Individuel stress-behandling

 

Hvorfor vælge individuel stress-behandling til en medarbejder?

 

 

Hvordan er individuel stress-behandling opbygget?

Behandlingsforløbet er designet 100% til din medarbejder og vedkommendes nuværende situation. Fokus i forløbet er at tilrettelægge den behandling, som får din medarbejder hurtigst muligt tilbage på jobbet. Der indgår ikke terapi i forløbet, da terapi kan få stress-niveauet hos din medarbejder til at stige og forlænge en evt. sygemelding.

 

Samtalerne har fokus på, at din medarbejder:

 

Samtalerne har også fokus på, at du som leder (HR):

 

 

Hvad koster individuel stress-behandling?

Alle individuelle stress-behandlinger starter med en stress-screening, hvilket bruges til at vurdere, om din medarbejder er presset eller stresset. Varighed er 90 min. og en screening koster 2500,- 

 

 

 

Læs mere om stress-screening

 

 

Startpakke – vores mest solgte!

Dette individuelle forløb henvender sig til medarbejdere, der viser tydelige tegn på stress eller er sygemeldt fra jobbet på grund af stress. 

 

INDHOLD

PRIS: 15000,-

 

 

 

Hvad koster supplerende samtaler? (90 min.)

 

 

 

Hvad er betalingsbetingelserne?

Der afregnes ved bestilling af forløbet og med en betalingsfrist på 7 dage. Alle priser er ekskl. moms og evt. transportudgifter i forbindelse med hjemmebesøg. Transportudgifter afregnes efter statens takster.

 

 

 

Hvem behandler stress hos din medarbejder?

Vi vægter en kvalificeret og høj faglighed, og derfor vil stress-behandlingen blive varetaget af stress-ekspert Rikke Maj Thauer eller vores psykolog med speciale i stress, angst og depression Ellen Boesen. I visse situationer henvises der i forløbet til samarbejdspartnere indenfor kropsterapi og hypnose, men altid med det formål at afkorte behandlingsforløbet og en evt. sygemelding.

 

 

 

Hvor afholdes stress-behandlingen?

Alle individuelle behandlingsforløb afholdes hos:

 

Thauer Stresscenter ApS

World Trade Center

Borupvang 3

2750 Ballerup

 

 

 

Hvordan booker du en tid til din medarbejder?

Du kan booke en tid ved at sende en mail til stress-ekspert Rikke Maj Thauer på rikke@thauer.dk eller ringe på tlf. 61 65 08 88, og så bliver du kontaktet personligt.

 

 

 

Det vigtigste for os er, at gøre din medarbejder bevidst om: