Sådan forebygger, spotter og håndtere du stress hos dig selv og andre!

 

Rikke Maj Thauer er førende stress-ekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Hun har i 2018 haft over 3.000 tilmeldte til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stress-håndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

 

Rikke har de seneste 7 år lavet research af flere hundrede personlige stress-forløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkommer primo februar 2019. 

 

 

 

Hvad siger andre om foredraget?

“Rikke er jordnær, autentisk, ligefrem som foredragsholder, og så har hun humor :o)”

Michael – Leder

 

“Super godt og meget lærerigt. Virkelig en aha at få så konkret viden om, hvad stress i virkeligheden er og, hvad det gør ved os mennesker.”

Lene, Pædagog

 

“Helt nede på jorden, ligetil og tillidsvækkende foredragsholder, der var god til at give nogle konkrete redskaber i stedet for kun at analysere.”

Lone, Leder

 

“Fantastisk foredrag – Rikke fik mig til at tage et valg, som jeg længe har tænkt over. Hun er veltalende og ved utrolig meget om stress.”

John, Buschauffør

 

“Virkelig godt – glad for jeg kom. Der var meget brugbar og konkret viden lige til at bruge i min hverdag, både til mig selv og overfor medarbejdere.”

Karen, HR

 

 

 

Hvad handler foredraget om?

Alt for mange rammes af stress. Undersøgelser viser at 70 % af alle danskere føler sig stresset på daglig basis og det kan have store omkostninger både for den enkelte og arbejdspladsen.

 

 

Kom med til et inspirerende foredrag og bliv klogere på:

 

 

Hvad koster et foredrag på 2 timer til arbejdspladsen?

Prisen for dette foredrag uden tilretning er 12.500,- ekskl. moms og transportudgifter, og deltagerantallet er ubegrænset.

 

Ved flere foredrag til samme arbejdsplads på forskellige lokationer, falder prisen til 10.000,- ekskl. moms og transportudgifter pr. foredrag.

 

Foredraget kan, mod merbetaling tilrettes virksomhedens behov og udvides med en workshop eller laves til en hel kursusdag.

 

Du er velkommen til at ringe til stress-ekspert Rikke Maj Thauer på tlf. 6165 08 88 eller skrive en mail til rikke@thauer.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for flere informationer.