Din personlige ANTISTRESS dagbog

Et af mine vigtigste værktøjer, til dig der gerne vil ud af stress, er ANTISTRESS dagbogen. Jeg opfandt dagbogen for knap 5 år siden, og sidenhen har en del af mine klienter været med til at udvikle på dagbogen, og den er nu blevet super enkel og let at anvende.

 

Værktøjet er baseret på at du skal lave en selvvurdering på daglig basis. Ved at du får et visuelt overblik over din søvn samt udviklingen af dine belastninger i løbet af dagen, opnår du først og fremmest en bevidsthed om, hvilken livsstil, hvilke situationer og hvilke mennesker der evt. skaber stress i dit liv. Dette giver dig mulighed for, at kunne stoppe en negativ udvikling og helt konkret arbejde på at finde løsninger og se muligheder ift. at reducere dit stress-niveau i hverdagen.

 

 

 

Hvad kan ANTISTRESS dagbogen hjælpe dig med?

Værktøjet kan gøre dig bevidst om, hvilken livsstil du fører til daglig og vise dig, at når du tager dig selv alvorligt og gør de rigtige ting, så falder din belastning og dine stress-symptomer forsvinder af sig selv!

 

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne bestille dagbogen

 

 

 

ANTISTRESS dagbogen kan over tid, vise dig følgende:

 

Jeg anbefaler, at du fører ANTISTRESS dagbogen i min. 9 uger for at du kan få tilstrækkelig med viden (data) om dig selv, ift. at lave den livsstilsændring som skal til for, at du kan opretholde en god balance på daglig basis.

 

 

 

De 9 uger opdeles således:

 

Se, hvordan stress-niveauet udviklede sig over 9 uger i denne video, hos en af mine tidligere klienter.

 

 

 

 

Sådan bestiller du ANTISTRESS dagbogen

Ønsker du at bestille dagbøger til dig selv eller dine nærmeste (teenager, partner, venner, kolleger), så kan du gøre dette nedenfor (ved et enkelt klik på knappen).

 

 

Ja tak, jeg vil gerne bestille dagbogen

 

 

 

Priser for dagbogen

Priserne er for privatpersoner og ekskl.  forsendelse.

 

Efter du har bestilt og betalt, kan der gå op til 7 hverdage før du modtager dine dagbøger.

 

Har du spørgsmål til dagbogen eller til bestilling, så kan du kontakte mig på tlf. 31 65 08 94 eller skrive på post@thauer.dk.