Helhedsorienteret stressbehandling

 

Helhedsorienteret stressbehandling

 

Baggrunden, for at vi behandler stress ud fra en helhedsorienteret tankegang, er, at vi tror på, at krop og psyke hænger sammen. Når personer får stress, er det ikke kun på grund af ydre omstændigheder. Man belastet også indefra af krav og forventinger til sig selv. Dette gør det svært for rigtig mange at se alvoren i den situation, man står i, og den stressadfærd man har udviklet, som fastholder situationen. For mange bliver det svært at træffe de valg, som kan føre tilbage til et liv i balance samt den beslutning, der kan ændre den uhensigtsmæssige livsstil, som er opbygget.

 

Det centrale i tankegangen bag helhedsorienteret stressbehandling handler først og fremmest om, at få ro på det autonome nervesystem, således at anspændthed afløses af afslapning. Det afgørende, for at en stressbehandling lykkedes, er, at personen opnår et udgangspunkt, hvor man bliver i stand til at restituere, hvilket er en nødvendighed for at kunne arbejde konstruktivt med at løse de problemstillinger, der har medført stressen.

 

Vi har forskellige tilgange i forhold til at berolige dit nervesystem i vores stressbehandling. Det at få en større kropsbevidsthed kan være et effektivt værktøj til at undgå tilbagevendende stress. Vi samarbejder med dygtige behandlere inden for Body-SDS kropsterapi, Mindfulness, hypnose samt forebyggende motion. Fælles for alle behandlingsformerne er, at fokus ligger på at dæmpe produktionen af stresshormoner, med henblik på at få frigivet stresshormoner, genetableret en god søvn og derved evne til at restituere samt at øge selvbevidstheden hos den enkelte.

 

 

Stress er ikke en sygdom, men for meget stress kan gøre dig syg!

 

 

Vores metoder er meget effektive, fordi vi også arbejder med de emotionelle centre i hjernen, således at du opnår en større selvindsigt omkring egne stress-symptomer, hvad som stresser dig, samt udvider dit handlerum i forhold til at gøre noget ved det. Vi har erfaring med, at en større selvbevidsthed skaber hurtige og varige ændringer.

 

Vi tror på, at du med konkret viden om stress samt værktøjer til livstilsændringer kan komme dig og undgå tilbagevendende stress, hvilket ligeledes er et problem for mange tidligere stressramte.

 

 

Alle behandlinger starter med en stress screening, som indeholder følgende elementer:

 

 

Vores stress behandlinger indholder:

 

 

 

Kontakt os om et individuelt stress behandlingsforløb