Sådan styrker du trivsel og forebygger stress blandt medarbejdere/kolleger 

 

Rikke Maj Thauer er førende stress-ekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Som foredragsholder er Rikke kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stress-håndtering (forebyggelse), og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

Til daglig ejer og driver hun Thauer Stresscenter, der bl.a. laver analyser over de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen. Svarene taler deres eget tydelige sprog, det handler i bund og grund om manglende prioritering, viden om stress, kommunikation og at ledere ikke har konkrete værktøjer og ikke er klædt på til at forstå, hvordan stress kan forebygges hos den enkelt medarbejder i hverdagen.

 

Analysen peger ligeledes i retning af, at mange ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, TR, HR m.fl. i både den private og offentlige sektor, efterlyser helt lavpraktiske værktøjer til at spotte stress og mistrivsel, tage den ”bløde” dialog og forebygge stress i en travl hverdag.

 

 

 

Hvad siger andre om foredraget?

“Flot, at et foredrag kan give så konkrete værktøjer – jeg får lyst til mere, fordi det virker meningsgivende og relevant for min hverdag.”

Marianne – Leder

 

“Virkelig godt og godt formidlet. Jeg vil helt sikkert anbefale foredraget, som giver gode praktiske og let anvendelige metoder.”

Jon – Socialrådgiver

 

“Mange flere burde få denne viden. Det virker overskueligt at forebygge, når værktøjerne er så enkle.”

Rikke – Psykoterapeut

 

“Et super foredrag med en levende og engageret foredragsholder der formidler et svært stof, så alle kan være med. ”

Anne – Leder

 

“Super godt og informativt. Det satte virkelig tanker i gang.”

Tom – Indkøbsansvarlig

 

“God relevant info på tværs af ledere, arbejdsmiljø og medarbejdere. Der er info til alle niveauer i virksomheden.”

Søren – Arbejdsmiljørepræsentant

 

 

 

Hvad handler foredraget om?

Når det er nemt for den enkelte leder og kollega at spotte tegn på stress, at tage samtalen om stress og psykisk mistrivsel samt benytte enkle værktøjer til at hjælpe med at forebygge stress, så sker der noget med stress-niveauet på arbejdspladsen.

 

Kom med til et inspirerende foredrag og bliv klogere på:

 

 

Hvad koster et foredrag på 2 timer til arbejdspladsen?

Prisen for dette foredrag uden tilretning er 12.500,- ekskl. moms og transportudgifter, og deltagerantallet er ubegrænset.

 

Ved flere foredrag til samme arbejdsplads på forskellige lokationer, falder prisen til 10.000,- ekskl. moms og transportudgifter pr. foredrag.

 

Foredraget kan, mod merbetaling tilrettes virksomhedens behov og udvides med en workshop eller laves til en hel kursusdag.

 

Du er velkommen til at ringe til stress-ekspert Rikke Maj Thauer på tlf. 6165 08 88 eller skrive en mail til rikke@thauer.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for flere informationer.