Gratis inspirationsforedrag om vores stress-uddannelse med certificering

 

Lær at hjælpe andre med at forebygge og håndtere stress!

 

En analyse foretaget af Thauer Stresscenter viser, at nogle af de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen skyldes manglende prioritering, viden, værktøjer, kommunikation og at ledere ikke er klædt på til at forstå hvordan stress kan forebygges i praksis.

 

Mange oplever, at der bliver mere og mere travlt, at kravene stiger løbende og at mange ikke er i stand til at prioritere, hvad der er vigtigt, både på arbejde og i privatlivet.

 

 

Mærker du genkendelse, når jeg siger:

 

 

Kom med til dette gratis inspirationsforedrag og går derfra med indblik i:

 

Al undervisning hos Thauer Stresscenter er bygget op omkring tankegangen med psykisk førstehjælp. Vi tror på, at fremtidens arbejdsmarked vil klare sig bedre, når det bliver lige så almindeligt som fysisk førstehjælp og du vil høre om, hvorfor vores erfaringsbaseret program på uddannelsen, der tager udgangspunkt i stressforskning, skaber resultater!

 

Foredragsholderne

Rikke Maj Thauer, der er stressekspert med speciale inden for stress og psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i virksomheden.

 

Ellen Boesen, der er Cand. Psych. og Ph.d. med speciale indenfor stress, angst og depression. Ellen har over 25 års erfaring, som autoriseret psykolog bl.a. med specialer indenfor krise- og traumehåndtering samt supervision. Hun har taget flere efteruddannelsesforløb indenfor mindfulness, og har en bred viden indenfor psykologi og arbejdspsykologiske problemstillinger.

 

 

Målgruppe

Dig som arbejder inden for HR, ledelse, arbejdsmiljø samt rådgivning og behandling om stress og trivsel, enten som selvstændig konsulent eller internt i en privat eller offentlig virksomhed.

 

 

Inspirationsforedraget afholdes tirsdag 27. november 2018 kl. 17:00 – 19.00 i:

 

 

World Trade Center

Borupvang 3

2750 Ballerup

 

 

Du kan tilmelde dig gratis (så længe der er ledige billetter) her:

 

 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes gratis inspirationsforedrag

 

 

Du er velkommen til at invitere en ven eller kollega med. De skal også blot tilmelde sig via linket.

 

Ved at tilmelde dig et af vores gratis event bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev med mere inspiration om stress og psykisk førstehjælp. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Vi behandler alle dine data i henhold til persondataforordningen. Læs mere om vores privatlivspolitik her >>>