foredrag om Psykisk førstehjælp

Professionel førstehjælp mod stress

Få viden og værktøjer til at forebygge, spotte og håndtere stress på arbejdspladsen

 

 

70% af befolkningen har dagligt symptomer på stress, men hvornår er vi presset og hvornår er vi stresset? … og hvad gør længerevarende stress ved vores arbejdsevne og produktivitet?

 

Som leder og kollega er det vigtigt at kende tegnene på stress og mental mistrivsel samt at have mod til at tage snakken med medarbejderen på et tidligt tidspunkt … også om personlige temaer, inden det går galt.

 

 

 

Hvad siger andre deltagere om foredraget?

 

“Jeg er vild med at teorien bag også bliver præsenteret. Det er vigtigt med indsigt i at det ikke “bare” er medarbejderen der er følsom/ikke robust.”

 

“Det er bestemt noget der kan bruges både til ledelses- og  arbejdsmiljøuddannelse. Det er nogle rigtig gode værktøjer, hvis det var muligt skulle alle medarbejdere tilbydes “stress undervisning”.”

 

“Tag snakken før medarbejderen bliver sygemeldt. Det er ligesom med førstehjælp, du kan ikke sige noget forkert, det er værre ikke at gøre noget.”

 

“Værktøjerne til at tage dialogen med den enkelte var gode.”

Udtalelser fra ledere og arbejdsmiljørepræsentanter i Dansk Bank

 

 

 

Få et inspirerende foredrag i virksomheden og bliv klogere på:

 

 

 

 

Foredragsholderen

 

Foredragsholderen er Rikke Maj Thauer, der er stressekspert med speciale indenfor stress og psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i organisationen.

 

 

 

 

Varighed

 

Foredraget kan bestilles i forskellige udgaver:

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om et foredrag