Gør som flere 100 andre allerede har gjort: Bestil bogen “Stress er også dit eget ansvar” til dig selv, en pårørende eller til din arbejdsplads, og få en samling af dokumenterede metoder til at blive stressfri formidlet på en let og overskuelig måde.

 

 

Bestil bogen her!

Pris: 249 kr. 

 

 

Ja tak, jeg ønsker bogen

 

 

 

 

 

 

”Er du – eller en, du kender – ramt af stress?”

 

Med denne bog i hånden guides du til, hvordan du undgår stress hos dig selv, en pårørende eller hos en medarbejder på din arbejdsplads. Du får en samling af dokumenterede metoder til at undgå stress, formidlet på en let og overskuelig måde.

 

 

De første anmeldelser tikker ind …

 

 

 

I denne bog får du:

 

At komme ud af stress kræver handling – og hjælp til handling. Bogen inviterer derfor også til, at du læser den sammen med andre, da den lige så meget er en manual til dig som pårørende, leder eller kollega.

 

 

 

 

For dig som vil starte med bogen!

Pris: 249 kr. 

 

 

Ja tak, jeg ønsker bogen

 

 

 

 

 

For dig der OGSÅ ønsker adgang til 2 værktøjer! 

Du kan spare 95 kr.

(Samlet værdi 444 kr.) – særpris 349 kr.

 

 

Ja tak, jeg ønsker OGSÅ 2 værktøjer

 

 

 

 

 

Forsendelse af bogen

Bogen bliver sendt direkte til dig, på den adresse du oplyser ved betaling. Der er lagt 50 kr. på prisen, som dækker forsendelsesomkostninger i Danmark. Skulle du ønske at få bogen tilsendt en virksomhed eller udlandet, så skal du skrive til post@thauer.dk.

 

Ønsker du at give bogen væk i gave, skal du indtaste oplysninger på den person, som du ønsker modtager bogen under “Det er en anden end mig, der skal have produktet”, og så sender vi den direkte til vedkommende. 

 

Læs mine handelsbetingelser her >

 

 

 

 

Hvem er forfatteren bag bogen?

Rikke Maj Thauer er førende stressekspert og forfatter. Hun har de seneste 7 år lavet research af flere hundrede personlige stressforløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun nu har sammenfattet til en bog.

 

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og direkte formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

Alt, hvad du har brug for at vide for at kunne forebygge, spotte  og håndtere stress i hverdagen – både privat og på jobbet, får du leveret i bogen “Stress er også dit eget ansvar”!