Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos andre

 

Hvad handler foredraget om?

Når det er nemt for den enkelte leder og kollega at spotte tegn på stress, at tage samtalen om stress og psykisk mistrivsel samt benytte enkle værktøjer til at hjælpe med at forebygge stress, så sker der noget med stress-niveauet på arbejdspladsen.

 

 

Book et inspirerende foredrag og bliv klogere på:

 

 

 

Hvad siger andre om foredraget?

“Flot, at et foredrag kan give så konkrete værktøjer – jeg får lyst til mere, fordi det virker meningsgivende og relevant for min hverdag.”

Marianne – Leder

 

“Virkelig godt og godt formidlet. Jeg vil helt sikkert anbefale foredraget, som giver gode praktiske og let anvendelige metoder.”

Jon – Socialrådgiver

 

“Mange flere burde få denne viden. Det virker overskueligt at forebygge, når værktøjerne er så enkle.”

Rikke – Psykoterapeut

 

“Et super foredrag med en levende og engageret foredragsholder der formidler et svært stof, så alle kan være med. ”

Anne – Leder

 

“Super godt og informativt. Det satte virkelig tanker i gang.”

Tom – Indkøbsansvarlig

 

“God relevant info på tværs af ledere, arbejdsmiljø og medarbejdere. Der er info til alle niveauer i virksomheden.”

Søren – Arbejdsmiljørepræsentant

 

 

 

 

Hvem er foredragsholderen?

Rikke Maj Thauer er forfatter og førende stressekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Hun har sidste år haft over 6.000 tilmeldte til stressforedraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

 

Rikke har siden 2011 lavet research af flere hundrede personlige stressbehandlinger og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkom i 2019. Læs mere her >

 

Til daglig ejer og driver hun Thauer Stresscenter, der bl.a. laver analyser over de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen. Svarene taler deres eget tydelige sprog, det handler i bund og grund om manglende prioritering, viden om stress, kommunikation og at ledere ikke har konkrete værktøjer og ikke er klædt på til at forstå, hvordan stress kan forebygges hos den enkelt medarbejder i hverdagen.

 

 

Hvad koster et foredrag til arbejdspladsen?

Prisen for et foredrag er FRA kr. 15.000,- ekskl. moms og transportudgifter. Deltagerantallet er ubegrænset.

 

Til foredraget kan bogen “Stress er også dit eget ansvar” tilkøbes til en særpris ligesom værktøjet “ANTISTRESS-dagbogen“, kan være et supplement til forebyggelse af stress.

 

Alle foredrag kan omdannes til en 3 timers workshop eller udvides til en kursusdag på 6-7 timer.

 

Du er velkommen til at ringe til stressekspert Rikke Maj Thauer på tlf. 6 165 08 88 eller skrive en mail til rikke@thauer.dk, hvis du har spørgsmål eller har brug for flere informationer.