Bestil dit medlemskab til

Klub Stressfri Hverdag

. . . og om få minutter kan du være i gang med at lære,
hvordan du skaber en Stressfri Hverdag for dig selv og andre.

Er du kvinde?

Er du mand?

Klub Stressfri Hverdag er for dig, som søger konkret viden og værktøjer, der kan forebygge stress i din hverdag. Og for dig som ønsker hjælp til at komme HELT ud af stress.

Du får adgang til:

  • Undervisning af anerkendte eksperter og specialister.
  • Et netværk af behandlere – ANBEFALET af andre.
  • Værdifulde besparelser på behandlinger, bøger m.v.

Dit medlemskab gælder HELE din hustand og prisen er KUN 999 kr. for et HELT år.

Så længe du er en del af Klub Stressfri Hverdag, har du adgang online undervisning, besparelser på behandlinger, bøger, onlinekurser og hypnoser til dig og din familie.

Du får også adgang til GRATIS bonusindhold som hjernepauser, mindfulnessøvelser, stressforebyggelse værktøjer og meget meget mere.

>> Der er INGEN binding, og du kan opsige dit medlemskab når som helst. <<

Hvem er de 2 initiativtagerne bag Klub Stressfri Hverdag?

Rikke Maj Thauer er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar” i 2019. En bestseller, som allerede har gjort 4.000+ læsere klogere på stress.

Siden 2018 har hun rejst rundt i hele Danmark og talt for flere end 25.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og direkte formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Dette er også kendetegnet for hendes udvælgelse af oplægsholdere og samarbejdspartnere i Klub Stressfri Hverdag.

John Powers Bates er dirketør for klubben og står i front for klubbens mission, som er at starte en antistress-bevægelse, der gør det muligt for endnu flere medarbejdere og virksomheder at blive stressfri og at styre udenom den skadelige stress i tide.

Gennem vidensdeling fra erfarne fagligheder som forskere, psykologer, sundhedseksperter, coaches og virksomhedsrådgivere er målet, at vi bliver i stand til at tage et større ansvar for os selv og hinanden i forebyggelsesindsatsen.

John er også ansvarlig for Klub Stressfri Virksomhed og for oprettelse af forebyggelsesindsatser til virksomhedens ledere og medarbejdere.

I over 25 år har han arbejdet indenfor pension og sundhedsforsikringer bl.a. hos Topdanmark og Falck Healthcare.

Når du ønsker at blive kontaktet vedr. forebyggelsesindsatser til virksomhedens ledere og medarbejdere , så tag kontakt via tlf. 21 53 21 47 eller skriv til john@thauer.dk

Ønsker du en Stressfri Hverdag?

Få adgang til viden om stress, behandling og forebyggelse samt mulighed for at deltage på gratis online foredrag.

Når du får tilsendt vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 tættere på en Stressfri Hverdag, så får du adgang til viden og værktøjer formidlet med ét fokus: Ja, det er muligt at undgå stress! Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk