Stress er sundt – i moderate mængder!

Gennem Thauer Stresscenter ApS har jeg siden 2011 haft mennesker i stress-behandling. Jeg arbejdet med flere hundrede ledere, medarbejdere og private, og jeg har klædt dem på til at kunne håndtere og navigere i en travl hverdag med henblik på at undgå pres og stress. I gennem tiden har jeg høstet mange erfaringer og lavet research ift., hvad der hurtigst får et menneske ud af stress og tilbage på arbejdet igen.

 

 

De vigtigste pointer for at komme hurtigt ud af stress er:

 

Mit motto er: Det skal være enkelt at komme af med stress, og det handler om at få mest mulig effekt ud af mindst mulig indsats!

 

 

 

Helhedsorienteret stressbehandling afkorter sygefravær!

Jeg tror på en helhedsorienteret tilgang til stress, hvor et tværfagligt samarbejde mellem professionelle kan gøre størst muligt gavn for den stressramte. Hvorfor gør jeg det? – fordi jeg har set det virker i praksis!

 

Den korteste vej ud af stress er således konkret viden om emnet, værktøjer til livsstilsændringer tilsat en god portion sund fornuft.

 

Jeg tror ikke på, at vi skal fjerne stress, men man kan lære at forholde sig konstruktivt til, hvad der stresser én og tage et personligt ansvar for en ændret adfærd, som skaber et mere afbalanceret liv.

 

Derfor tror jeg også på, at den måde man lever sit liv, skaber grobund for stress, og det er min klareste overbevisning, at man gennem den rette rådgivning og støtte samt et personligt ansvar for eget liv kan ændre sin livsstil og niveauet af bekymringer og grublerier, som også kan tage meget af ens mentale og fysiske energi.

 

 

 

Hvad er helhedsorienteret stressbehandling?

 

 

 

 

 

Velkommen til Thauer Stresscenter ApS

Rikke Maj Thauer