Stressforedrag

”Stress er ikke din skyld, men også dit ansvar”

“Da vi kom tilbage fra juleferie, kunne vi alle mærke, at vi blev negativt påvirket af de yderligere corona-restriktioner. Vi havde brug for hjælp til at finde hinanden og støtte hinanden.

Vi kontaktede Rikke, som har kørt to online foredrag for os, med det formål at give os nogle værktøjer til at håndtere Corona-tiden.

Alle har fået noget individuelt ud af de to foredrag. De enkle værktøjer, som Rikke gav os, bliver brugt flittigt og har været medvirkende til, at alle har fået det bedre – med hinanden og på tværs af afdelinger.

Rikke er meget behagelig og professionel at arbejde sammen med, og jeg vil anbefale andre virksomheder – store som små – at kontakte Rikke, hvis der er brug for hjælp ift. at forebygge og afhjælpe stress.”

… siger Underdirektør Lars Gøtke, DSB-ejendomme

Læs om stresskurser til medarbejderne her >

Foredrag om stress, stressforebyggelse og stresshåndtering:

Vil du sikre, at dine medarbejdere fremover ved, hvordan de skal reagere på stresssymptomer?

Så de kan arbejde mere effektivt, og du sparer store udgifter til dyre sygemeldinger og fastholder dine medarbejdere samtidig?

Så book foredraget ”Stress er ikke din skyld, men også dit ansvar”.

15.000 har allerede deltaget i foredraget om arbejdsrelateret stress. Foredraget bygger på bogen ”Stress er OGSÅ dit ansvar”, skrevet af Rikke Maj Thauer, foredragsholder, forfatter og indehaver af Thauer Stresscenter.

Netop det, at stress også er den enkeltes ansvar, er en af de vigtigste pointer i forhold til stress. Med den erkendelse får dine medarbejdere både ansvaret for deres egen situation og indblik i, at de altid kan gøre noget. Uanset hvilken situation de er i.

Lærer at forebygge egen stress

På foredraget lærer medarbejderne, hvad stress er, og hvordan de undgår at blive syge af stress, og de får et indblik i:

  • Hvordan de opdager deres egne stress-symptomer eller tegn på stress hos andre.
  • Hvordan de finder ud af, hvad deres stress bliver udløst af.
  • Hvordan de forebygger stress ved at kende deres eget stressmønster.
  • Hvordan de råber vagt i gevær, hvis de er ramt af stress eller frygter at blive ramt.
  • Hvad der udløser et stress-sammenbrud.
  • Hvad det gør ved et menneske at blive ramt af stress – fysisk og psykisk.

Samtidig lærer de at bruge to af vores mest effektive og populære stressforebyggelsesværktøjer, ANTISTRESS-dagbogen og min butik/din butik.

Når de løbende skriver i ANTISTRESS-dagbogen, får de et rigtig godt indblik i, hvad der belaster dem. Den viden kan de fremover bruge til at navigere efter, hvad der giver dem energi og motiverer dem, og hvad der har den modsatte effekt. Det alene er supereffektivt både i forhold til at forebygge stress eller at håndtere stress, hvis man er udbrændt.

Og metoden er så simpel, at medarbejderne kan bruge den umiddelbart efter foredraget.

ANTISTRESS-dagbogen

Antistress dagbogen
min butik - din butik
Client Logo
Adserballe og Knudsen HR-konsulent Dianna N. Hansen

"Jeg vil gerne anbefale Rikke til alle, der har behov for at sætte stress og stressforebyggelse på dagsordenen, og som vægter konkrete værktøjer frem for floffy fyldord med høje lixtal.

Uanset, hvor man er som virksomhed i processen med at sætte stress på dagsordenen, så vil Rikke kunne bidrage og medvirke til at skabe værdi sammen med dem."

Client Logo
Finansforbundet Kreds Øst Bestyrelsesmedlem Birgitte Abildgaard

”Tilbagemeldingerne på Rikkes foredrag har været fantastiske. Vores medlemmer har fået konkrete ord og værktøjer som de kan bruge så snart de forlader foredraget.”

Client Logo
Transport- og Boligministeriet HR-chef Erling H. Wulff

”Rikke holdte et foredrag om stress for ministeriets ansatte, hvilket betød, at alle blev mere opmærksomme på de tidlige symptomer på stress. I dag oplever vi, at flere ansatte henvender sig til HR for at få hjælp i tide.”

Client Logo
HK Danmark Kursuskoordinator Pia Trøigaard Jakobsen

”Før jeg kendte til Rikkes foredrag og værktøjer, oplevede jeg, at det kunne være voldsomt at stå med stressede medlemmer.

Nu er min berøringsangst i forhold til stress er faldet, og de værktøjer, jeg formidler, kan medlemmerne bruge direkte i hverdagen. Det uoverskuelige er blevet overskueligt.”

Client Logo
Region Sjælland IT-Funktionschef Bettina Mattson

”Vi har haft flere stress-sygemeldte medarbejdere, og ønskede at håndtere det bedre end tidligere. Rikke er god til dialog, og hendes viden og koncept er relevant for både TR, AMT, HR og for ledere. Jeg anbefaler hende i hele mit netværk.”

Client Logo
Timesystems A/S HR- og Teamleder Puk Lysell Selnø

”Selvom vi har en stresspolitik, blev vi opmærksomme på, at vi ikke løbende har fået talt sammen om, hvordan vi bedst hjælper og støtter hinanden. Det gav foredraget os et fornyet fokus på.

Rikke var god til at inddrage medarbejderne i foredraget. Alle kan være med og vi fik tid til at tale og sparre med hinanden undervejs.”

Client Logo
A/S Zolutions - Art & Design Regnskabschef Jette Frydkjær

”Der har været mange positive tilbagemeldinger på foredraget. Vores medarbejdere har efterfølgende talt meget om indholdet i konkrete situationer. De føler, de kan bruge ting fra foredraget i dagligdagen.

Det var et levende foredrag, hvor der både var dialog blandt de tilhørende og mellem Rikke og salen. Det var mega godt.”

Vores kunder er bl.a.:

Om foredragsholderen

Stressekspert Rikke Maj Thauer har siden 2012 har drevet Thauer Stresscenter, hvor hun holder foredrag om stress, stresskurser, uddanner stressspecialister på stresscoachuddannelse og behandler mennesker for stress i tæt samarbejde sit team, der består af flere tværfaglige stresseksperter.

Rikke Maj Thauer holder foredrag om stress i hele landet og har hjulpet mere end 150 forskellige danske virksomheder med at gå forrest i kampen mod stress.

I 2019 udgav hun bogen ”Stress er også dit eget ansvar”, som er baseret på research af flere hundrede personlige stressforløb og spørgeundersøgelser blandt stressramte og deres arbejdspladser.

Stresscoaching til virksomheder

Kontakt os om et foredrag til medarbejderne

Når du har spørgsmål til foredrag, så er du velkommen til at kontakte stressekspert Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88, eller du kan skrive til hende på rikke@thauer.dk

Ønsker du en Stressfri Hverdag?

Få adgang til viden om stress, behandling og forebyggelse samt mulighed for at deltage på gratis online foredrag.

Når du får tilsendt vores populære nyhedsbrev, som allerede guider 10.000 tættere på en Stressfri Hverdag, så får du adgang til viden og værktøjer formidlet med ét fokus: Ja, det er muligt at undgå stress! Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik > 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup

Tlf. +45 88 77 60 04
info@thauer.dk