Helhedsorienteret stressbehandling

Individuel stressbehandling

Gennem Thauer Stresscenter ApS har jeg siden 2012 arbejdet med stressbehandling til stressramte mennesker og klædt dem på til, at kunne håndtere og navigere i en travl hverdag med henblik på, at undgå pres og stress.

 

Jeg tror på en helhedsorienteret tilgang til stress, hvor et tværfagligt samarbejde mellem fagligheder kan gøre størst muligt gavn for den stressramte. Den korteste vej ud af stress er således konkret viden om emnet, værktøjer til livsstilsændringer tilsat en god portion sund fornuft.

 

 

Behandling af stress

Vi kan ikke fjerne stress, men vi kan lære at forholde os konstruktivt til hvad der stresser én og tage et personligt ansvar for en ændret adfærd, som skaber et mere afbalanceret liv.

 

Derfor tror jeg også på, at den måde man lever sit liv, skaber grobund for stress og det er min klareste overbevisning at, man gennem den rette rådgivning og støtte samt et personligt ansvar for eget liv, kan ændre sin livsstil og niveauet af bekymringer og grublerier, som også kan tage meget af ens mentale og fysiske energi.

 

 

 

Hvad er helhedsorienteret stressbehandling?

 

 

 

De vigtigste indsigter i mine ANTI-stressmetoden handler om  at gøre klienten bevidst om:

 

 

 

Det skal være enkelt at komme af med stress, og det handler om, at få mest mulig effekt ud af mindst mulig indsats!

 

 

Velkommen til Thauer Stresscenter ApS

Rikke Maj Thauer

 

 

 

 

 

 

Kontakt os om et individuelt ANTISTRESS forløb