Deltagerne udtaler …

“Har netop gennemført kurset Professionel førstehjælp mod stress. Spændende forløb med indblik i Psykisk førstehjælp og stress. Kan varmt anbefales.”

Carsten Johnson, HR-ansvarlig, partner og statsautoriseret revisor
Beierholm

 


“Som terapeut, coach og mindfulnessinstruktør føler jeg mig nu endnu bedre klædt på til at møde mine klienter med det, de har med sig i baggagen. Jeg kendte i forvejen naturligt nok til en del forskellige former for samtaleteknikker, men har nu fået endnu flere strenge at spille på. Kurset Professionel førstehjælp mod stress har givet mig nogle direkte brugbare værktøjer til min værktøjskasse, som jeg kan kombinere med dem, jeg i forvejen allerede bruger.

Jeg var især glad for at deltage på delen med “Psykisk førstehjælp” hos Thauer Stresscenter. Rikke Maj Thauer er en fantastisk dygtig formidler, og kurset er utroligt godt og overskueligt bygget op. Det er virkelig et kursus, hvor man får meget viden og mange nye brugbare værktøjer med sig, og derfor mener jeg, at enhver terapeut eller coach vil kunne profitere af kurset.”

Eva Gade, Hypnoseterapeut, coach og mindfulnessinstruktør
Eva Gade Hypnose og Coaching


“Kurset Professionel førstehjælp mod stress har givet mig flere aha ‘er. Det jeg helt klart kan bruge af min nye viden er i forhold til mine kollegaer, hvor jeg er begyndt at spotte nogle ting internt og nu ved, hvordan jeg skal handle. Der, hvor jeg også kan bruge værktøjerne er i forhold til den gruppe borgere jeg arbejder med i Ballerup kommune, som har andre udfordringer end ledighed. Der er især to borgere, som helt åbenlyst har depressions-symptomer, og nu ved jeg, hvordan jeg tager snakken med dem og hjælper dem. Et andet element er, at jeg kan blive en bedre sparrings-partner med borgerens sagsbehandler, og sætte ord på det jeg helt konkret spotter i hverdagen.”

 

Søren Langkilde, Jobkonsulent og arbejdsmiljørepræsentant
Jobcenter Ballerup


”Psykisk sygdom er usynlig. Det er derfor rigtigt vigtigt at vi bliver uddannet til, at kunne spotte problemer på et tidligt tidspunkt, så vi kan undgå for lange sygemeldinger. Efter kurset Professionel førstehjælp mod stress ved jeg, hvad jeg skal se efter og hvordan jeg tager snakken om emner, som desværre fortsat er forbundet med stort TABU også ude på arbejdspladserne.”

Camilla Willemoes Larsen, HR-Konsulent
Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet


“Vi har nogle behandlere som anvender centeret og hvis de har 10 borgere med, så døjer 6 af disse med psykiske ting. Tidligere ville jeg have holdt mig på afstand, fordi jeg ikke forstod hvad det handlede om, men med kurset Professionel førstehjælp mod stress og min nye viden om psykisk førstehjælp kan jeg bedre forstå, hvordan de har det og hvordan jeg kan tale med dem. Jeg synes også det er blevet lettere, at søge mere viden om psykisk sygdom nu ved jeg, hvor og hvad jeg skal lede efter.

I forhold min nye viden om stress og psykisk sygdom, kan jeg som sagt både bruge dette overfor vores kunder, men også overfor mine medarbejdere og kollegaer i Fitness World. Det er blevet lettere at spotte symptomer på både stress og psykisk sygdom, men også samtaleværktøjerne har gjort det lettere, at tale om ting på et tidligt tidspunkt.”

Torben Hansen, Centerleder
Fitness World, Brøndbyøster Torv


“Jeg synes det var yderst tankevækkende (lidt skræmmende) og meget givende.”

“Jeg har allerede reflekteret over en del sammenhænge, hvor jeg kunne have brugt min nyerhvervede viden – og glæder mig over at jeg nu i fremtiden er bedre rustet til at drage omsorg og tage de lidt svære samtaler både på arbejdspladsen og hjemme. Derudover har det givet mig mulighed for lidt større selvindsigt – så jeg måske faktisk også nu bliver bedre til at tage vare på mig selv. “

“Mange flere burde komme på et sådant kursus!”

Lukket virksomhedskursus i Psykisk førstehjælp for ledere og arbejdsmiljørepræsentanter
Helsingør Kommune


“Efter at have gennemgået kurset Professionel førstehjælp mod stress, kan jeg kun give min største anbefaling. Jeg er blevet klædt på til at håndtere situationer, og hjælpe mine medmennesker, kollegaer og nære, når eller hvis de viser tegn på stress og psykisk sygdom. Enhver leder/chef bør tage dette kursus.”

Jimmi Raaberg, Salgschef
Needlite A/S


“Jeg har fået en bred viden til, at genkende psykiske lidelser og har lært samtale-værktøjer, der kan åbne for dialog. Det er vigtigt at vide, hvornår man i behandlingen har fat i noget psykisk, der evt. skal viderebehandles et andet sted. Forstår godt Rikke ligger så højt i evalueringer , hun er s…. god til at videre give stoffet på Professionel førstehjælp mod stress. Kan kun anbefale hende.”

Henrik Greve, Body-SDS kropsterapeut
Greve Behandling


“Jeg har fået indsigt i at der findes gode værktøjer, som kan forhindre stress på kurset Personlig førstehjælp mod stress. Når vi er opmærksomme på stress signaler og benytter værktøjerne, så arbejder vi på den mentale robusthed. Jeg tog rigtigt meget med fra kurset, som jeg både kan bruge privat og på jobbet.”

Tina Kruse Hansen, Teamleder
Bankernes Kontantservice A/S

 


“Tak for 2 gode dage på kurset Personlig førstehjælp mod stress, som jeg oplevede virkelighedsnært med få overskuelige og praktiske værktøjer. Jeg synes det umiddelbart er til at arbejde videre med selv, og hele forløbet var dejligt jordnært uden belærende ”pegefingre”. Jeg er blevet bevidst om, at bedre prioritering i det daglige, så det væsentlige og værdiskabende kommer i centrum, gør det lettere at sige fra og sætte egne grænser.”

Torben W. Nielsen
Privat

 


“Jeg synes selv jeg er god til at planlægge min hverdag, men er på kurset Personlig førstehjælp mod stress er jeg blevet bevidst om at jeg tit bliver forstyrret, fordi der opstår noget akut. Derfor er det vigtigt, at jeg prioriterer ”stilletid” for mig selv, og måske også arbejde hjemme en gang imellem. Min sundhed og mit liv vægter mere end penge, og når jeg er bevidst omkring, mine grænser og hvad jeg formår, er det lettere at holde balancen i livet generelt.”

Heidi Irming, Indkøbsassistent
DTU Biosustain

Er du stresset?

Få svaret om 3 minutter!

Når du udfylder stresstesten, tilmelder du dig samtidig vores populære nyhedsbrev om at forebygge og håndtere stress samt events og kurser. Et nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 til et liv uden stress.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik > 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk