For dig der vil ud af stress
– én gang for alle!

Et personligt stressforløb (stressbehandling) hjælper dig til sikkert at komme ud af stress, og undgå stress i fremtiden. Du bliver klogere på, hvordan du fremadrettet opretholder en sund balance – både privat og på jobbet, og du  får praktiske og enkle værktøjer, du kan anvende direkte i din dagligdag.

 

 

 

Hvorfor vælge et personligt stressforløb?

 

 

 

Hvad siger andre?

”Rikke er en meget erfaren stressekspert og vedholdende på mine vegne. Hun viser en ægte interesse for ens situation og progression. Rikke kan se situationer fra mange perspektiver, og derfor er hendes råd brugbare.” Martin, IT-Chef

 

”Rikke har givet mig nogle effektive værktøjer til at komme ovenpå efter mit stresskollaps. Jeg har nu et “værktøjsbælte”, som jeg kan have med mig fremover og jeg er blevet opmærksom på, hvilke stressorer der påvirker mig.” Lene, HR-medarbejder

 

“Det at føre en ANTISTRESS dagbog har givet mig en daglig refleksion. Jeg har fået en større bevidsthed på, at når jeg gør de rigtige ting i hverdagen, så har det en stor effekt på mit stressniveau.” Henrik, Salgschef

 

 “Min forståelse for egen situation er i dag større. Jeg har fundet ud af, hvordan jeg adskiller stressfaktorer i privatlivet fra dem på jobbet. Min viden om, hvordan jeg retter op på ting i mit liv, er generelt vokset.” Heidi, Socialrådgiver

 

 

Læs, hvad andre siger

 

 

 

 

Startpakken – min mest solgte!

Dette personlige stressforløb henvender sig til dig, der viser tydelige tegn på stress eller er sygemeldt fra jobbet på grund af stress. 

 

 

INDHOLD

PRIS: 6.950,-

 

(Du kan OGSÅ betale dit personlige stressforløb i 5 rater á 1390,-. Denne mulighed kan du vælge, når du bestiller startpakken.)

 

 

Bestil din startpakke her

 

 

 

 

Enkelt sessioner

Ønsker du afklaring, eller har du spørgsmål til din nuværende situation, så kan du også bestille enkelt sessioner på 90 min.

 

PRIS: 1.500,-

 

 

 

 

Hvordan booker jeg en tid?

Efter du har bestilt din startpakke, sender  du en mail til Rikke Maj Thauer på rikke@thauer.dk, og så bliver du kontaktet personligt, hvor vi aftaler tid til din første samtale.

 

 

 

 

Hvordan er et personligt stressforløb opbygget?

Behandlingsforløbet bliver designet til dig personligt, ud fra den situation du står i her og nu. Vi mødes med jævne mellemrum og samtalerne har typisk en varighed på 60-90 min.

 

Samtalerne har fokus på at:

 

 

Hvem behandler dig for stress?

Jeg vægter en kvalificeret og høj faglighed og derfor vil stressbehandlingen blive varetaget af mig selv, eller af vores psykolog med speciale i stress, angst og depression Ellen Boesen.

 

I visse situationer kan der i forløbet også henvises til samarbejdspartnere indenfor kropsterapi og hypnoterapi.

 

 

 

 

 

Hvor afholdes det personlige stressforløb?

Alle personlige stressbehandlinger afholdes i:

 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center

Borupvang 3

2750 Ballerup