Stress er sundt – i moderate mængder!

Gennem Thauer Stresscenter ApS har jeg siden 2011 haft mennesker i stressbehandling. Jeg har gennem mine foredrag, kurser og uddannelser undervist flere hundrede ledere og medarbejdere til at forebygge, spotte og håndtere stress hos sig selv og andre og gennem tiden, har jeg høstet mange erfaringer, lavet research og undersøgelser ift., hvad der hurtigst får et menneske ud af stress og tilbage på arbejdet igen. Denne viden har jeg nu sammefattet til bogen “Stress er OGSÅ dit eget ansvar”. Læs mere her >

 

 

 

 

De vigtigste pointer for at komme hurtigt ud af stress er:

 

 

 

Den rigtige behandling af stress afkorter sygefravær!

Jeg tror på en helhedsorienteret tilgang til stress, hvor et tværfagligt samarbejde mellem professionelle kan gøre størst muligt gavn for den stressramte. Hvorfor gør jeg det? – fordi jeg har set det virker i praksis!

 

Den korteste vej ud af stress er således ikke terapi, men konkret viden om emnet, værktøjer til livsstilsændringer tilsat en god portion sund fornuft.

 

Jeg tror ikke på, at vi skal fjerne stress, men man kan lære at forholde sig konstruktivt til, hvad der stresser én og tage et personligt ansvar for en ændret adfærd, som skaber et mere afbalanceret liv.

 

Derfor tror jeg også på, at den måde man lever sit liv, skaber grobund for stress, og det er min klareste overbevisning, du gennem den rette rådgivning og støtte samt et personligt ansvar for eget liv kan ændre sin livsstil og niveauet af bekymringer og grublerier, som også kan tage meget af ens mentale og fysiske energi.

 

 

 

Læs mere om helhedsorienteret stressbehandling

 

 

 

 

Velkommen  i Thauer Stresscenter ApS

Rikke Maj Thauer