Thauer Stresscenter samarbejder med Psykiatrifonden

 

Vi samarbejder med …

 

Thauer Stresscenter samarbejder med forskellige fonde, virksomheder og  erhvervsforeninger. Vores samarbejdspartnere har alle ekspertise inden for deres område, og du vil kunne møde dem på fælles arrangementer, stresskurser, stressuddannelse og stressforedrag samt i vores individuelle stressbehandlinger.

 

 

Psykiatrifonden

Hejrevej 43
2400 København NV
Tlf.: 39 29 39 09

 

Thauer Stresscenter ApS samarbejder med Psykiatrifonden omkring 2 dages kurser i Psykisk førstehjælp. Psykiatrifonden er førende i Danmark på deres område og har ekspertise inden for psykiske lidelser som angst, depression, psykoser, skizofreni og misbrug. 

 

 

Psykologisk praksis v/Ellen Helle Boesen

Borupvang 3
2750 Ballerup
Tlf. 51 84 69 66
E-mail: ellenboesen@gmail.com

 

Thauer Stresscenter ApS samarbejder med cand. psych Ellen Boesen, når der er brug for psykologisk behandling i vores ANTISTRESS forløb. Ellen har speciale inden for stress, angst og depression som kan være følgevirkningerne af længerevarende stress. 

 

 

Persolog Denmark

Wichmandsgade 8
5000  Odense C
Tlf. 78 10 38 25

 

Thauer Stresscenter ApS samarbejder med Persolog Denmark omkring personlig effektivitets profiler samt DISK personfaktor profiler, som vi anvender på vores kurser samt i vores individuelle lederudviklingsforløb. Persolog Denmark er førende inden for DISK modellen og har ekspertise i menneskelig adfærds profiler. 

 

 

WTC Healthcare Center

2750 Ballerup
Direktør Benedicte Porst Rønje
Tlf. 29 46 80 85
E-mail: br@wtcballerup.dk

 

Thauer Stresscenter ApS samarbejder med WTC Healthcare Center omkring sundhed og velvære. Thauer Stresscenter ApS har siden 1. november 2015 haft klinik i Danmark første holistiske og privateejet sundhedscenter beliggende i Ballerup.

 

 

World Trade Center – Ballerup

Borupvang 3
2750 Ballerup
Tlf. 88 77 60 00 

 

Thauer Stresscenter ApS samarbejder med World Trade Center i Ballerup omkring STOP STRESS event som afholdes gennem deres WTC Club.

 

 

Greve Behandling

Borupvang 3
2750 Ballerup
Body SDS behandler Henrik Greve
Tlf. 20 40 73 90
E-mail: henrik.greve@mail.dk

 

Thauer Stresscenter ApS samarbejder med Greve Behandling omkring kropsterapi i behandlingen af stress. Henrik har speciale inden for Boby-SDS, som kan have en effektiv virkning på ophobet stress i kroppen.

 

 

Eva Gade Hypnose & Coaching

Hovedgaden 28, 2. sal
2970 Hørsholm
Tlf. 28 51 30 21
E-mail: coach@evagade.dk

 

Thauer Stresscenter ApS samarbejder med  Eva Gade omkring hypnose i behandlingen af stress. Eva har speciale inden for behandling af stress, angst og depression gennem hypnose.

 

 


Partnerskaber

 

Forbrugsforeningen

 

Thauer Stresscenter ApS er partner i Forbrugsforeningen og giver 10 % i BONUS til medlemmerne på alle vores kurser og forløb.