Individuel stressbehandling

Gennem Thauer Stresscenter ApS har jeg siden 2012 arbejdet med behandling af stressramte mennesker og klædt dem på til, at kunne håndtere og navigere i en travl hverdag med henblik på, at undgå pres og stress.

 

Jeg tror på en helhedsorienteret tilgang til stress, hvor et tværfagligt samarbejde mellem professionelle kan gøre størst muligt gavn i behandling, men også i forebyggelsesarbejdet. Min erfaring fortæller mig, at den korteste vej ud af stress er således konkret viden om emnet, værktøjer til livsstilsændringer tilsat en god portion sund fornuft.

 

 

 

Hvad er helhedsorienteret stressbehandling?

 

 

 

De vigtigste pointer i mine ANTISTRESS metoder er at skabe bevidsthed om:

 

 

Forebyggelse og behandling af stress

 

Vi kan ikke fjerne stress, men vi kan lære at forholde os konstruktivt til hvad der stresser én og tage et personligt ansvar for en ændret adfærd, som skaber et mere afbalanceret liv.

 

Derfor tror jeg også på, at den måde man lever sit liv, skaber grobund for stress og det er min klareste overbevisning at, man gennem den rette rådgivning og støtte samt et personligt ansvar for eget liv, kan ændre sin livsstil og niveauet af bekymringer og grublerier, som også kan tage meget af ens mentale og fysiske energi.

 

Det skal opleves enkelt at forebygge og komme af med stress!

 

 

Velkommen til Thauer Stresscenter ApS

Rikke Maj Thauer

 

 

 

Kontakt os om et individuelt stress behandlingsforløb