fbpx

Tør du vente?

Af stressekspert Rikke Maj Thauer

Stress er eksploderet i Danmark, og hvis du ikke selv har været ramt, kender du garanteret en håndfuld tæt på dig.

Vi drukner i snakke om stress og stressbehandling. Der bliver lavet strategier, politikker og stressberedskaber på arbejdspladserne. Der bliver lavet aftaler med sundhedsforsikringer, og medierne bugner af artikler. Men problemet har aldrig været større. Stresstallene stiger og stiger. Vi gør altså IKKE det rigtige ENDNU.

WHO påpeger at stress (med følgesygdomme som angst og depression) vil være en af største sygdomsbyrder i de kommende år. DET bliver dyrt. Dyrt for virksomheder, samfund og for den enkeltes livskvalitet. Måske for dig. Eller din virksomhed.

I stedet for at fodre stressbehandlere med stresssyge danskere, bør du og din virksomhed OGSÅ rette blikket mod at undgå stress. For JO – det er muligt at sige NEJ til stress.

Tør du vente med at handle?

Løsningen på stress er at UNDGÅ stress. Det er umiddelbart en logisk, men ikke desto mindre provokerende sætning. Og måske stejler du endda over den! Men tænk nu, hvis det er muligt? Tænk hvis det handler om at have den rigtige viden? At lære folk, hvordan de undgår det uanset årsagerne til stressen?

Det anslås, at mindst 35.000 danskere melder sig syge hver dag på grund af stress. Begynd at regn på det. Det er svimlende summer af penge.

Vil din virksomhed OGSÅ handle nu?

Virksomheder har lige nu muligheden for at sætte sejlet på en ny måde og dermed ændre stresskursen hos deres medarbejdere. Lær dine medarbejdere at sige NEJ stress. At undgå det.

Book et foredrag med Rikke Maj Thauer, førende stressekspert og forfatter til bogen: Stress er OGSÅ dit eget ansvar.

Foredraget: “Stress er OGSÅ dit eget ansvar, men det er ikke din egen skyld” foregår hos jer og giver jeres ansatte en ny her og nu tilgang, der sikrer, at stresskurven knækker.

“Jeg vil gerne anbefale Rikke til alle, der har behov for at sætte stress og stress-forebyggelse på dagsordenen, og som vægter konkrete værktøjer frem for floffy fyldord med høje lixtal. Uanset, hvor man er som virksomhed i processen med at sætte stress på dagsordenen, så vil Rikke kunne bidrage og medvirke til at skabe værdi sammen med dem.” … siger HR-konsulent Dianna N. Hansen fra Adserballe og Knudsen.

”Jeg deltog på en intern workshop (i vores virksomhed) som repræsentant for vores HR-afdeling, og jeg synes, at det var rigtig godt. Som HR-partner har jeg hørt mange udtale sig om dette emne, og jeg synes faktisk, at dette var det første oplæg, som fokuserede så meget på det operationelle og gjorde det så håndgribeligt. Jeg kunne godt se på nogle af medarbejderne, at de havde ”frygtet” noget andet og næsten helt slappede af, da Rikke begyndte på oplægget, og de fandt ud af hendes tilgang til emnet.” … siger anonym HR-Partner fra offentlig virksomhed.

”Tilbagemeldingerne på Rikkes foredrag har været fantastiske. Vores medlemmer har fået konkrete ord og værktøjer som de kan bruge så snart de forlader foredraget.” Birgitte Abildgaard, bestyrelsesmedlem, Finansforbundet Kreds Øst

Guide dine medarbejdere udenom stress

Giv bogen som medarbejdergave. Stress er OGSÅ dit ansvar” kan bestilles i pakker af 5, 10, 25, 50 eller 100 bøger til en særlig pris.

Mange medarbejdere går ned med stress efter nytår og efter sommerferien. Vær med til at sikre, at det modsatte sker hos jer! Jeg garanterer, at de vil tænke anderledes, hvis du går denne vej.

Vil du vide mere om foredrag og/eller købe bogpakker til virksomheden, så … send mig en mail på rikke@thauer.dk

De bedste hilsner

Rikke Maj Thauer

Hvem er stresseksperten?

Rikke Maj Thauer er førende stressekspert og forfatter. Hun har sidste år haft over 10.000 tilmeldte til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Rikke har siden 2012 lavet research af flere hundrede personlige stressforløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkom i 2019. Læs mere her >

Stresscoaching til virksomheder

Uanset hvilke spørgsmål du har i forhold til stress, behandling af stress m.v., så skriv til Rikke her  eller ring til hende på tlf. 88 77 60 04.

Ønsker du en Stressfri Hverdag?

Få adgang til viden om stress, behandling og forebyggelse samt mulighed for at deltage på gratis online foredrag.

Når du får tilsendt vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 tættere på en Stressfri Hverdag, så får du adgang til viden og værktøjer formidlet med ét fokus: Ja, det er muligt at undgå stress! Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Send os en mail på info@thauer.dk, så sætter vi dig på listen.

For de sociale

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk