Stresskurser i virksomheden

 

Praksisnære kurser med fokus på at beskytte mod stress og mistrivsel

 

Virksomhedskurser og workshops

 

I Thauer Stresscenter ApS har stressekspert Rikke Maj Thauer igennem en årrække med stor succes, udviklet og afprøvet effektive værktøjer og metoder, for at hjælpe folk ud af stress.Hun er en af de førende praktikere i Danmark og kendt for at gøre formidling af stress og vejen ud af stress simpel, let tilgængelig og ukompliceret.

 

Rikke har opbygget en række kurser, workshops og uddannelser, hvor hun gør sin viden og værktøjer tilgængelige for dig og dine kollegaer. På de forskellige kurser og uddannelser vil du møde en pallette af faglige personer, som har en specialiserede viden indenfor forskellige områder.

 

Kurserne og uddannelserne er alle skræddersyet til at være nærværende, enkle og praksisnære, så du kan anvende din nye viden umiddelbart efter endt kursus.

 

Alle åbne kurser tilbydes også som lukkede hold i virksomheden, og indholdet kan målrettes jeres specifikke behov.

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes gratis introseminar om stress

 

 

 

Kurser

 

1 dags kursus i praktisk stresshåndternig

Masterclass i stressmanagement

Hvordan ruster I Jer som arbejdsplads til at tage vare på medarbejdere som viser tegn på stress eller som går ned med et stresskollaps? På kurset vil du få brugbar viden om stressmanagement og du vil lære metoder til at stoppe stress i tide, samt tage samtalen med en person som er i risikozonen for at udvikle stress.

 

Målgruppe: Ledere, HR Partner/konsulent, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentant, m.fl.

 

 

Læs mere her

 

 

 

3 dages kursus

Professionel førstehjælp mod stress

Flere og flere medarbejdere får ondt i sindet og mister deres arbejdsevne pga. stress og psykisk sygdom. På dette kursus får du konkret viden og værktøjer til at spotte stress eller psykisk sygdom hos dig selv, dine kollager og medarbejdere. Du får primært værktøjer til at hjælpe andre ud af stress, til rette behandling og godt tilbage i job.

 

Målgruppe: Ledere, HR Partner/konsulent, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentant, m.fl.

 

 

Læs mere her

 

 

 

1 dags workshop

Personlig førstehjælp mod stress

Undersøgelser viser at 70 % af alle danskere føler sig stresset på daglig basis, og at hver femte som bliver sygemeldt med stress mister jobbet på grund af stress. Herfor efterspørger flere og flere arbejdsgivere medarbejdere, som kan modstå presset og som har en mental modstandskraft overfor stress,

 … men er det overhovedet mulig, at opbygge en mental modstandskraft overfor stress?

 

Målgruppe: Medarbejdere på alle niveauer som ønsker at forebygge stress.

 

 

Læs mere her

 

 

 

2 dages kursus

Relationer skaber resultater

Når vi har en tillidsfuld relation til hinanden bliver det lettere, at håndtere samtaler om TABU belagte emner som f.eks. stress, psykisk sygdom og personlige forhold. Igennem vores kommunikation kan vi styrke det sociale fællesskab og hæmme stress i virksomheden. På dette kursus lærer du metoder til hvordan du skal kommunikere for at håndtere og forebygge konflikter og stressproblemer, så Jeres arbejdskultur kan blomstre.

 

Målgruppe: Ledere og medarbejdere.

 

 

Læs mere her

 

 

 

2 dages kursus

Psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden

Ca. 20 % af befolkningen har haft symptomer på psykisk sygdom i løbet af et år. Psykisk sygdom er derfor på vej til at blive en af de mest belastende sygdomme for os selv og samfundet. På dette kursus får du konkret viden og værktøjer til at spotte psykisk sygdom og kriser og handle på det du oplever. Du trænes i den svære samtale, så du som leder, kollegaer, AMR repræsentant eller ven kan hjælpe og støtte en person med psykisk sygdom. Kurset er kompetencegivende og du bliver certificeret psykisk førstehjælper fra Psykiatrifonden.

 

Målgruppe: Ledere, HR Partner, HR-konsulent, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentant,  jobkonsulent, socialrådgiver, konsultationssygeplejerske, frontpersonale o.lign.

 

 

Læs mere her

 

 

 

1 dags kursus

Krisehjælp på arbejdspladsen

Hvordan ruster I Jer som arbejdsplads til at tage vare på Jeres medarbejdere, hvis der opstår traumatiske hændelser? På kurset vil du få brugbar viden om krisehåndtering og du vil lære metoder til forberedelse og gennemførelse af de briefing og opmærksomhedspunkter ved kollegaer i krise.

 

Målgruppe: Ledere, HR medarbejdere, AMR og TR som arbejder med arbejdsmiljø og som er en del af virksomhedens beredskabsplaner i forbindelse med voldsomme eller traumatiske hændelser.

 

 

Læs mere her

 

 

 

Interne workshops

Ønsker din virksomhed, at holde en workshop på 3-4 timer kan vi tilbyde afprøvede koncepter, hvor fokus ligger på at du kan anvende din nye viden umiddelbart efter endt kursus. Kontakt os for yderligere information om indhold på tlf. 61 65 08 88 eller på mail info@thauer.dk.

 

 

 

Kontakt os her

 

 

 

Se priser her