Praktisk stressuddannelse med certificering

 

Bliv specialist i stress og mental sundhed

 

Næste hold har opstart onsdag 29. august 2018

 

Der undervises på følgende datoer:

Modul 1: 29/8 + 30/8

Modul 2: 19/9 +20/9

Modul 3: 10/10 + 11/10

Modul 4: 31/10 + 1/11

Modul 5: 21/11 + 22/11

Certificering 12/12

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes gratis introseminar om stress

 

 

 

Download brochure her

 

 

 

Hvorfor vælge denne efteruddannelse?

 

Du skal vælge denne stressuddannelse, hvis du ønsker, at blive en specialiseret praktiker, der udover at få en stor viden om stress også ønsker at arbejde konkret med stress i praksis.

 

Uddannelsen giver dig konkrete, effektfulde og enkle værktøjer og metoder til at behandle og iværksætte de rette tiltag for, at få stressramte ud af stress. Uddannelsen er derfor meget praksisnær og metodisk, hvor udgangspunktet er den nyeste stressforskning kombineret med de værktøjer og metoder stressekspert og instruktør i psykisk førstehjælp Rikke Maj Thauer igennem mange års erfaring med stressramte har udviklet og afprøvet.

 

Igennem tiden har hun skabt en værktøjskasse, som hun i praksis har set effekten af og den virker!

 

Denne værktøjskasse bliver din, så du bliver den specialiserede praktiker, der kan iværksætte vedvarende stresshæmmende forandringer i din organisation og få stressramte ud af stress – og holde dem ude af stress.

På uddannelsen vil du ligeledes blive undervist af vores psykolog og Ph.d. Ellen Boesen samt centerleder Maj-Britt Toft Vendelbo, som er ekspert indenfor social kapital og den robuste virksomhed.

 

 

Tilmeld dig uddannelsen her

 

 

 

Hvorfor vælge denne uddannelse?

 

 

Er du mellemleder?

 

 

Er du HR Partner eller  HR konsulent?

 

 

Er du AMR eller tillidsrepræsentant?

 

 

Er du selvstændig coach eller konsulent?

 

 

 

Hvem henvender denne uddannelse sig til?

 

Stressuddannelsen er primært rettet til ledere, HR konsulenter/HR Business Partnere, arbejdsmiljø – og tillidsrepræsentanter samt coaches og andre behandlere indenfor stress.

 

Du vil på indsigter ift. din egen rolle i arbejdet med stress, ligesom du også vil udvikle dine sociale og kommunikative kompetencer, så du på den ene side kan tage snakken med et menneske der er ramt af en krise som stress eller psykisk sygdom, og på den anden side skal du kunne rådgive virksomheden og evt. ledere/nøglepersoner omkring de problemstillinger du ser, der skaber stress i organisationen.

 

 

Hvad er dit udbytte af denne uddannelse?

 

 

Hvorfor opruste stressberedskabet internt?

 

Når flere og flere i vores samfund bukker under for stress og psykisk sygdom dels p.g.a. måden vi lever og har indrettet vores samfund på, så står virksomheder og deres ledere overfor en stor opgave. De de positive resultater på virksomhedens drift skabes gennem den humane kapital, og derfor er der i langt højere grad brug for interne kompetencer som kan håndtere de emotionelle faktorer på arbejdspladsen.

 

Vi arbejder ud fra tesen om, at virksomhederne bedst selv kan identificere og stoppe stress på arbejdspladsen, men det kræver at viden og værktøjer er i top og derfor er en grundig intern opkvalificering vejen ud af stress.

 

 

Rateordning og betalingsbetingelser

 

 

 

Kan uddannelsen også bookes internt i virksomheden?

 

Alle vores åbne kurser og uddannelser tilbydes også som interne hold i virksomheden, og indholdet kan ligeledes målrettes jeres specifikke ønsker og behov.

 

 

Kontakt os om et internt uddannelsesforløb