”Er du – eller en, du kender – ramt af stress?”

 

Med denne bog i hånden guides du til, hvordan du undgår stress hos dig selv, en pårørende eller hos en medarbejder på din arbejdsplads. Du får en samling af dokumenterede metoder til at undgå stress, formidlet på en let og overskuelig måde.

 

Bestil bogen her!

Normalpris på forlaget 299,-

Din pris: 249 kr. 

 

Ja tak, jeg ønsker bogen

 

 

 

 

 

Bogen der blev omtalt i GO’ Morgen Danmark – langfredag 2019.

 

 

 

 

De første anmeldelser tikker ind …

 

Du beskriver og formidler så det er til at forstå og du har givet mig meget stof til eftertanke, ja, stress er også mit ansvar og jeg vil gerne arbejde videre med det.” Anette Hansen

 

 

 

 

 

Bogen indeholder:

 

 

 

 

Kom i gang med bogen nu!

Normalpris på forlaget 299,-

Din pris: 249 kr. 

 

Ja tak, jeg vil i gang nu

 

 

 

 

 

For dig der OGSÅ ønsker adgang til 2 værktøjer! 

Du kan spare 145 kr.

(Samlet værdi 494 kr.)

Din særpris 349 kr.

 

Ja tak, jeg ønsker OGSÅ 2 værktøjer

 

 

 

 

 

Hvem er forfatteren bag bogen?

Rikke Maj Thauer er førende stressekspert og forfatter. Hun har de seneste 7 år lavet research af flere hundrede personlige stressforløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun nu har sammenfattet til en bog.

 

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og direkte formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

Alt, hvad du har brug for at vide for at kunne forebygge, spotte  og håndtere stress i hverdagen – både privat og på jobbet, får du leveret i bogen “Stress er også dit eget ansvar”!

 

 

 

 

 

Forsendelse af bogen

Bogen bliver sendt direkte til dig, på den adresse du oplyser ved betaling. Der er lagt 50 kr. på prisen, som dækker forsendelsesomkostninger i Danmark. Skulle du ønske at få bogen tilsendt en virksomhed eller udlandet, så skal du skrive til post@thauer.dk.

 

Ønsker du at give bogen væk i gave, skal du indtaste oplysninger på den person, som du ønsker modtager bogen under “Det er en anden end mig, der skal have produktet”, og så sender vi den direkte til vedkommende. 

 

Læs mine handelsbetingelser her >