fbpx

Foredraget, der er set af 25.000 andre

Afhold et stressforedrag til 0 kr.

Rikke Maj Thauer fra Thauer Stresscenter har siden 2012 hjulpet mennesker HELT ud af stress. På foredraget deler hun erfaringer, indsigter og værktøjer. Metoden er så enkel, at alle kan bruge den umiddelbart efter foredraget.

Målgruppen for foredraget er erhvervsaktive mellem 30-65 år.

BEMÆRK: Ønsker I  som virksomhed at afholde et lignende foredrag for ledere og medarbejdere, så læs mere her >

Afhold et stressforedrag til 0 kr.

Stressekspert Rikke Maj Thauer oplever igennem sit arbejde, hvor stor en udfordring stress er i vores samfund, på arbejdspladser og hos det enkelte menneske. Hun ønsker, at viden om stress skal være tilgængelig for ALLE, og derfor afholder hun hvert år 10 foredrag på frivillig basis for lokalbefolkningen rundt om i Danmark.

I 2025 har hun valgt, at hendes 10 frivillige stressforedrag er målrettet kirker, kulturhuse og sportsforeninger.

Målgruppen for foredragene er erhvervsaktive mellem 30-65 år.

For at komme i betragtning kan I ansøge her 👇

BEMÆRK: Ønsker I  som virksomhed at afholde et lignende foredrag for ledere og medarbejdere, så læs mere her >

Umiddelbare reaktioner på foredraget ...

Lad os bekæmpe stress sammen

Stress er udbredt hos den danske befolkning og er et stort problem i hverdagen for rigtig mange voksne som unge.

I kan hjælpe med at skabe en øget forståelse for hvilke faktorer, der kan give anledning til stress ved at lægge hus til et stressforedrag for beboere i Jeres lokalområde.

Foredraget har tidligere været afholdt i 2018/2019 over hele Danmark og har delvist været støttet af Velliv Foreningen. Læs mere her >
 
Foredragsholderen Rikke Maj Thauer er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bestseller, som allerede har gjort +4.000 læsere klogere på stress.

Foredraget koster 0 kr. når I:

  • Samler min. 100 pers. i den erhvervsaktive alder.

  • Stiller lokale + AV udstyr til rådighed.

  • Annoncerer for foredraget forskellige steder fx i lokalaviser/radio, Facebookside, via egne nyhedsbreve, interne blade m.v.

  • Afholder Rikkes transportudgifter fra Ballerup og retur.

  • Godkender at Rikke må medbringe sin bog: Stress er OGSÅ dit eget ansvar, som deltagerne kan se i og interesserede kan købe.

Opfylder I ikke ovenstående betingelser, har I mulighed for at booke et stressforedrag til 5.000 kr. ekskl. moms og transportudgifter.

Vi skal turde snakke om det!

“At stoppe op og kigge ind i selv og ærligt mærke, hvordan man har det, er noget man skal lære. Der er rigtig mange, der ikke tør mærke det, for de er bange for svaret… og pludselig en dag er det for sent.”

Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre

Foredraget bygger på bogen ”Stress er OGSÅ dit eget ansvar”, skrevet af Rikke Maj Thauer, foredragsholder, bestsellerforfatter og indehaver af Thauer Stresscenter.

Netop det, at stress ikke er din egen skyld, men at vi alle har et ansvar, er en af de vigtigste pointer i forhold til stress. Med den erkendelse får du indblik i, at det ER muligt at gøre noget, uanset hvilken situation du står i.

På foredraget lærer du at bruge nogle af Rikkes mest effektive og populære stressforebyggelsesværktøjer – både privat og på jobbet, og du bliver klogere på:

  • Hvordan du bedst muligt forebygger stress
  • Hvordan du opdager symptomer og hvornår du skal reagere
  • Hvordan du håndterer pres fra andre og siger fra
  • Hvordan du spotter stress hos en pårørende, kollega eller andre
  • Hvordan man som pårørende støtter og samtidig passer på sig selv
  • Hvordan man kommer helt tilbage efter stress.

Den viden du får på foredraget, kan du fremover bruge til at navigere efter i hverdagen. Hvad giver dig energi og motiverer dig, og hvad der har den modsatte effekt. Det alene er supereffektivt både i forhold til at forebygge stress eller at håndtere stress, hvis man er ramt.

… og metoden er så enkel, at alle kan bruge den umiddelbart efter foredraget.

Stresseksperten omtales i pressen

Ansøg om et stressforedrag til 0 kr. her 👇

Ring til stress specialist Tina Moltke Klit på tlf. 23 95 43 92 eller skriv til hende her, hvis du vil høre mere om mulighederne for at holde et stressforedrag til 0 kr. 

Ansøgning til stressuddannelsen