Den personlige ANTISTRESS dagbog

Et af mine vigtigste værktøjer, til mennesker der gerne vil ud af stress, er ANTISTRESS dagbogen. Jeg opfandt dagbogen for knap 5 år siden, og sidenhen har en del af mine klienter været med til at udvikle på dagbogen, og den er nu blevet super enkel og let at anvende.

 

Værktøjet er baseret på at man skal lave en selvvurdering på daglig basis. Ved at man får et visuelt overblik over sin søvn samt udviklingen af sine belastninger i løbet af dagen, opnår man først og fremmest en bevidsthed om, hvilken livsstil, hvilke situationer og hvilke mennesker der evt. skaber stress i ens liv. Dette giver personen mulighed for, at kunne stoppe en negativ udvikling og helt konkret arbejde på at finde løsninger og se muligheder ift. at reducere sit stress-niveau i hverdagen.

 

 

 

Hvad kan ANTISTRESS dagbogen hjælpe med?

Værktøjet kan gøre en medarbejder/klient bevidst om, hvilken livsstil vedkommende fører til daglig og vise, at når man tager sig selv alvorligt og gør de rigtige ting, så falder belastningen og stress-symptomerne forsvinder af sig selv!

 

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne bestille ANTISTRESS dagbogen

 

 

 

ANTISTRESS dagbogen kan over tid, vise følgende:

 

Jeg anbefaler, at man fører ANTISTRESS dagbogen i min. 9 uger for at få tilstrækkelig med viden (data) om sig selv, ift. at lave den livsstilsændring som skal til for, at man kan opretholde en god balance på daglig basis.

 

 

 

De 9 uger opdeles således:

 

Se, hvordan stress-niveauet udviklede sig over 9 uger i denne video, hos en af mine tidligere klienter.

 

 

 

 

Sådan bestiller du ANTISTRESS dagbogen

Ønsker du at bestille dagbøger til dig selv eller dine kolleger og medarbejdere, så kan du gøre dette nedenfor (ved et enkelt klik på knappen).

 

 

Ja tak, jeg vil gerne gå direkte til bestilling af dagbøger

 

 

 

Priser for dagbogen

Priserne er for virksomheder og ekskl. moms og evt. forsendelse.

 

Efter du har bestilt og betalt, kan der gå op til 7 hverdage før du modtager dagbøgerne.

 

Har du spørgsmål til dagbogen eller ønsker du at bestille et større parti af ANTISTRESS dagbøger, så kan du kontakte min personlige assistent Jane Bradtberg på tlf. 31 65 08 94 eller skrive på post@thauer.dk.