker og behov.

 

 

Kontakt os