Stress behandling til medarbejdere

I Thauer Stresscenter ApS har stress-ekspert Rikke Maj Thauer siden 2011 hjulpet mange virksomheder med at få stress-ramte medarbejdere godt tilbage på jobbet igen. Hun har gennem konkret viden om stress samt værktøjer til håndtering hjulpet flere hundrede mennesker til at kunne navigere i en travl hverdag med henblik på fremadrettet at undgå pres og stress.

 

Rikke tror på en helhedsorienteret tilgang ift. behandling af stress, og hun har de sidste mange år set resultatet af, hvordan et tværfagligt samarbejde mellem professionelle (psykologer, stress-coaches, kropsterapeuter m.fl.) kan hjælpe en medarbejder hurtigere tilbage på jobbet efter en periode med stress.

 

 

 

Læs mere om helhedsorienteret stress-behandling

 

 

 

Få taget temperaturen på medarbejderens stress-niveau

Alle individuelle stress-behandlinger starter med en stress-screening, hvilket bruges til at vurdere om medarbejderen er stresset eller ‘blot har travlt’. Det skal dog på ingen måde underkendes ‘blot at have travlt’, da dette kan blive vejen til langvarig og alvorlig stress, som kan resultere i en sygemelding. Men får medarbejderen den rette hjælp og støtte på et tidligt tidspunkt, kan den skadelige stress undgås.

 

 

 

Læs mere om 1:1 stress-behandling