Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre!

– et online kursus til dig der vil selv!

Dette online kursus hjælper dig til at forstå dine reaktionsmønstre, viser hvordan du kan komme ud af stress og blive klogere på, hvordan du fremadrettet opretholder en sund balance i din hverdag. Du får praktiske og enkle værktøjer, du kan anvende direkte i din hverdag.

 

 

 

Online kurset er for dig som:

 

 

(Online kurset henvender sig både til kvinder og mænd)

 

 

 

Hvad siger andre om online kurset?

“Jeg har god effekt at dit 8 ugers online kursus synes jeg, og har jo nok konstateret at jeg ER stresset – og nok mere end jeg lige havde regnet med.”

Mand på 47 år.

 

“Jeg synes at jeg får arbejdet godt med kurset, og tror på at jeg kan finde løsningerne selv, via dine værktøjer. Synes det lærer mig at prioritere godt, tage pauser samt fokusere på det der godt for MIG.” 

Kvinde på 53 år.

 

 

 

Du kan lære at hjælpe dig selv ud af stress!

Du kan ikke fjerne stress, men du kan lære at forholde dig konstruktivt til hvad der stresser dig og tage et personligt ansvar for en ændret adfærd, som skaber et mere afbalanceret liv.

 

Online kurset er udviklet af stressekspert Rikke Maj Thauer, der siden 2011 har arbejdet med stressramte mennesker og klædt dem på til at kunne håndtere og navigere i en travl hverdag med henblik på at undgå pres og stress. Rikke arbejder ud fra tesen: Den korteste vej ud af stress er konkret viden om emnet, værktøjer til livsstilsændringer tilsat en god portion sund fornuft.

 

Rikke er af den overbevisning, at den måde man lever sit liv, skaber grobund for stress og at man gennem den rette rådgivning og støtte samt et personligt ansvar for eget liv, kan ændre sin livsstil og niveauet af bekymringer og grublerier, som også kan tage meget af ens mentale og fysiske energi.

 

Hendes fokus ligger på stressforebyggelse, men for at kunne forebygge stress i dit liv skal du vide, hvordan du håndterer stress i din hverdag.

 

Online kurset er skabt på baggrund af Rikkes mangeårige erfaring med flere hundrede personlige stress-behandling, spørgeundersøgelser samt hendes faglige viden om stress. Som deltager opnår du indsigt i en lang række gennemtestede værktøjer, der virker i praksis, når du anvender dem i din hverdag.

 

 

 

Hvordan er online kurset opbygget?

Kurset er designet ud fra tankegangen om, at du skal anvende et minimum af tid og få et maksimum af udbytte. Derfor skal du i gennemsnit kun bruge ca. 10 min. pr. dag.

 

For at give dig det bedste udbytte er kurset opbygget over forskningsbaseret viden overført til erfaringsbaseret og konkrete modeller som giver dig mulighed for daglig refleksion, som igen giver dig mulighed for at gå fra en livsstil der skaber stress til en livsstil der opretholder en sund balance i din hverdag.

 

 

 

Kurset strækker sig over 8 uger med et videomodul pr. uge:

 (Du får adgang til det hele på én gang, derfor kan du se det i dit eget tempo.)

 

 

 

Før du starter på kurset …

Jeg anbefaler, at du tager min online stress-test for at finde ud af om du er i målgruppen.

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne prøve en gratis stresstest

 

 

 

 

Start på online kurset allerede i dag, og få adgang med det samme!

Du får øjeblikkelig adgang til det første videomodul: Sæt spot på din stress – lige efter din tilmelding.

Herefter anbefaler jeg at du, i dit eget tempo, gennemføre et nyt modul – dog max. ét pr. uge, i de efterfølgende 7 uger.

 

PRIS: 2.997,- eller 3 rater á 999,-

 

Ønsker du at betale i rater kan du vælge denne mulighed, når du bestiller pakken.

 

 

Bestil online kurset her

 

 

 

Når du tilmelder dig, får du med det samme adgang til et lukket online forum, hvor du i ro og mag kan se videomodulerne (når og hvor det passer dig og i dit eget tempo).

 

Læs mine handelsbetingelser her >

 

 

 

Start på online kurset, når det passer dig!

I 8 moduler får du konkret viden om stress, så du får en større forståelse for hvorfor du har det skidt. Du bliver bevidst om, hvornår nok er nok for dig og hvad du helt konkret kan gøre ved det, både på kort og på lang sigt.

 

Du får enkle værktøjer til at stoppe ubehaget ved stress, som f.eks. kan være kort lunte, dårlig søvn, frustration, uro i kroppen, begyndende koncentrationsbesvær osv.

 

Du får af vide hvad du skal gøre, og hvornår du skal gøre det og bliver ført sikkert gennem en velafprøvet antistress metode – skridt for skridt. Kurset lærer dig samtidig, hvordan du undgår at stress igen og forebygger tilbagevendende stress.

 

 

 

 

Tag en beslutning i dag om at få det bedre og få adgang med det samme til:

 

 

Ja tak, jeg ønsker at gå til bestilling

 

 

 

 

Online kurset er ikke for dig, der:.

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Jeg er allerede i behandlingsforløb hos psykolog, er det så nødvendigt med online kurset?

Du kan nemt følge online kurset sideløbende med din anden behandling, når du er afstresset og begynder at opleve fremgang.

 

Skal jeg involvere andre i min deltagelse?

Der er ingen, der får viden om din deltagelse. Du vælger selv, om du vil involvere dine omgivelser i dit valg om at deltage i online kurset. Vi anbefaler dog, at du er åben overfor dit netværk, da mennesker som får støtte, kommer sig hurtigere.

 

Skal jeg bruge noget til online kurset, som jeg skal ud og købe på forhånd?

Du får adgang til alt, hvad du har brug for på forløbet. Du skal dog have en computer, tablet, telefon eller lign., som du kan bruge til at logge ind i det lukkede forum med materialet.

 

Hvor længe har jeg adgang til online kurset?

Du har adgang til kurset for evigt og kan se videomodulerne, når det passer dig.