Tag en praktisk stressuddannelse med certificering
ligesom HR-Partner Camille Willemoes Larsen fra
Københavns Universitet.

 

 

 

Specialist i stress og mental sundhed

 

Næste hold 6 – starter 28. august 2019.

 

 

Der undervises på følgende datoer i 2019:

 

 

Download brochure her >

 

 

 

Har du konkrete værktøjer til at håndtere stress?

Det er nærmest umuligt at undgå, at have stress inde på livet i dag i en eller anden form. Man møder det på arbejdspladsen, blandt venner og familie eller oplever selv stress symptomer. Du oplever det sikkert selv, uanset om du er leder, arbejdsmiljørepræsentant, HR, coach, kollega eller har mærket stress på egen krop. 

 

Mange ved en masse om stress og håndtering, men oplever alligevel, at der mangler nogle praksisnære værktøjer, der kan benyttes i en travl hverdag.

 

 

 

Vil du have konkrete værktøjer til at håndtere stress?

Det er ikke uden grund at vores uddannelse, som “Specialist i stress og mental sundhed“, er blevet så populær for den indeholder:

 

 

Begrænset antal pladser

Uddannelsen har 12 pladser og derfor tilbyder vi ledere, HR, arbejdsmiljørepræsentant, coaches og behandlere der ønsker at arbejde målrettet med forebyggelse af stress, et rum for læring, refleksion og udvikling, hvor du kan studere stress, både på det individuelle plan og på det organisatoriske niveau.

 

 

 

Målgruppe

Uddannelsen er primært rettet til ledere, HR konsulenter/HR Business Partnere, arbejdsmiljø – og tillidsrepræsentanter samt coaches og andre behandlere indenfor stress.

 

 

 

Tidspunkt

Alle dage er der undervisning fra kl. 9.00-16.00, og der vil være morgenmad og kaffe alle dage fra kl. 8.30.

 

 

 

Sted

World Trade Center

Borupvang 3

2750 Ballerup

 

 

 

Overnatning

Kommer du fra Fyn, Jylland eller andet er der mulighed for at overnatte på Hotel Lautruppark til nedsat pris, når du er på kursus i World Trade Center. Læs mere på www.lautruppark.dk.

 

 

 

Pris

Du kan finde priser her >

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes

 

 

 

Kan stressuddannelsen også bookes internt i virksomheden?

Alle vores åbne stresskurser og stressuddannelser tilbydes også som interne hold i virksomheden, og indholdet kan ligeledes målrettes jeres specifikke ønsker og behov. Kontakt stressekspert Rikke Maj Thauer for yderligere information om indhold på tlf. 61 65 08 88 eller på mail rikke@thauer.dk.