11 DAGES UDDANNELSE Specialist i stress/mental sundhed
Målgruppe: Ledere, HR, AMR, TR, sygedagpengekonsulent, coaches, konsulenter m.fl.
Få evidensbaseret viden og gennemtestet værktøjer til, at behandle stressramte samt igangsætte stresshæmmende tiltag i virksomheden PRIS: 32950,-
Tilmeld dig her
2 dages kursus – Psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden
Målgruppe: HR, arbejdsmiljø, lægepraksis, mentorer, sundhedskonsulenter, selvstændige coaches m.fl.
Få konkret viden og praktiske værktøjer til, at spotte og håndtere psykisk mistrivsel på arbejdspladsen, og lær at tage den personlige samtale om private forhold.
2 dages kursus: PRIS: 6995,-
Tilmeld dig her

Stress kurser

Tag et stress kursus og få evidensbaseret viden og konkrete værktøjer til, at håndtere stress og mistrivsel på arbejdspladsen

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes gratis introseminar

 

 

 

Thauer Stresscenter ApS tilbyder specialiserede kurser inden for praktisk stresshåndtering, psykisk førstehjælp og relationsarbejde. Alle vores kurser har fokus på faktuel og konkret viden samt praktiske værktøjer, som du kan anvende i hverdagen umiddelbart efter endt kursus.

 

Vores stresskurser og uddannelse henvender sig til flere faggrupper og har forskelligt indhold afhængig af, hvilken målgruppe du tilhører. Som udgangspunkt er vores kurser bredt dækkende og du vil blive trænet til at spotte tegn på stress og psykiske sygdomme og lære hvordan du tager snakken om tabubelagte emner på en hensigtsmæssig måde, så du kan afhjælpe mistrivsel og eventuelle sygemeldinger eller langvarige mén kan undgås.

 

Et udvalg af vores kurser udbydes som åbne kurser, hvilket giver dig mulighed for at møde forskellige faggrupper fra private, så vel som offentlige virksomheder samt få tværfaglig sparring på de udfordringer du måtte medbringe til kurset. Alle vores kurser kan bookes som lukkede virksomhedshold og tilrettes specielle ønsker og behov.

 

 

Vores åbne kurser har max. 20 deltagere og vi forbeholder os ret til at udsætte kurser med mindre end 10 deltagere. Du vil i så fald få en tilsvarende plads på et kursus med en senere opstartsdato. (Se i øvrigt vores handelsbetingelser)