Sådan forebygger, spotter og håndtere du stress hos dig selv og andre!

 

Rikke Maj Thauer er førende stress-ekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Hun har i 2018 haft over 3.000 tilmeldte til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stress-håndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

 

Rikke har de seneste 7 år lavet research af flere hundrede personlige stress-forløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkommer primo februar 2019. 

 

 

 

Hvad siger andre om foredraget?

“Rikke er jordnær, autentisk, ligefrem som foredragsholder, og så har hun humor :o)”

Michael – Leder

 

“Super godt og meget lærerigt. Virkelig en aha at få så konkret viden om, hvad stress i virkeligheden er og, hvad det gør ved os mennesker.”

Lene, Pædagog

 

“Helt nede på jorden, ligetil og tillidsvækkende foredragsholder, der var god til at give nogle konkrete redskaber i stedet for kun at analysere.”

Lone, Leder

 

“Fantastisk foredrag – Rikke fik mig til at tage et valg, som jeg længe har tænkt over. Hun er veltalende og ved utrolig meget om stress.”

John, Buschauffør

 

“Virkelig godt – glad for jeg kom. Der var meget brugbar og konkret viden lige til at bruge i min hverdag, både til mig selv og overfor medarbejdere.”

Karen, HR

 

 

 

Hvad handler foredraget om?

Alt for mange rammes af stress. Undersøgelser viser at 70 % af alle danskere føler sig stresset på daglig basis og det kan have store omkostninger både for den enkelte og arbejdspladsen.

 

 

Kom med til et inspirerende foredrag og bliv klogere på:

 

 

Hvad koster et foredrag på 2 timer til arbejdspladsen?

Prisen for dette foredrag er 12.500,- ekskl. moms og transportudgifter, og deltagerantallet er ubegrænset.

 

Ved flere foredrag til samme arbejdsplads på forskellige lokationer, falder prisen til 10.000,- ekskl. moms og transportudgifter pr. foredrag.

 

Foredraget kan, mod merbetaling, udvides med en workshop eller laves til en hel kursusdag.

 

Du er velkommen til at ringe til stress-ekspert Rikke Maj Thauer på tlf. 6165 08 88 eller skrive en mail til rikke@thauer.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for flere informationer.