Sådan kommer din medarbejder ud af stress og vender tilbage til jobbet

Hos Thauer Stresscenter ApS har stressekspert Rikke Maj Thauer siden 2011 lavet stressbehandling i virksomheder. Hun har gennem konkret viden om stress samt værktøjer til håndtering hjulpet flere hundrede mennesker til at kunne navigere i en travl hverdag med henblik på fremadrettet at undgå pres og stress.

 

Rikke tror på en helhedsorienteret tilgang ift. behandling af stress, og hun har de sidste mange år set resultatet af, hvordan et tværfagligt samarbejde mellem professionelle (psykologer, stress-coaches, kropsterapeuter m.fl.) kan hjælpe en medarbejder hurtigere tilbage på jobbet efter en periode med stress.

 

 

Læs mere om helhedsorienteret stressbehandling

 

 

 

 

Få taget temperaturen på medarbejderens stress-niveau

Alle individuelle stressbehandlinger starter med en stress-screening, hvilket bruges til at vurdere om medarbejderen er stresset eller ‘blot har travlt’. Det skal dog på ingen måde underkendes ‘blot at have travlt’, da dette kan blive vejen til langvarig og alvorlig stress, som kan resultere i en sygemelding. Men får medarbejderen den rette hjælp og støtte på et tidligt tidspunkt, kan den skadelige stress undgås.

 

 

Læs mere om stress-screening

 

 

 

 

Hvorfor vælge individuel stressbehandling til en medarbejder?

 

 

Læs, hvad andre siger om samarbejdet

 

 

 

 

Hvordan er individuel stressbehandling opbygget?

Behandlingsforløbet er designet 100% til din medarbejder og vedkommendes nuværende situation. Fokus i forløbet er at tilrettelægge den behandling, som får din medarbejder hurtigst muligt tilbage på jobbet. Der indgår ikke terapi i forløbet, da terapi kan få stress-niveauet hos din medarbejder til at stige og forlænge en evt. sygemelding.

 

Samtalerne har fokus på, at din medarbejder:

 

Samtalerne har også fokus på, at du som leder (HR):

 

 

Hvad koster individuel stressbehandling?

Alle individuelle stressbehandlinger starter med en stress-screening, hvilket bruges til at vurdere, om din medarbejder er presset eller stresset. 

Varighed er 90 min. og en screening koster 2.995,- 

 

 

 

Behandlingspakke – vores mest solgte!

Dette individuelle forløb henvender sig til medarbejdere, der viser tydelige tegn på stress eller er sygemeldt fra jobbet på grund af stress. 

 

I denne løsning medfølger:

PRIS: 12.995,-

 

 

 

 

Indslusningspakke

Få en vellykket indslusning til din medarbejder, hvor du er med på sidelinjen.

 

I denne løsning medfølger:

Pris: 8.995 kr. ekskl. moms.

 

 

 

 

Hvad koster supplerende samtaler? (60 min.)

 

 

 

 

Hvad er betalingsbetingelserne?

Der afregnes ved bestilling af forløbet og med en betalingsfrist på 7 dage. Alle priser er ekskl. moms og evt. transportudgifter i forbindelse med hjemmebesøg. Transportudgifter afregnes efter statens takster.

 

 

 

 

Hvem behandler stress hos din medarbejder?

Vi vægter en kvalificeret og høj faglighed, og derfor vil stress-behandlingen blive varetaget af stress-ekspert Rikke Maj Thauer eller vores psykolog med speciale i stress, angst og depression Ellen Boesen. I visse situationer henvises der i forløbet til samarbejdspartnere indenfor kropsterapi og hypnose, men altid med det formål at afkorte behandlingsforløbet og en evt. sygemelding.

 

 

 

 

Hvor afholdes stressbehandlingen?

Alle individuelle behandlingsforløb afholdes hos:

 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center

Borupvang 3

2750 Ballerup

 

 

 

 

Hvordan booker du en tid til din medarbejder?

Du kan booke en tid ved at sende en mail til stressekspert Rikke Maj Thauer på rikke@thauer.dk eller ringe på tlf. 61 65 08 88, og så bliver du kontaktet personligt.