Danmarks stærkeste opslagsværk til
bekæmpelse af stress-sygemeldinger!

 

Med denne bog i hånden guides du til, hvordan du undgår stress hos dig selv, en pårørende eller hos en medarbejder på din arbejdsplads. Du får en samling af dokumenterede metoder til at undgå stress, formidlet på en let og overskuelig måde.

 

 

De umiddelbare reaktioner på bogen er bl.a.:

Nu giver det mening!

Nu kan jeg se en vej ud!

Værktøjerne er jo nemme at bruge!

Som leder føler jeg mig mere tjekket og forberedt!

 

Du beskriver og formidler så det er til at forstå og du har givet mig meget stof til eftertanke, ja, stress er også mit ansvar og jeg vil gerne arbejde videre med det.” Anette Hansen

 

 

 

Bestil bogen her!

Normalpris på forlaget 299 kr.

Din pris: 249 kr. 

 

Ja tak, jeg ønsker bogen

 

 

 

 

Bogen blev omtalt i GO’ Morgen Danmark – langfredag 2019. (Du kan se indslaget på TV-Play her >)

 

 

 

Læs forordet af Peter Mygind

 

“Vi skal turde snakke om det!”

Første gang jeg møder Rikke, er på hendes Psykisk førstehjælpskursus for en del år siden. Hendes evne til at formidle og måden hun åbner vores øjne for vigtigheden af psykisk førstehjælp, rammer mit hjerte rent.

 

Hendes evne til at kommunikere og ikke mindst evne til at formidle både teorien (hjerneforskning) og det virkelige livs mange tildragelser, får hele kurset til at blive enormt meningsfuldt.

 

Det jeg især har fået ud af Rikkes kursus, er at vi skal tage os selv alvorligt! Du skal tage dig selv alvorligt! Og jeg skal tage mig selv alvorligt. For vi kan ikke regne med, at andre ser vores signaler.

 

At lære at tage ansvar for sig selv og sine kolleger er noget at det vigtigste og smukkeste på denne jord. Men det kan være svært, utrolig svært for mange af os, at turde sige: Hvordan har jeg det egentlig for tiden?

 

At stoppe op og kigge ind i selv og ærligt mærke, hvordan man har det, er noget man skal lære. Der er rigtig mange, der ikke tør mærke det, for de er bange for svaret… og pludselig en dag er det for sent.

 

Det er også rigtig svært for mange af os at sige nej – især hvis man som jeg er født med JA-hatten på. Og endnu sværere at turde sige, at man er stresset.

 

I 2020 mener WHO, at hovedårsagen til sygefravær vil være dårligt arbejdsklima. Stress rammer bredt på danske arbejdspladser. Næsten hver femte dansker har meldt sig syg på grund af psykiske påvirkninger på arbejdet. Men stress behøver ikke kun ramme dig på jobbet, det kan også være i dit familieliv – eller som arbejdsløs.

 

Den gode nyhed er, at der kan gøres noget ved det, og det er derfor du skal glæde dig til at læse denne bog!

 

Vi skal turde snakke om det, er et af hovedbudskaberne i bogen. Jo bedre vi bliver til at sige dét højt, som ligger os på sinde, desto større er chancen for, at der sker en forandring.

 

Når vi snakker om stress glemmer vi ofte, hvor værdifulde vi er for hinanden som kolleger. At kunne hjælpe og støtte en kollega og snakke om sårbare ting, er enormt vigtigt. Dét er også noget man skal lære.

 

Heldigvis er det sådan, at når du taler med hjertet – og til hjertet, er der også større chance for, at der bliver lyttet.

 

Det handler ikke om at vi skal ændre hinandens adfærd eller hele vores liv, men når vi selv flytter os, er der større chance for, at vores kolleger, kærester, venner og naboer flytter med.

 

Vi skal turde snakke om det psykiske arbejdsklima, lige så naturligt som vi snakker om familiebegivenheder, fester og ferier. Men det kræver nogle foregangspersoner – og du er ved at blive en af dem!

 

Jeg tror, at du med denne bog vil få mod og styrke til at gå ud i verden og tage ansvar. For dig selv som det første – og derefter for dine kolleger, venner og familie.

 

Rigtig god læselyst!

 

Peter Mygind
psykisk førstehjælper, skuespiller og foredragsholder

 

 

 

Anmeldelserne tikker ind i jævnt tempo …

 

 

 

 

Bestil bogen her!

Normalpris på forlaget 299 kr.

Din pris: 249 kr. 

 

Ja tak, jeg ønsker bogen

 

 

 

Bogen indeholder:

 

 

 

Hvorfor investere i en fysisk bog?

 

 

 

Kom i gang med bogen nu!

Normalpris på forlaget 299 kr.

Din pris: 249 kr. 

 

Ja tak, jeg vil i gang nu

 

 

 

For dig der OGSÅ ønsker adgang til 2 værktøjer! 

Du kan spare 145 kr.

(Samlet værdi 494 kr.)

Din særpris 349 kr.

 

Ja tak, jeg ønsker OGSÅ 2 værktøjer

 

 

 

Hvem er forfatteren bag bogen?

Rikke Maj Thauer er førende stressekspert og forfatter. Hun har de seneste 7 år lavet research af flere hundrede personlige stressforløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun nu har sammenfattet til en bog.

 

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og direkte formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

Alt, hvad du har brug for at vide for at kunne forebygge, spotte  og håndtere stress i hverdagen – både privat og på jobbet, får du leveret i bogen “Stress er også dit eget ansvar”!

 

 

 

 

 

Forsendelse af bogen

Bogen bliver sendt direkte til dig, på den adresse du oplyser ved betaling. Der er lagt 50 kr. på prisen, som dækker forsendelsesomkostninger i Danmark. Skulle du ønske at få bogen tilsendt en virksomhed eller udlandet, så skal du skrive til post@thauer.dk.

 

Ønsker du at give bogen væk i gave, skal du indtaste oplysninger på den person, som du ønsker modtager bogen under “Det er en anden end mig, der skal have produktet”, og så sender vi den direkte til vedkommende. 

 

Læs mine handelsbetingelser her >