www.thauer.dk_Stressekspert Rikke Maj Thauer

 

Personlig ANTI-Stress behandling

 

Vi arbejder grundlæggende ud fra den antagelse, at du gennem viden, værktøjer og støtte kan lære at navigere udenom stress i dit liv – for altid!

 

 

 

Prøv vores GRATIS stresstest

 

 

 

Vores erfaring har lært os, at de vigtigste elementer i en effektiv stress behandling handler om, at du får:

 

 

 

Individuel ANTI-Stress behandling – ONLINE

 

Thauer Stresscenter ApS har udviklet 2 ANTI stressbehandlingsforløb på 8 uger. Ét til mænd og ét til kvinder. Disse har til formål, at behandle stress på et tidligt stadie samt at forebygge udvikling af stress.

 

Såfremt du oplever dig mere alvorligt stressramt, henviser vi til et behandlingsforløb med personlig kontakt (se nedenfor).

 

 

 

Online ANTI-stressforløb: Lær at komme ud af stress på 8 uger!

 

 

 

Individuel ANTI-stress behandling med personlig kontakt

 

Du vil møde behandlere med en oprigtige interesse for din livssituation, og det er meget vigtigt for os, at du hurtigst muligt kommer ud af din stress, og genfinder energi til at opretteholde en god balance efterfølgende.

 

Vi vægter en kvalificeret og høj faglighed og derfor vil din stressbehandling blive varetaget af certificerede stress-specialister og psykologer med speciale i stress, angst og depression, samt i visse situationer kan også henvises til kropsterapi, mindfulness, hypnose eller forebyggende motion.

 

 

Det vigtigste for os i samarbejdet, er at gøre dig bevidst om:

 

 

Hvad koster det?

 

 

 

Hvordan forløber det?

 

I et individuelt forløb arbejder vi på at reducere dit stressniveau således, at du får en bedre søvn. Du får også en bevidsthed omkring, hvad du kan gøre når “noget” presser dig.

 

Det, at få enkle og konkrete værktøjer til, hvordan du kan ændre vaner både privat og på jobbet gør, at rigtig mange kommer sig hurtigt af deres stress og ligeledes undgår tilbagevendende stress.

 

Dit forløb starter med en stress-screeningen, hvor du får vurderet dit belastningsniveau og herefter fastsættes forløbets længde. En stress-screening indeholder følgende delelementer:

 

 

Hvad kan dit udbytte blive?

 

 

 

Kontakt os om et personligt ANTI-Stress forløb