Gør som flere 100 andre allerede har gjort: Forudbestil bogen “Stress er også dit eget ansvar” og få en samling af dokumenterede metoder til at blive stressfri formidlet på en let og overskuelig måde.

”Er du – eller en, du kender
– ramt af stress?”

 

Bogen giver dig:

 

At komme ud af stress kræver handling – og hjælp til handling. Bogen inviterer derfor også til, at du læser den sammen med andre, da den lige så meget er en manual til dig som pårørende, leder eller kollega.

 

 

 

Forudbestil bogen, som udkommer 1. marts 2019 til en særpris (inden 28.02.2019 kl. 23:59) i forskellige bogpakker:

 

 

 

Bogpakke 1: For dig som vil starte med bogen!

Du kan spare 54 kr. ved at forudbestille;

(Værdi 249 kr.) til en særpris af 195 kr

 

 

Ja tak, jeg ønsker at forudbestille bogpakke 1

 

 

 

 

Bogpakke 2: For dig der OGSÅ ønsker adgang til 2 værktøjer! 

Du kan spare 95 kr. ved at forudbestille;

(Værdi 444 kr.) til en særpris af 349 kr.

 

 

Ja tak, jeg ønsker at forudbestille bogpakke 2

 

 

 

 

For dig der ønsker ubegrænset adgang til alle værktøjerne!

Du kan spare 1.000 kr. ved at tilkøbe;

(Værdi 1.996 kr.) til en særpris af 996 kr. (eller 4 rater á 249 kr.)

 

 

Ja tak, jeg ønsker at læse mere om online kurset

 

 

 

 

Forsendelse af bogen

Efter udgivelsen bliver bogen sendt direkte til dig, på den adresse du oplyser ved betaling. Der er lagt 50 kr. på prisen, som dækker forsendelsesomkostninger i Danmark. Skulle du ønske at få tilsendt bogen i udlandet, så kan du skrive til post@thauer.dk.

 

Ønsker du at give bogen væk i gave, skal du indtaste oplysninger på den person, som du ønsker modtager bogen under “Det er en anden end mig, der skal have produktet”, og så sender vi den direkte til vedkommende.

 

 

 

Læs mine handelsbetingelser her

 

 

 

Hvem er forfatteren bag bogen?

Rikke Maj Thauer er førende stress-ekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Hun har de seneste 7 år lavet research af flere hundrede personlige stressforløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun nu har sammenfattet til en bog.

 

Rikke har på mindre end et år holdt foredrag for mere end 3.000 mennesker. Foredragene handler om at forebygge, spotte og håndtere stress. Hun håber, at både hendes foredrag, undervisning, uddannelser, kurser og nu bogen kan blive starten på en antistress-bevægelse i vores samfund, og hendes ambition er at nå ud til et samlet publikum på 100.000 mennesker inden udgangen af 2020.

 

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stress-håndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og direkte formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

Rikke Maj Thauer

 

 

Uddrag fra bogen

I mange år har der inden for stresshåndtering været skrevet og sagt en del om at du ”bare” skal sige fra, trykke på pyt-knappen og lære at slappe af. Det kan være et godt råd for nogen, men der er ikke meget vejledning i det: Hvordan gør jeg det i praksis – trykker på den pyt-knap, som ikke findes i virkeligheden?

 

Som stressramt har du brug for at komme udover at reagere på de følelser, du får. Du har brug for at blive bevidst om dine behov og få redskaber, der kan bruges når du – med den person, du er – skal stoppe op, sige fra og lære at slappe af, når dit sind og din krop er uroligt og du føler dig rastløs og frustreret.

 

For kan du overhovedet stole på dig selv og de signaler du får fra din krop, når du er stresset? Og hvor meget skal du lytte til din omverden og dem du i øvrigt sammenligner mig med? Det er spørgsmål, som alle vil blive besvaret i denne bog!

 

Du er et menneske fuld af kompetencer. Nogle bruger du på jobbet, andre anvender du hjemme – og dine kompetencer kommer til udtryk forskelligt alt efter hvilken rolle du har. Er du medarbejder og arbejder med mennesker, har du sikkert en stærk empatisk og kommunikativ kompetence. Arbejder du med maskiner og teknik, er det måske de tekniske og analytiske kompetencer, du trækker på.

 

Men hvad med når det handler om at mestre dit liv? Hvad gør du i de perioder, hvor din faglighed og din personlighed ikke længere bærer dig igennem modgang, krise, det uforudsigelige og ukontrollerbare? De perioder, hvor din egen reaktion kom bag på dig, eller hvor du endte med at blive fanget i et virvar af egne og andres krav, høje forventninger og urealistiske forhåbninger?

 

Håb er en værdi for et hvert menneske, der i perioder føler sig håbløs, fanget og sat ude af spillet i eget liv, men jeg kan med ro i stemmen fortælle dig at jeg ved der er en udvej, der er en anden måde at mestre livet – du kan godt!

 

Det er ikke så ligetil at basere sit liv på positive tanker den dag håbet slipper op, heldet ikke længere er med dig, hvor det hele ramler, hvor overskuddet er væk, både det mentale, det fysiske og måske også det økonomiske. Dertil når de fleste et par gange i livet. Og når vi gør det, må vi have en strategi.

 

Det som vælter mennesker i dag er ikke mangel på faglig viden og kunnen, men fordi vi ikke mestrer livets omskiftelser, fordi vi ikke rækker ud i tide til hinanden og fordi vi ikke ser, når tsunamien rammer og vi bliver væltet omkuld. Jeg ser håndtering af stress som en kompetence, der kan læres på samme niveau som it-kompetencer, projektstyringskompetencer, håndværkskompetencer osv. Men den skal læres!

 

Omdrejningspunktet i bogen bliver at indvige dig i min antistress-verden, som har fået hundredevis af mennesker ud af stress og vise dig, hvordan du kan forebygge, spotte og håndtere stress hos dig selv og andre i din hverdag.